15 Красива колекция Nalli Sarees със снимки | Стилове в живота

Nalli sarees са едни от най-добрите в категорията на традиционните индийски женски дрехи. Нали е гордостта на Южна Индия и 80+ годишният Брад е специалист в "Канчипурам" и копринени сареи. В тази статия предоставяме подходящите снимки и ярко описание за някои от най-добрите сардеи на тази марка. Някои от тях следват дизайнерския модел и някои от тях са прости.

Най-популярни Nalli Sarees със снимки:

Ще има нереални и парти зареждане sarees в списъка с каталози по-долу и ще се надяваме да намерите любимата си Nalli Saree сред най-добрите 15 Nalli sarees в тези, обсъдени по-долу.

1. Чистата коприна Сарее Нали:

nalli sarees

Тази копринена сарея Nalli определено е една от най-добре изглеждащите Nalli saree на всички времена. Художественият модел, който този спортен саре е доста невероятно и изглежда доста добре с блузите с пълна ръкавица. Ако имате нужда от сватбена сара, тогава това може да се каже, че е напълно подходящо за тази цел. Моделът, който този спортен сарее отпред е напълно невероятен и ще бъде подходящ за носене при специални събития. Saree е добре проектирана от известен дизайнер от Южна Индия и може да се каже, че е един от най-добрите Nare Sarees, който някога ще дойде.

2. Най-новата дизайнерка Нали Сарее:

Nalli Sarees-Latest Designer Nalli Saree 2

Марката току-що стартира нова колекция от привлекателни сари. Този конкретен е на този списък на най-новите дизайнерски сардеи и за всички привлекателни качества, които тази сара показва, че може да се каже, че е една от най-добре изглеждащите сарди на Nalli, които жената някога ще намери. Цветът е доста трезвен. В същото време, дизайн доста празнично, правейки сарее да се носят за многобройни цели.

3. Ежедневната носят Nalli Silk Saree:

небрежен Wear Nalli Saree

Въпреки, че това е несериозно износване, това е един от най-добрите там. Характеристиката, която тази мека копринена сара е изписана, е доста невероятна и ще бъде подходяща за повечето жени, които желаят да спортуват по-простата си страна и да изглеждат привлекателни едновременно. Цветовете и дизайна са прости и за всички добри причини това може да се каже, че е една от най-добрите сардеи на всички времена. Ако търсите нещо абсолютно привлекателно, то това ще бъде една от най-красивите sarees да се носят на сватбена церемония.

4. Тежката бродирана зелена Nalli Saree:

Nalli Sarees-Heavy Embroidered Green Saree 4

Това е красиво бродирано саре е с красив модел. Ако имате нужда от нещо съблазнително, то това може да е точната сара за вас. Зеленият цвят на тази сара съвпада перфектно със синия цвят на блузата и тези два традиционни елемента правят красиво нещо, което се показва от жената тук. Моделът, който тази saree следва, е наистина невероятно и шарките, направени в цялото тяло, правят това толкова привлекателно на първо място. Зеленият сарий следва тренда на южния индийски сарий и затова изглежда още по-привлекателен.

5. Перото Peac Printed Nalli Saree:

Nalli Sarees-Peacock Feather Printed Nalli Saree 5

Ако имате нужда от едно от най-съблазнителните сардеи на всички времена, добре е да погледнете добре този. Начинът, по който сарият е отпечатан, е доста впечатляващ и ще изглежда добре за всеки и за всеки. Когато носите тази сара на специално събитие, ще изглеждате като най-впечатляващата жена.

Виж повече: Бхагалпури памучни сари

6. Нали Дивали проверява Сарей Колекция:

Nalli Sarees-Nalli Diwali Saree Collection 6

Това Nalli проверява коприната саре е подходящо за фестивала на Diwali. Тя е много жизнена в цвят и просто привлича всички дами. Можете да го спортувате и да сияете по-ярки от фойерверки. Тук границата на сарее е проектирана силно в паллу. А границата е красива работа на всички сари.

7. Тамилският стил Нали Сари:

Nalli Sarees-Tamil Style Nalli Saree 7

Това е красива сала на Нали, която следва дизайнерския модел на Тамил Наду. Удивителният модел, показан на този сарий, е нещо, което го прави впечатляващо преди всичко. Той е велик по силата на цвета и модела. Също така се смята, че една колекция Nalli копринена сватба saree, която е популярно по поръчка.

8. Южен индийски стил Нали Сари:

Nalli Sarees-Tamil Style Nalli Sraee 08

Ето една Nalli saree за всички, които искат да спортуват своите южно индийски sarees красиво. Блузата е едно от най-хубавите неща за тази сара и това го кара да изглежда като перфектните индийски жени етническа комбинация на всички времена. Изпробвайте някои модели с блузата си и се сравнявайте с подходяща цветна блуза. Минималните бижута ще вървят добре с това. Избери най-добрите цветове, за да съответства на случая.

9. Кралицата на Нали Сарее:

Nalli Sarees-Royal Nalli Saree 9

Това е повече от булчински saree и е един от най-показваните sarees на всички времена. Той е в категорията на Nalli sarees и е причина за гордостта на дизайнерите на saree в тенденцията на South Indian Saree. Ярките дизайни са привлекателни за окото и попадат под колекцията от копринени сари на Nalli. Ухапайте ги по стил и ги махнете с подходяща блуза, за да отидете с тях.

10. Белият Нали Сарее:

Nalli Sarees-Beige Nalli Saree 10

Бежовият цвят е толкова красиво показан тук, че всеки се възхищава от начина, по който изглежда, за жената, която го спортува. Ако търсите нещо елегантно и напълно ново на пазара, това може да е точното за вас. Човек не може просто да отрече примамливия модел, който спортува. Избор на контрастни цветове. В случай, че търсите нещо просто, но красиво, ето какво да опитате. Сравнете сара с хубаво огърлица.

Виж повече: Барухари копринени сари

11. Най-добрата коприна в Alavar Nalli Saree:

Nalli Sarees-Best Silk Nalli Saree For Festive Occasion 11

Ако се отправите към празнично събитие, ще трябва да се уверите, че изглеждате най-добре. Тази сара ще ви свърши работата и ще ви направи красив, веднага щом я поставите. Това е типично празнично облекло и е вдъхновен да бъде велик. Сравнете сара с красиви бижута, с които можете да направите велик вход за сватба или традиционен повод.

12. В коприна Nalli Saree с цветни модели:

Nalli Sarees-Silk Nalli Saree With Colorful Patterns 12

Представете си цветна коприна върху копринената си сара? Това е наистина страхотна копринена налли сарее с невероятното показване на цветовете върху нея. Вълнуващият елемент за тази сара го прави наистина специален и за всички добри причини той е един от най-добрите сардеи на всички времена. Тя дава прост, но велик поглед. Вземете креативност с шарката на блузата и изберете минимална бижутерия.

13. Meenakshi Blue Nalli Cotton Saree:

Nalli Sarees-Minaxi Blue Nalli Cotton Saree 13

Това е една от най-добрите памучни сари, които ще намерите и в налли саре. Памучният елемент е напълно чист. Тази сара спортна красота с комфорт. В този налли сарей паллът е проектиран от грандиозен вид с различни цветове и пауни. Контрастиращите цветове са привлекателни и ще изглеждат страхотно с някои тежки аксесоари. В изображението на сателитната коприна Nalli ще ви разкажа за великолепния облик, който ще ви даде.

14. Пурпурен памук Нали Сарее:

Nalli Sarees-Purple Cotton Saree 14

Тази сара отново попада в категорията Nalli saree. Вместо да е памучен сарей, привлекателността на тази е нищо по-малко от стандартните копринени. Тук тази граница от памук saree е красиво проектирана със зелени и златни цветове. Паллуто беше велико украсено със зери. Това е напълно handloom обикновен saree.

15. Уникалните копринени капки:

Единствен по рода си Silk Drops

Тук има различно изглеждащ копринен сарей, който идва със сложна художествена работа, направена на тялото. Това е един от най-често срещаните и търсени нарли сарее в категория копринени сареи. Повечето от жените обичат да носят този тип налли сареес за различни поводи. Изгледът е модерен и е невероятно величествен. Изпробвайте това за износване през тази сезон. Някои гривни за това ще добавят елегантно докосване.

Виж повече: Раджика Сарее Дизайн

Sarees са всеки ден секси облекло. Тя е вдъхновена да изглежда модерна, проста и впечатляваща, като в същото време прави sarees един от най-добрите решения за всеки голям повод. Голяма част от красотата на сара се крие в модела на блузата, който сте бод. Сравнете с някои красиви принадлежности и прическа, за да отидете с външния вид. Nalli sarees са вдъхновени да изглеждат величествени и елегантни. Какво ще кажете за това да опитате този сезон?

Leave A Comment

+ 57 = 66