15 Най-добри малки дизайна на всекидневната през 2018 година

Сега, един ден, предоставянето на огромен имот не е възможно за всички нас, особено ако живеете в столичен град. Повечето от градските апартаменти не ви позволяват да имате огромна жилищна площ в бюджета. Но без да имате огромна жилищна площ не означава, че не можете да имате красива дневна. Просто трябва да сте креативни, докато избирате малките ви дизайнерски, мебели и цветова схема.

Модерни и стилни дизайни на малка дневна:

В следните 15 малки идеи за всекидневната са илюстрирани, които можете да се адаптирате, за да превърнете малката и тромава всекидневна в уютно и невероятно място.

1. Обзавеждане с елегантно обзавеждане:

малък living room designs

Как да обзаведете стая, която изтича извън пространството? Извлечете максимума от наличното пространство, което имате. Първото и най-важно нещо е да се използват елегантни мебели. Това е идеалният дизайн на всекидневната за малки пространства. Огромната мебел прави малката жилищна площ по-претоварена. Обзаведете хола си с мебели с по-тънки стойки или крака, давайки възможност за по-голяма площ на дъното.

2. Тънък цвят Тема:

изтънчен color theme

Светлите цветове винаги правят сенчестият ъгъл да изглежда светъл и проветрив. Опитайте да боядисате хола си със светли цветове и леки мебели. Монохромен цвят от светли цветове, като бяло или бежово, дава на помещението ви сплотено и организирано усещане, освен да изглежда по-просторен. Това е хитър интериорен дизайн на хола за малки пространства.

3. Внимателно поставете пердетата:

внимателно place the curtains

Като малък хол или малки прозорци не означава, че трябва да имате малки завеси. Опитайте се да добавите завеси към прозорците, висящи от покрива. Това създава усещането, че има по-големи прозорци и прави цялостния външен вид на хола ви по-привлекателен.

4. Прекъснете мебелите си надолу:

почивка your furniture down

Звучи странно и неудобно, но е изключително полезно. Когато броят на всеки квадратен метър, не ги изхвърляйте. Имайте две централни маси, вместо да разполагате с една централна маса. Това дава повече ликвидност и е по-лесно да преместите мебели. Пространството изглежда елегантно и модерно, чудесен начин да симетризирате оформлението на малкия ви хол.

5. Още огледала:

| Повече ▼ Mirrors

Огледалата напоследък започнаха да се превръщат в модерно обзавеждане, което да има в къщата ви. Ако са интелигентно поставени, огледалата могат да подобрят потока светлини в стаята и в същото време да бъдат поразително стилни. Опитайте се да имате огромно огледало или множество по-малки огледала и вижте чудесата, които отразява във вашата трапезария, за да дадете на помещението повече пространство.

6. Възползвайте се максимално от вашите мебели:

Осъществяване the most out of your furniture

Ако не сте могли да се поберат повече мебели, опитайте се да имате многофункционални мебели. Това не само ви спестява много пространство, но и прави цялостния облик на жилищния Ви район много модерен. Това е страхотна малка идея за хол.

7. Използвайте вертикалните места правилно:

15 Най-добри малки дизайна на всекидневната през 2018 година

Когато живеете в малко пространство, се научавате да се възползвате максимално от наличното си пространство. Ако нямате големи произведения на изкуството или снимки, които да бъдат показани, опитайте да добавите рафтове към неизползваните стени. Имайте предвид темата на хола, докато избирате дизайна на стелажите (викторианска, модерна, монохромна и т.н.) ще бъде супер интелигентен интериорен дизайн за малка всекидневна.

8. Играйте с поп цветове:

играя with pop colors

Вярно е, че светлите цветове ви помагат да вдишате и помагате да увеличите мястото, което имате. Но не трябва да спира да се забавлявате с любимите си цветове. Опитайте да експериментирате с ярки цветове и готини графики. Обзавеждане с подходящи мебели и аксесоари с хладни предмети.

9. Разцвет на пода:

процъфтява the floor

Понякога дървени подове или други подобни тъмни подови настилки убиват много пространство. Можете да опитате да покриете етажа с килими по ваш избор. Традиционните килими винаги изглеждат добре, ако това е в съгласие със същността на вашата стая. Опитайте се да добавите парчета килими по цялата подова настилка, особено под централната маса и страничните маси.

10. Удебелен и красив:

смел and Beautiful

Вярно е, че дръзките и тъмни цветове понякога могат да накарат жизненото ви пространство да изглежда по-тихо, отколкото е. Но ако се използва интелигентно, може да направи същото пространство изключително уютно и модерно. Уверете се, че поддържате достатъчно слънчева светлина, за да направите своя път и да използвате лъскави мебели.

11. Stripes са в модата:

Stripes are in fashion

Вашият жилищен район е изключително тесен? Опитайте да използвате ивици и да използвате двойни цветове, за да изглеждате по-широки. Поставете телевизора и другите мебели лукаво с дълги завеси и прекрасни огледала, монтирани на стената.

12. Мебели със съхранение:

Мебели with storage

Когато страдате от космическа криза, откривате най-иновативните начини за съхраняване на предмети. Добавете скрити хранилища под диван или друга мебел в хола. Тя ви помага да настроите безполезно стелажи.

13. Всекидневна Галерия:

Жив room gallery

Украсете внимателно стената с фотографии и снимки, отгоре надолу, организирайки иновативно. Това дава на помещението уютно и селско усещане с по-голямо пространство, страхотна малка идея за декориране на всекидневната.

14. Нека слънчевите лъчи Пиърс:

Позволявам the sunrays pierce

Не пречи на прозорците във вашата всекидневна. Като един огромен прозорец, покриващ по-голямата част от стената, се предпочита пред многобройни по-малки прозорци. Една съществена идея за дизайна на всекидневната.

15. Осветявайте стаята интелигентно

Светлина the room smartly

Осветяването на стая е още един изключително важен аспект, който прави вашето малко жилище да изглежда по-голямо. Винаги се опитвайте да използвате шик опции за осветление. Опитайте да окачите лампата на стената стратегически; това ще запази пространството на страничната ви маса. Също осветете частите на стаята, които могат да накарат стаята да излъчва повече блясък и да извлечете повече пространство.

Някой може да мисли, че не могат да направят много с малко жилище. Това е частично вярно. Малката жилищна площ може да бъде изключително удобна и привлекателна. Този ефект, че една малка жилищна площ, която е правилно обзаведени и украсени в огромни.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

− 3 = 3