15 Най – добър водопад плик прически с картини Стилове в живота

Waterfall Braids придоби популярност след средновековието. Те са изискани и приличат на приказки. Водопадните прически са по-красиви от другите плетени прически. Тези прически също са идеално подходящи за сватби. Водопад плитки прически, никога не излизат от тенденция, поради тези свежест и много стилове.

Удивителни прически Водопад Braid прически:

Тази статия е дадена по-долу в списъка с топ 15 прически "Водопад", заедно с снимките за вас. Тези водопади са подходящи за всички форми на лицето.

1. Двойният воден кант Braid Lock с един вид поглед:

15 Най - добър водопад плик прически с картини Стилове в живота

Този вид е идеално предназначен за офиса. Тази плитка държи косата далече от лицето. За да получите този външен вид, разделете косата на 3 части спретнато, за да можете да плискате хоризонтално. Оплетете косата с трите секции, докато стигнете края, след което я закопчайте. След това се придвижите малко по-надолу. Още веднъж, разделете косата на три части спретнато, за да можете да преплитате хоризонтално. Оплетете косата с трите секции, докато стигнете края, след което я закопчайте. Вземете останалата част от косата и я сложете в колбас. Вашият поглед е завършен!

2. Водопадът Braid изглежда с къдрава коса:

15 Най - добър водопад плик прически с картини Стилове в живота

Това е класически поглед за тези с къдрава коса. За да получите този външен вид, разделете косата на 3 части спретнато, за да можете да плискате хоризонтално. Оплетете косата с трите секции, докато стигнете края, след което я закопчайте. Омекотете къдрите и ги изсипете навън, така че да изглеждат вълнисти. Вашият поглед е завършен!

Виж повече: Френски прически за момичета

3. Водопадът Braid вид с кримпване коса:

15 Най - добър водопад плик прически с картини Стилове в живота

Този вид е предназначен главно за шаферки, при сватби. За да получите този външен вид, разделете косата на 3 части спретнато, за да можете да плискате хоризонтално. Оплетете косата с трите секции, докато стигнете края, след което я закопчайте. Този вид е предназначен за нагъната коса, която увеличава обема. Омекотете къдрите и ги изсипете навън, така че да изглеждат вълнисти. Вашият поглед е завършен!

4. Страничен единичен водопад:

15 Най - добър водопад плик прически с картини Стилове в живота

Този вид водопада е лесно да се направи. Разделете косата на две части, задръжте отделна средна част. След това вземете тази средна част. Разделете косата на 3 части спретнато, така че да можете да плискате хоризонтално. Оплетете косата с трите секции, докато стигнете края, след което я закопчайте. Вашият поглед е завършен. Това е един от най-красивите прически прическа за средна коса.

5. Waterfall Braid Потърсете прави коса:

15 Най - добър водопад плик прически с картини Стилове в живота

Този вид е предназначен за тези с права коса. Грижете косата правилно, за да се отървете от възела. Разделете косата на две части, задръжте отделна средна част. След това вземете тази средна част. Разделете косата на 3 части спретнато, така че да можете да плискате хоризонтално. Оплетете косата с трите секции, докато стигнете края, след което я закопчайте. Вашият поглед е завършен!

Виж повече: Прическите на момичетата

6. Върхът на пръстените водопад изглежда:

15 Най - добър водопад плик прически с картини Стилове в живота

Този външен вид е лесен за постигане. Оплетете косата диагонално и направете много от тези малки плитки. След това направете една голяма плитка от всеки три от тези малки плитки.

7. Водопадът Braid от центъра Поглед:

15 Най - добър водопад плик прически с картини Стилове в живота

Това е един от най-простите и интересни прически прическа за дълги коси с къдрици. Този водопад плътно изглежда, е подобен на предишните. Вземете част от косата от средата. Разделете косата на 3 части спретнато, така че да можете да плискате хоризонтално. Оплетете косата с трите секции, докато стигнете края, след което я закопчайте. Вашият поглед е завършен!

8. Двоен водопад зигзаг каскаден поглед:

15 Най - добър водопад плик прически с картини Стилове в живота

Този вид е подобен на горната диагонална плитка, с изключение на това, че става зигзаг. Много е трудно да се направи този вид за дълга коса. В зигзаг водопад плитка прическа привлече вниманието на другите. Можете да спортувате този стил на прическа за всякакъв вид случаи.

Виж повече: Африканска козирка

9. Waterfall Braid With Ribbon Look:

15 Най - добър водопад плик прически с картини Стилове в живота

Този външен вид е достатъчно лесен. Направете обикновен водопад плитка и вратовръзка лента в края. Вашият поглед е пълен! тук този водопад плитка просто съблазнява с панделка възел. Водопадните плитки винаги са костюми с дълга коса.

10. Cascade Waterfall Braid с Messy Bun:

водопад Braid Hairstyles10

Водопад плитки не са толкова сложни, колкото изглежда, докато спортни тази прическа. Каскадният водопад е такъв тип, в който изглеждате елегантно и вашата личност е подчертана. Спортният този вид веднъж, със сигурност ще се влюбите в този стил. Тя е уникална и красива. Просто добавяне на разхвърлян кок на този тип водопад плитка, го отвежда до ново ниво чрез добавяне на функции. Изглеждате по-хубав в този разхвърлян кит и е универсален. Това важи за всеки отделен случай, независимо дали е в офиса или вкъщи. Ден и нощ всеки път, когато можете да спортувате тази прическа. Със сигурност ще привлечете вниманието и ще получите комплименти от вашето семейство, приятели и колега.

11. Updo Waterfall Bun:

водопад Braid Hairstyles11

Ако искате да запазите косата си от лицето си, водопадът е подходящ. Това отговаря на формата на лицето ви и придава лека височина на лицето ви, главно тези, които имат кръгло лице. Това изглежда зашеметяващо и прави лицето изглежда по-красиво. Водопадът плитко с буквата Updo подчертава профила и кривите на лицето ви. Можете да отидете за тези през летните дни, тъй като тя дава облекчение от запазване на косата отворена. По този начин можете да победите летните горещини, като държите косата от рамото си. Водопад плитка и разхвърлян кок са обичани от повечето, но това комбо е напълно магически стил, който можете да предпочитате стил.

Виж повече: Прически

12. Водопад ширити Twist комбо:

водопад Braid Hairstyles12

Тази прическа е комбинация от комбинирани комбинации от контур с водопада и конвенционален холандски ширит. Тези две прости техники за плетене го правят сложна. Комбинацията от цялата плитка се движи диагонално от предната към задната част на главата ви, както е изобразено на снимката. Момичета или жени от всички възрасти могат да спортуват този стил без никакво колебание.

13. Waterfall Braid Twists Half Updo:

водопад Braid Hairstyles13

Въртящият ефект е абсолютно привлекателен. Водопад плитка е добре известна с неговата елегантност заедно с усукване ефект и половина до са череша на тортата. Въртените краища се правят свободно. Това е сладко и неформално, а също и просто лесно. Ако отивате на разходка с приятеля си, опитайте тази неформална прическа. Това е съвсем проста и усукващото ускорение добавя рамката настрани към лицето ви.

14. Двойна водопада с панделка:

водопад Braid Hairstyles14

Двойна плитка за водопад добавя още едно измерение към плитката с единичен плик водопад. Това го прави по-дебел и виден. Тази великолепна прическа се постига с двата водопада и се придружава от странична опашка. Този двоен водопад изглежда като кошница и вие със сигурност бихте искали да спортувате този стил много често. След оформянето на водопада в задната част на главата, останалата коса се премества в една странична опашка, която ви кара да изглеждате сладки и красиви. Това перфектно за дълги или средно дълги коси.

15. Loop Водопад Braid:

водопад Braid Hairstyles15

Тази хипнотизираща прическа на водопад плитка прилича на модели на цикли. Това е уникален стил сред другите водопади. Тези бримки дават верижен ефект и всеки контур е прикрепен към съседния му контур чрез верижната връзка. Този плик на водопада е перфектно съчетан с права коса. Тя има гладък ефект, както се вижда от гърба на главата. Тези, които имат тънка коса със средна дължина, със сигурност могат да ласкаят този стил. Открояването на космите от косата, които формират верижния ефект, отнема тази прическа на ново ниво.

Водните плитки прически напълно дават освежаващо докосване в профила ви на лицето. Всеки тип коса, независимо дали е направо или къдрава, може да опита това, за да добави ново измерение към тънката нишка за коса. Горещите прически не изискват никакви горещи инструменти, а могат лесно да бъдат направени, за да отразят вашата красота. Тези водопади са лесни за поддръжка и лесни за правене. Вземете нов поглед за себе си, опитвайки тези изгледи у дома днес!

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

70 − 62 =