15 Много забавни татуировки дизайни за мъже и жени

Получаването на татуировка не е смешно и не трябва да се смята за шега. В края на деня човекът, който носи татуировката, ще трябва да се покаже на обществото. Той не може да си позволи да направи глупак от себе си; или поне би искал да не го направи.

Получаването на евтини татуировки или изключително вулгарни татуировки са често срещаните грешки, които хората правят и в крайна сметка съжаляват за останалата част от живота си. Те изглеждат смешни и дават възможност на хората да се смеят на тях. Някои от най-смешните дизайни за татуировки, забелязани до момента, са изброени в следващите няколко параграфа.

забавен tattoo

Най-сладки снимки на смешно татуировки и значения:

Има много забавни дизайни за татуировки, достъпни в мрежата. Въпреки това споменатите тук са най-смешните татуировки за момичета и мъже с образи и техните значения, които със сигурност ще ви накарат да се смеете.

1. Смешни татуировки Череп Татуировки:

Очертанията на татуировката на черепа са най-якият план за татуиране. които имат някои уникални последици. Подобно на черепните татуировки партньорът е смел. Очертанията на черепните татуировки обаче могат да се възприемат като неспособни или способни. черепът от доста време се счита за съд на духа или проницателност на прекурсорите. В случай, че живеете според вашите конкретни насоки, отидете за черепна татуировка и подобрете самоличността си.

най-добре смешно-татуировка-дизайн-за-мъже-и-women15

Черепът е синоним на заплаха от дълго време. Така че, в света на татуировката, това дава особено значение. Това обаче не може да се възприема като образ на смъртта. Черепните татуировки могат да помогнат на Вашата идея да се събуди и на вашия безстрашен манталитет. Черепните татуировки могат да бъдат по-изобретателни с различни планове и изображения. Можете да направите анализ с нюанси, за да направите своя контур разнообразен. Има парцел от такива смеси, които могат да започнат татуировката на черепа ви. Днес татуировките на черепа са популярни до такава степен, че хората могат да обичат да имат черепни татуировки само заради хладен външен вид.

2. Ex-любовник Забавно име татуировка:

Преди да получите името на всяко лице, поставено върху тялото си, това е основно, което го считате за напълно. Повечето специалисти по татуировки дори ще ви попитат няколко пъти дали имате нужда от татуировка или не особено от изключителната възможност, че това е името на другар или другар. В момента, в който човек е омагьосан, те по принцип вярват, че връзката ще завърши като приказка, но в много случаи това никога не е така.

най-добре смешно-татуировка-дизайн-за-мъже-и-women11

Това, което прави това погрешно татуировка, е начинът, по който след като връзката достигне до драматичен завършек, вие оставате с трайна индикация за минала сурова връзка. Независимо от факта, че неминуемо можете да го покриете с друга татуировка, това означава, че ще бъдете принудени да имате още една татуировка на първо място, независимо от възможността, че може да нямате никакво желание да имате.

3. Забавни татуировки Цитати:

Това е друг вид татуировки за забавно тяло. Това, което може да изглежда като приятна цитат на вашето тяло сред вашите по-млади години, няма да бъде неумолимо стабилно, както минава години. На фона на натрупаните години човек може да бъде вмъкнат в цитати, които смятат, че са формат за това как да продължат живота си или да покажат състояние на ум, но когато се сблъскате, няма да имате нужда от вашите деца, за да видите цитатите.

най-добре смешно-татуировка-дизайн-за-мъже-и-women14

Това е мрачна мисъл за татуировки, тъй като цитатите просто важат за конкретни обстоятелства в живота и те никога не могат да бъдат използвани като оформление за всичко останало от живота ви. Несправедлив цитат на тялото ви ще ви често за всичко останало от живота си, и няма да бъде толкова просто да се покрие като малък размер или единична дума татуировка.

Виж повече: Баркод татуировка дизайни

4. Жените подмишница Забавни татуировка Дизайн:

Татуировка под мишницата, която съдържа картината на акула, поглъщаща бебе, е наистина много забавна идея за татуировка. Това не е само провал, но и изглежда зловещо. Това татуировка под мишницата не означава само корекция на промените в тялото, тя служи като редакционна тема за забавлението на днес.

подмишница Funny Tattoo

Това е възрастта за данни, което означава, че купувачите са десенсибилизирани от огромните количества данни, които са достъпни за тях при улов на улов. По този начин всичко, от интелигентността до популяризирането, трябва да бъде още по-кърваво, с конкретна крайна цел да вземете предвид купувача. Някои от лудите момчета и момичета искат да се възхищават на този вид палав и забавен дизайн на татуировки върху тялото си.

5. секси пин нагоре момиче смешно татуировка дизайн:

най-добре смешно-татуировка-дизайн-за-мъже-и-women10

Виждайки една прекрасна млада дама, носеща щифт на татуировката на роклята си, укрепва върховите постижения, като в същото време очарова. Подобно на конфигурацията отдолу, табелката за татуировка отдолу е достатъчно съществена и се вписва добре на бедрата. Плеър татуировка отдолу прави напредък, както и привличане на внимание по отношение на частта, която е разкъсана го прави по-привлекателен.

6. Забавен главата татуировка за мъже:

Татуировките на гърба на главата са едни от най-смешните татуировки, наблюдавани до момента. Те изглеждат смешни на външен вид и също отразяват лошия избор на човека. Главата на човек, нарисувана в задната част на лицето, е наистина най-лошата идея за татуировка, но има и някои в това. Също така можете да видите специални татуировки със забавни изяви и интензивни племенни теми сред различните планове за татуиране на главата.

обратно Head Tattoos

От малки татуировки, покриващи сегмент от главата над ухото, до татуировки, които гледат отзад на главата, специалистите по татуировки имат прекрасни планове да играят. Мексиканските теми с разменени цветове и черепи, субекти на машинни възрасти с метални теми и теоретични примери с геометрични форми са само няколко възможни резултата, които татуировката на главата предлага

7. Star Facial Funny Tattoo за момичета:

звезда Face Funny Tattoos

Малката звезда на лицето смешни татуировки са изключително забавни да погледнете. Обликът изглежда доста подобен на морбили, когато се предполага, че изглежда като подходяща татуировка, напоена с красиви звезди. Този дизайн на татуировка е огромен провал и се смята за най-забавната до дата.

8. Twilight Смешни татуировки на бедрото:

полумрак Funny Tattoo

Twilight, написана от Стефани Майер, е един от най-големите успехи в света на книгите. Хората са обичали героите от тази книга и дори когато филмът е направен, хората са се уверили, че са отишли, че са ги наблюдавали. Някои хора също са направили татуировки, свързани с героите на "Здрач", и в крайна сметка се озоваха в лош провал. Това обикновено се случва, когато художникът не е професионалист.

9. Бритни Спиърс Забавен татуировка назад:

Бритни Spears Funny Tattoo

Бритни Спиърс е известен американски поп изпълнител, който е оценен като един от най-търсените знаменитости в света. Тя има голям фен следват и хората много обичаха работата си. Някои от най-големите феновете на "Бритни Спиърс" също излязоха и си направиха татуировка, която изобразява нейната картина. Това наистина беше хумористична гледка и може би най-смешното татуировка да съществува.

10. Евтини татуировки за забавление на лицето:

евтин Facial Tattoos

Много хора получават евтини татуировки за лице, защото смятат, че са достатъчно добри, за да изглеждат уникални и да привличат вниманието. В действителност, тя ви привлича много внимание, въпреки че никога не е добър вид. Евтините татуировки на лицето са много грозни, смешни и изглеждат оживени за човека, който го носи. Изглежда сякаш някой го е наложил с цел да изглежда нелепо. Можете да направите татуировка по-забавно, като добавите някои грешно изписани думи или имена.

Виж повече: Аерограф татуировка

11. Грешен бебешки портрет Забавен татуировка на ръката:

погрешно Baby Portrait Funny Tattoo

Картината на дете или бебе, представена по грешен начин, наистина ще направи вашата татуировка изглежда смешна. Това е наистина ужасна идея за създаване на татуировка. Няколко души от този удар просто се нуждаят от постоянно гравиране на своите деца или приятел или член на семейството си, а някои други изобразяват най-обичаната суперзвезда, но те всички ги правят по същия начин, резултатите са абсолютно ужасни и отклоняване понякога. Това е още едно просто забавно татуировка за оръжие.

12. Смешни татуировки на маймуните:

най-добре смешно-татуировка-дизайн-за-мъже-и-women12

Това без съмнение е една от най-смешните татуировки на маймуните. Хората непрекъснато търсят въображаеми подходи, за да украсяват улова си. Една такава схема описва снимките на същества, подобни на говеда и маймуни. Татуировките "Monkey Belly Button" са разширение на трик "Draw my Finger" и са страхотен подход за демонстриране на вашата забавна любяща природа.

13. Малка котка зацапване Смешни татуировки за жени:

най-добре смешно-татуировка-дизайн-за-мъже-и-women13

Котката е силно контрастираща, така че тези любезни приятели са променили своята пътека за обожание в заплетената коса на торене на котешка котка. Това е толкова неприятно, за да се разхождате. В идеалния случай той среща млада жена с увредено зрение, че чувствата, които придават чувствени ласки.

14. Плешив глава Забавен татуировка за старци:

плешив Head Funny Tattoo

Татуировка на полу-плешива глава, която изобразява младо тяло с косачка, изглежда невероятно забавно. Не само обидно, но и служи като един от най-лошите дизайни на татуировки. Няколко души са наистина диви за татуировки. След като получи една татуировка, те вече подреждат следната. Нещо повече, когато цялото тяло е натоварено с татуировки, те евакуират косата и правят един право на главата. Събрал съм най-необичайните, странни и луди татуировки. Ако това не е добро, но можете да направите другите щастливи с този вид забавни татуировки.

15. Забавено смешно татуировка на лицето:

бавноразвиващ се Funny Face Tattoo

Някои хора се опитват да усложнят своите татуировки, но да поставят твърде много различни стилове и модели на лицата си. Не само ги кара да изглеждат смешни, но и изобразяват много лошо изображение на тях. Те са едни от най-некоординираните татуировки, наблюдавани до момента. Тук можете да видите каква странна татуировка е изобразила.

Има многобройни чудесни смешни татуировки, за да разглеждате там, също са някои, които никога не трябва да имате на тялото си. Тези смешни татуировки често се споменават като нечестиви или ибебилни татуировки. Въпреки че всяка татуировка може да бъде достойна татуировка, ако не е изтеглена добре, има някои специфични видове татуировки, които независимо от това как са те привлечени въпреки всичко, което изглеждат глупаво. В момента, когато такъв човек разбира несвързаното смесване, те направиха, че има малко, което могат да направят, тъй като те ще имат надеждна татуировка, за да им помогнат да си спомнят, че са се подхлъзнали.

.

Leave A Comment

83 − = 74