15 модерен плюс размер Kurtis за 2018 в Индия | Стилове в живота

Ето задоволителните облекла за жените в плюс размер. Цялата ултра модерна и изтънчена колекция не само съществува в нормален размер на курта. Съществуват и живи нюанси и модели в диапазоните за дамски плюс размер. Всички в ежедневно износване на традиционното износване и отново в модните облекла, дизайна съществува и в плюс размери, както добре.

Най-добър плюс размер Kurtis за 2018 в Индия:

Тук са топ 15 плюс размер Kurtas и kurtis за стилни жени,

1. Красив лимон и сив Плюс Размер Курти:

Красив Lemon and Grey Plus Size Kurti

Тук е най-уникалната комбинация от цветове на двата цвята сиво и жълто. Отпечатаният шаблон в жълтия материал е връхната точка на този курт. Това е най-простият, но забележителен диапазон от памук плюс размер kurtis.

2. Асиметрична Hemline Черно Размер Плюс Размер Kurti:

несиметричен Hemline Black Print Plus Size Kurti

Изпълнете гардероба си с тази сладка и красива колекция от асиметрични граници на този курти. В ръбовете на границата се залепва с черно-бели отпечатъци като едностранен образец. Другата страна е обикновена черна и е бби плюс размер курти.

3. Phulkari Работа Светло Кафяв Плюс Размер Kurta:

Phulkari Work Light Brown Plus Size Kurta

Това чисто кафяво южно каре с вида Phulkari ви дава истинския традиционен вид. Тя е уникална пристрастност нарязана и подходяща за дамите с над размер. Тази пукута има три четвърти ръкави и е с вратна яка.

4. Сив и черен памук Плюс размер Курти:

сив and Black Cotton Plus Size Kurti

Разгледайте този черен и сив сенчест курти, който е пълен с ръкави. Разполага с модерния черен лист, който дава забележителна форма, за да преодолее неравномерната форма на тези жени с големи размери. Заедно с тях тези памучни плюс курти имат бутонни апликации от предната страна.

5. Orange Район Printed Плюс Размер Kurti:

оранжев Rayon Printed Plus Size Kurti

Този плюс размер дизайнер Курти е три четвърти ръкав и е направен с красив нюанс на портокал. Това също има уникален дизайн, релефен с бели отпечатъци върху ръкавите и гранични линии за курти. Тя е от тип дължина тип kurti.

6. Жълто отметка Плюс размер Курти:

жълт Checked Plus Size Kurti

Вземете тези памук плюс марка kurtis, които ви дават тази великолепна и зашеметяваща форма на тялото ви. Този костюм попада в категорията на дългия тип куртис и има три четвърти ръкави. И това има жълт шарки скрити платна навсякъде над kurti.

7. Дължина на глезена Плюс размер Курти:

глезен Length Plus Size Kurti

Искате ли идеалният черен нюанс курти, който има черно-бели шарки върху него? Тогава това е точният избор, който търсите. Този дизайнер курти има три четвърти ръкави и обикновен черен материал от шифон е оформен с черно-бял дизайнерски печатен материал на границата и в двете ръкави.

8. Украсени Royal Blue Плюс Размер Kurti:

Украсени Royal Blue Plus Size Kurti

Има много колекции от Kurtas и kurtis заедно с тези плюс размери kurtis в Индия. Сега просто погледнете този кралски син сенчест курти, който е категория от къс тип. Разполага с три четвърти ръкави с шарка за бродиране на няколко цвята в областта на шията, а също и в ръкавите. Това е перфектно етническо индийско облекло.

9. Обикновени жълти Плюс размер туники Kurti:

обикновен Yellow Plus Size Tunics Kurti

Задръжте дъха си, за да погледнете по този начин обикновените базови памучни материали, които са на разположение на дамите с плюс размер. Това са жълтите цветове Plus Size kurti върхове, които са прекалено модерни и актуални и на мода. Той има три четвърти ръкави и е от туниковия тип куртис.

10. Indigo Printed Плюс Размер Kurti:

индиго Printed Plus Size Kurti

Открийте тази нова и най-новата колекция от плюс размер Anarkali kurtis, която има уникален отпечатан модел в Indigo сянка. Тя има флорални и кръстосани шарки по целия материал и този тип курти е предпочитан за дамите, които искат да носят подготвен курс.

Виж повече: Плюс размер туники в Индия

11. Straight Cut Plus Размер Kurta:

направо Cut Plus Size Kurta

Ще се влюбите в тази курта на един поглед. Това е украсено с изцяло черни и бели нюанси в цялото тяло. И самите му ръкави и границата на шията са от жълт сенчест материал. Той има три четвърти ръкави и е от типов модел.

12. Plain Light Shade Плюс Размер Курти:

обикновен Light Shade Plus Size Kurti

Тук е новата най-новата колекция за дамите, които биха искали да носят модерен светло сенчест памучен материал kurtis. Тези бби плюс размер куртис са с три четвърти ръкави и има нетна материална граница в ръкавите си, а също и в граничната линия на kurti. Този дизайн прави подчертан апликация на екипажа.

Виж повече: Плюс размер Salwar костюми

13. Красив оранжев и розов Плюс размер Курти:

Красив Orange and Pink Plus Size Kurti

Тази нормална дължина плюс размер kurtis е от оранжев цвят памучен материал с парчета розови нюанси. И има квадратни проверки по целия материал, който формира неговия уникален дизайн. Този тип курти е с нормална дължина и може да бъде несъответстващ на подходящ нюанс на гамаши.

14. Дизайнер Носете Плюс Размер Kurti:

дизайнер Wear Plus Size Kurti

Не пропускайте тази автентична колекция от многоцветни цветове, гравирани на този сатен материал kurti. Тази дизайнерка kurti има три четвърти ръкави и е с формата на яка тип яка. Този многоцветен курти има цветни отпечатъци по целия материал. Тя широко отговаря на дамите от плюс размери и по този начин се разбира като плюс размер дизайнер kurtis.

15. Красив Пинк Плюс Размер Курти:

разкошен Pink Plus Size Kurti

Ето ясна основна колекция от дълга курти, предназначена за жени със затлъстяване. Тези плюс размер дълъг kurtis са напълно обикновени и са розово сенчести поли памук материал. Те имат уникален дизайн в ръкавите си и в границата на kurtis. Той идеално прилича на ежедневно облекло.

Оттук нататък има красиви начини да украсяваме и усъвършенстваме тези забележителни екипи. Независимо от това, че показваме себе си със старата остаряла мода, можете да изберете този стилен начин да обогатите външната си красота. Прегледайте точно тези колекции и изберете един за вас сега.

Виж повече: Дългият Куртис с Leggings

Leave A Comment

− 1 = 1