15 Най-добри японски прически Стилове в живота

японски hairstyles - Main

Японските прически имат уникален стил, който ги прави различни. Тук е нашият избор на най-добрите 9 прически, които отговарят на всяко лице и коса.

1. Гейша:

японски Hairstyles 1

Гейската култура е много автентична и ярък представител на богатото японско наследство. Тази прическа се отличава с красивите декоративни аксесоари и сложните къдрици, залепени с красивата си дълга черна коса. Този стил на коса също е популярен в сватбите, където жените ги сдвояват с изящни копринени кимони.

2. Геометричен разрез:

15 Най-добри японски прически Стилове в живота

Затъпените геометрични разфасовки вероятно са били вдъхновени от самурайската култура и от острието на резбата на меч. Геометричното рязане е просто прецизно същите изрязвания, които изглеждат по-точни с обикновената японска пореста коса. Тези супер прически прическа може да бъде допълнително jazzed с омбреен стил, за да добавите малко цвят.

3. Странично навиване:

страна curl up

Докато японците обикновено имат покер права коса, те са доста привлечени от къдриците. Това е красив страничен бут като стил, който добавя ново измерение на фината права коса. Просто направете страничен бут, оставяйки долната част на косата далече. Сега направете плитка с долната секция и я залепете по косата. Това е много хубава прическа с комбинация от плитки и кифлички.

Виж повече: Африкански прически

4. Асиметричен разрез: японски Hairstyles 4

Затъпеното рязане получава различен външен вид с асиметричното рязане. Тя помага за добавянето на слоеве и различно измерение на лицето. Това може да бъде по-дълго или по-кратко неравномерно отрязване. Другият вариант на тази прическа е бръснене извън зоните около ушите. Прогресивната тъпа, както някои наричат, е по-дълга около лицето и по-малка отзад. Това помага да се оформят по-добре лицето.

5. Layered Wolf Style:

японски hairstyles - Layered Wolf Style

С името на самия него това е разхвърлян слоест разрез, който е много запазена марка японски аниме стил. Предницата е най-малко един сантиметър по-дълъг от останалата част от косата. Това е ниска поддръжка и изисква само добър шампоан. Тя е идеална за тези с фина коса и търси да добави обем към косата.

6. Шифон слой:

японски Hairstyles 6

Това е фино напластена прическа, но по-събрана и полирана от стила на вълка. Това е по-сложна версия на неподдържаната многослойна прическа. Това работи най-добре на по-дебела коса.

7. Classic Straight Fringe: японски Hairstyles 7

Клонът е отдавна свързан с японците. Една дебела ресничка, покриваща челото, и останалите дълги коси се поддържаха добре поддържани и изравнени. Това беше гняв през седемдесетте години и все още е много на мода. Примерен случай е актрисата Джесика Бил. Тя изглежда красива в този блок с дебела ресничка и дълга коса. Използвайте плоско желязо на средна температура с много серум за коса, за да получите този елегантен вид, независимо от вида на косата.

Виж повече: Корейски прически за момичета

8. Classic Straight Bob:

15 Най-добри японски прически Стилове в живота

Това е тъп рязане, което е симетрично и много елегантно. Той е елегантен и стилен и напълно безкраен. Подходящ е за всяко лице и възраст и може лесно да се постигне с коса от мухъл и плоско желязо. Можете да ги имате без парчета или с ресни, в зависимост от това дали имате или не бретон.

9. Сегментирана опашка:

15 Най-добри японски прически Стилове в живота

Тук косата е разделена на три части: корона, средна и по-ниска. Короната е събрана и вързана; това се присъединява към средната секция и отново е вързано. Най-накрая се присъединете към него с долната секция и връзката в областта на шията. Поддържането на равни интервали от горните секции продължава да ги свързва по останалата дължина на опашката. Можете също така да надуете косата в интервалите, за да я придадете на зърна като външен вид.

10. Слоеста прическа за средна коса:

Layered Hairstyle for medium hair

Тези японски прически за момичета са най-подходящи за тийнейджъри със средна дължина на косата. На косата се дава слоест срез с сладки бонбони заедно дават различен поглед към жените. Косата, когато е поставена правилно на раменете, придава леко перо върху лицето. Косата може да бъде закрепена с половин пони клипове или също така може да бъде оставена напълно отворена с подскачащ,.

11. Училищни момичета за коне:

Училище girl ponytails

Искате да повторите вашите учебни дни! Ето прическа за дългите и тънки косми за външен вид. На косата се дава фликул, нарязан на лицето и на челото за различен вид. Предната и челната коса са оставени отворени, а дългите коси зад тях са свързани с две козирки. Свободните опашни коси дават на лицето ви разхвърлян вид, с приятен косми за поддържане на косата правилно.

12. Прическа на мръсната пуф:

разхвърлян puff hairstyle

Сладък японски момичета прически са смес от разхвърлян прозорци и бутер. Тежкото отдръпване става по-привлекателно, което оставя краищата на косата на главата, образувайки огъване надолу надолу. Предницата на челото са красиво украсени с косми, изработени от космите за коса. Прическата е подходяща за горещо лято, за да оставите косата на врата си свободна и без дразнене също.

13. Прическа с увиснала опашка:

сплетен tail hairstyle

Друга нова и доста нежна прическа за къса коса е плетената прическа. Японската модна прическа е направена от плетене на косата от едната страна до другата. Обиколките на едната страна обаче остават отворени, за да ви дадат отворен поглед към лицето. На плитката се дава тънка опашка като вид, който завършва по раменете на момичето. Прическата също така е вдъхновена от приказката за приказки за джинси и къси панталони. Прическата изглежда модерна и елегантна с неприятно докосване.

14. Прическа за плетени бръмбари:

сплетен Bun Hairstyle

Традиционните японски прически са добре известни със своите плитки и кифли. Подобна етническа прическа е най-доброто за жените с дълга коса. Прическата е разделена на няколко направления, някои от които са оставени отворени, някои са ограничени до плитка, докато някои се използват, за да поддържат плика здраво и да се утаят. С плитка се комбинира с деликатен кок от едната страна. Предните нишки се държат в напречен дизайн, оставен отстрани от лицето. Останалите коси остават отворени за чувствен външен вид. В плитка кита могат да бъдат украсени с различни аксесоари за коса, за да увеличи своята привлекателност.

15. Спортни къси прически:

спортен short hairstyles

Японската прическа за жени, която е бърза и лесна за нанасяне, се прави с къса коса. Прическата е направена с половин пони, което е вързано подобно на връщане. Понито е вързано нагоре с твърда опора под това, което дава равен скачач на косата. предните флагчета също са оставени отворени на лицето, за да изглеждат широко в рамката на лицето. Можете също така да направите леки промени в прическата, като закрепите лявата половина пони коса, образувайки пуф.

Японските прически винаги са били популярни, за да останат прави и гладки. Той също така включва няколко кифли, вдлъбнатини и плитки за приготвяне. Те носят повече от един кимък на главата, образувайки огромни прически. Прическите са широко препоръчани за лятото, за да се избегне потта да навреди на косата ви. Традиционната права коса сега има и хаотично докосване, за да даде поразителен външен вид. Просто опитайте един от тях за променен поглед към лицето и личността ви.

Моделите сладки прически на японските момичета са много лесни за бързо придвижване до офисите или колежите, докато традиционните са за по-рядък външен вид.

Изпробвайте тези уникални японски стилове за косата си и се насладете на промяната.

Изображения Източник: Shutter stock

Leave A Comment

2 + 2 =