15 най-добри дизайна на пръстени за годежни двойки в Индия

Ангажиментите стават все повече тема на фантазията и функция, по-известна като сватби. Денят, в който двама души се ангажират помежду си и обещават един на друг да се съберат един ден, да се оженят и да живеят заедно с щастие и любов, която се удвоява и повече през годините. Пръстените винаги ги карат да си спомнят златистата прекрасна период от живота си от времето, когато първо обещават един на друг и любовта, която вече са дали на един друг.

Оттук и годежните пръстени винаги трябва да са динамични и страхотни в дизайна шапка не само изглежда очарователна, но и невероятна. Пръстенът обозначава любовта им един към друг и хората правят деня и пръстените незабравими, като правят пръстените по свой избор. Персонализираните пръстени или персонализираните позвънявания до голяма степен се избират от хората в наши дни.

Връзка двойка пръстени в злато и диаманти:

В нашата статия са събрани някои уникални дизайни на пръстени, които осигуряват уникален дизайн на всеки, който да избере за ангажираността си.

1. Сребърни пръстени за ангажимент:

солиден Silver Engagement Rings

Годежни пръстени за двойки с диаманти са най-често избрания дизайн сред двойките. Сладкото женско докосване за момичето и широк дизайн за момчето изглежда точно за всеки друг дизайн. Диамантите винаги са заемали голямо място в свързването на две сърца.

2. Съответстващи златни пръстени за двойки:

Съчетаване engagement rings for couples

Съответните годежни пръстени за двойки могат да бъдат проектирани с диамант. Диамант се заплита на пръстеновидната лента за пръстена на момичетата и един диамант в центъра. Докато пръстенът на момчетата може да бъде обвит с един голям диамант в центъра, последван от три диаманта на пръстеновидната лента изглежда елегантно.

3. Два тонални златни пръстена за двойки:

две tone engagement rings for couples

Два тонизирани годежни пръстена за двойки със злато и сребро в производството са уникални и невероятни дизайн. Плоска гладка повърхност за мъжа и диамант за дамата за дамата изглежда брилянтна двойка за двойката.

4. Позлатени златни пръстени:

злато plated couples engagement rings

Двойките с годежни пръстени за злато, покрити със златно покритие и завързани върху горната повърхност със сребро или родий, изглеждат с още по-обикновен дизайн. Уникалният вид на пръстена ще изглежда невероятно през деня, въпреки че завършването на пръстените може да се различава, когато времето изтече.

5. Twisted дизайнер двойки Годежни пръстени:

усукан designer couples engagement rings

Много прост и все пак изключителен дизайн на усукани пръстени озаряват пръстите ви с любов в деня на ангажимента. Двойните годежни пръстени с прост и трезвен дизайн винаги ще се възхищават.

Виж повече: Сребърни пръстени за двойки

6. Любов гравирани двойки Годежни пръстени:

обичам engraved couples engagement rings

Любовта гравирани върху пръстените са най-хубавите изглеждащи и прекрасни годежни пръстени за двойки, за да започнат своя нов живот заедно. Годежните пръстени ще оставят красиви спомени с любов всеки път, когато пръстените се появяват пред очите им.

7. Сребърни сребърни пръстени за пръстени:

солиден Silver Single Diamond Engagement Rings

Единичните диамантени пръстени се смятат за любими сред церемониите като ангажименти, сватби или годишнини. Единичните сребърни двойки с диаманти стерлинги ще завладеят деня с чувства.

8. Отворени звена за годежни пръстени:

отворено Ends Couples Engagement Rings

Удивителни дизайни в годежните пръстени на двойката могат да бъдат избрани за Вашия специален ден. Дизайнерският пръстен, който има отворени краища, също се настройва според размера на пръста и също така изглежда невероятно в същото време. Уникалният дизайн се възхищава много от новопостъпилите двойки.

9. Розови златни двойки Spinner пръстени за годеж:

Rose Gold Couples Spinner Engagement Rings

Rose златни бижута могат да бъдат избрани за ангажиране цел. Красотата на светло розово злато изглежда уникална и привлекателна. Пръстени за годежни двойки могат да изгладят деня ви с позлатени пръстени от розово злато.

10. Пръстени за ангажиране на волфрам двойки:

волфрам couples engagement rings

Волфрамовото злато е метал, който се използва много за производството на бижута в наши дни, особено пръстени и висулки. Твърдият метал също така се възхищава на церемонията за двойките на годежни пръстени. Простият, но въпреки това красив дизайн може да направи деня ви незабравим.

Виж повече: Пръстеновидни комплекти за двойки

11. Обикновени златни пръстени за двойки:

прост Gold Engagement Rings for Couples

Прости годежни пръстени за двойки в злато са най-любимите сред любителите, които не дават повече значение на дизайнерските бижута. Златните полирани златни пръстени изглеждат елегантни и изпълнени с любов, с пълна простота, а не с показване и глем.

12. Двойки златни корони Годежни пръстени:

Двойки Gold Crown Engagement Rings

Невероятните златни пръстени в злато във формата на корона ще спечелят сърцата на мнозина. Короните на краля и кралицата, изцяло изработени в злато, ще покрият пръста и ще изглеждат зашеметяващи и впечатляващи.

13. Прекрасни дизайнерски двойки Годежни пръстени:

прекрасен Designer Couples Engagement Rings

Прекрасните дизайнерски пръстени за ангажиране на двойката в злато ще покажат невероятно висока светлина върху пръстите. Невероятният дизайн като недовършеното злато изглежда блестящ дизайнерски пръстен. Двете пръстени за мъжете и жените съвпадат удивително един с друг.

14. Двойки на годежни пръстени с имена върху него:

Двойки Engagement Rings with Names on it

Двойките обичат да гравират имената си на пръстените си за ангажиране. Годежни пръстени за двойки в злато с такива възхитителни дизайни ще бъде незабравим избор и за двете. Пръстени с двете имена и за двете ще бъдат винаги носени на пръстите си.

Виж повече: Сладки обещаващи пръстени за двойки

15. Персонализирани златни пръстени за двойки:

Персонализирани Engagement Rings for Couples

Годежните пръстени за двойки могат да бъдат персонализирани с цветни диаманти и да прокарат диамант върху пръстена на лентата. Диамантът може да бъде избран според цвета на месеца на раждане на двете двойки.

Изборът на най-добрия годежен пръстен също е изкуство и зависи и от избора на човека. Любовните любовници могат да избират грандиозни дизайни, като гравюрите им върху пръстените или звуковите вълни на техните имена, гравирани върху пръстените. Символичните пръстени, като ключовете и заключващите пръстени, пръстените на царя и Куинс Кроун, разбитите сърцевинни пръстени и т.н..

прост и богат дизайн любящите хора могат да избират обикновените полирани пръстени или диамантени пръстени или дори двата тонални пръстена. Други метални пръстени, като стерлинги, волфрамово злато или платинени златни пръстени, са скъп, но невероятен пръстен, който не само постига ангажимента, но и блести за връзката през целия живот. Ангажиращите пръстени трябва да бъдат специални, тъй като началото на нов живот заедно започва от ангажимента в деня на ангажираността. Нека денят да бъде страхотен с красиви пръстени за двойките.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Запази

Leave A Comment

92 − = 87