15 Красива дамска флорална блуза Модели с дизайнерски шипове | Стилове В Лифт

Модният пазар доведе до драстични промени в етническото износване, като също така даде на старите сарези нова и модерна версия. Но все още има някои модели, които са останали любимите сред дамите, дори ако са променени. Подобен модел е дизайнът на цветната блуза. Независимо дали става дума за обикновена обикновена блуза или за тежко дизайнерско парче за саре или лехенга, флоралните отпечатъци винаги привличат сърцата на жените към това,.

Женски цветни блузи дизайни:

Тук има няколко дизайни, размазващи ума, с флорални отпечатъци, които ще процъфтяват за всеки повод.

1. Обикновена гърненце за блуза с цветя:

прост Pot Neck Floral Blouse

Един прост модел в дизайна на флоралните блузи за печат е широко избран за редовно износване от дамите. Patli palav saree има и подобен цветен дизайн за перфектно съвпадение. Блузата е с дълъг дизайн на гърне с гърла за удобен външен вид.

2. Черна блуза с дълъг ръкав с дълъг ръкав:

черно Long Sleeve Floral Blouse

Черното и коприната имат свой собствен чар в дизайна на блуза. В копринена блуза в главните ръкави се дават флорални отпечатъци, които се опитват да дадат перфектна комбинация на белите или бели обикновени сари. Те са особено предпочитани за малки функции или религиозни функции. Блузата също получава дълбок шаблон.

3. Златна пачка работна флорална блуза:

цветен Blouse Designs

Златните блузи дават различен поглед към тежките сарде. И когато се добавят цветни дизайни, се създава магия. Флорална блуза женска в златна е дадена флорални пластир работа на границата и ръкави. За повече декорация, мъниста се добавят към работата. Те са изключително носени за сватби.

4. Хексагонална цветна печатна блуза Дизайн:

шестоъгълен Flower Print Blouse Design

Дизайнът на цветни отпечатъци върху памучен копринен материал изглежда удивително за изтънчен външен вид. Отпечатаните накити ни придружават с отпечатани цветя. Sarees и блуза са известни също като батик печат дизайн. Тя също има топчета работа на блуза за един фънки поглед. На вратата се дава шестоъгълен дизайн на дълбочина с обикновен тръбопровод.

Виж повече: Женски щампи блузи

5. Цветна блуза с цип дизайн:

цип Floral Design Blouses

Моделът на дамски флорални блузони, вдъхновен от запад, е изработен от памучен материал с дизайн на принцеса. Блузата е с двоен дизайн с дълъг ръкав отзад и отпред с цип. Заедно с него печатните цветни дизайни допълват западния си вид. Тя е най-подходяща за обикновени сари, за процъфтяващ външен вид при всеки малък случай.

6. Полу-ръкав блуза Дизайн:

Дами's Semi Sleeves Floral Blouse Design

Флоралните отпечатъци са широко избрани за трезвен поглед в религиозните събития. Подобна цветна блуза в коприна е дадена тук с полу-ръкав дизайн с подходящо приспособление. На границата на бялата сара се получават същите цветове за уникална комбинация. На вратата на блузата се дава пълен дизайн за специален външен вид.

7. Без ръкав Флорална бяла блуза Дизайн:

без ръкави Women's Floral White Blouse Design

Бялата цветна печатна блуза с ръкав и дизайн на гърба е основният избор на тийнейджърите в наши дни за техните колежни функции. Бялата блуза получава дълбок В шия, давайки на гърдите точен фиксатор, прикрепен с две отделни ръкави. Флоралните отпечатъци идват фино релефни върху бяла памучна блуза за славен външен вид.

8. Флорална дизайнерска корсетна блуза за булчински:

15 Красива дамска флорална блуза Модели с дизайнерски шипове | Стилове В Лифт

Не само за общо ползване, но и цветните печатни блузи също много се избират от булките при различни сватбени ритуали. В бандхани саре е тук дадена брюк с бродирана корсет с дължина на талията. Червената блуза е украсена с магамска работа със златна нишка.

Виж повече: Къси дизайни на блуза

9. Дизайнер звезда Небес Флорален шаблон Блуза:

дизайнер Star Neck Women's Floral Pattern Blouse

Рамките на модния свят дадоха блестящ ефект с блестящ дизайн на дамска блуза. Основните атракции на блузата бяха изхвърлените флорални дизайни, направени с кашмири, а дизайнът на врата беше подобен на звезда. Това даде на раменете перфектен вид с невероятни криви.

10. Пълна дължина Сребърен цветен дизайн блузи:

пълен Length Silver Ladies Floral Design Blouses

Бебе розово и сребристо би било подходящ женствен дизайн, който да се носи за високи събития. Половината saree тук на равнина е съчетано с розов и сребърна блуза с дълбок врат отпред. Тя придава на разцепването перфектен външен вид с флорален дизайн.

11. Шифонска блуза Дизайн:

Шифон Womens Blouse Design

Какво ще стане, ако блузата ви получи корсетен поглед с граница, покриваща шията и раменете със шифон? Страхотен дизайн! Тук отивате с блуза с флорални отпечатъци е стил на корсет. На блузата се дава шифон, покриващ по врата и ръкава, с релефен дизайн. Той също така носи тънка граница в стиснат дизайн за допълнителен ефект.

12. Перлена гранична блуза:

Дами's Pearl Border Floral Blouse

Комбинацията от мрежести, копринени и бели перли ще ви даде стилен дизайн, който да носи вашите сари. На обикновената копринена блуза се дава бяла мрежа, която покрива цветните щампи, изплетени в нея. На гърба дизайн на гърлото се дава кръгла форма зад, докато на границите се дават перла, затрупани върху него. Блузата също получава сладка врата с прекрасни очарования.

Виж повече: Блуза с дълъг ръкав

13. Красива блуза с диамант на врата:

Красив Diamond Neck Floral Blouse for Women

Дизайнерска фигура в дизайна на флоралните блузони е направена от копринен и памучен материал с декоративни фигури, формиращи цветя. Блузата е проектирана с форма на диамант, прикрепена на двата края с дизайн на жилетка. В ръкавите на блузата се дава и дизайн на издутина, широко избран от жени с широки рамене.

14. Клубна блуза с лодка за врата:

Laidies Boat Neck Floral Blouse Design

Дизайните на лодката са най-новата дамска флорална блуза, избрана за печатни или дизайнерски сарде. Изработени от памук, блузата получава големи флорални дизайни с клони и листа с лилаво тръби. Блузата е снабдена и с верижно отваряне отстрани, с перфектно прилепване към гърдите.

15. Дизайн на окото на окото:

Дами's Eye Neck Floral Blouse Design

Дизайнерската блуза е подходяща за широк ъгъл, заедно с гръб дизайн в шифофон жаргет. На гърба на блузата е даден дизайн на окото дупка, докато предната е пакет врата с подплатени фронтове. Блузата е украсена с дизайн на жардоши в сребърна и златна нишка.

Флоралните дизайни на блуза получават нови модели с промяната в модния пазар. Релефните цветни дизайни, малки флорални отпечатъци, магам цветни дизайни, трикотажни флорални дизайни са широко разпространени за дизайнерските сарде. Те оставят вида ви с цветен докосване, за да изглеждате най-вече през лятото.

Leave A Comment

+ 17 = 19