15 Красива черна блуза дизайни с снимки

Черната блуза е вероятно една от най-подходящите цветни блузи за носене на сари от всякакъв цвят. Черното е най-добрият основен цвят, който ще задоволи почти всички цветове върху него. Имаме толкова много блуза дизайни за различни видове sarees, въпреки че черните блуза дизайни са перфектно марширувани за всеки вид saree.

Изключителна черна блуза дизайни със снимки:

Черните дизайни на блуза са винаги привлекателни и очарователни. В тази статия ще обсъдим някои такива привлекателни дизайни на черна блуза заедно с картини.

1. Блуза на цветя дизайнер:

черно Blouse Designs

Тази специална черна блуза спортува страхотно дизайн и ще бъде подходяща за почти всички поводи. Тя върви ръка за ръка със сареята и е най-добрата блуза от черен саар в списъка с най-добрите черни блузи.

2. Дизайнът на червената блуза с отворено гръбче:

черно blouse designs2

Това е доста уникална блуза, която идва с страхотен дизайн, направен на нея. Предната част на блузата е изцяло покрита с ширина и има цветен дизайн на врата и ръкавите. От друга страна, гърбът е напълно отворен и е една от най-добрите черни блузи за жени с тънка физика.

3. Уникалната дизайнерска черна блуза:

черно blouse designs3

Вероятно никога не сте виждали черни блузи като тези преди. Това са дизайнерски черни блузи, подходящи за сари с контрастни цветове, като тази, която жената носи на снимката. Това вероятно е една от най-красивите черни блузи на всички времена.

4. Овални за отваряне на цветя Черна блуза:

черно blouse designs4

Ако търсите черна блуза, която ще се отличава от другите блузи, отидете за този дизайнер. Той идва с голям шаблон, направен в цялата блуза, заедно с красивото задно отваряне. Това е един от очарователните дизайни на черна блуза за жени, които предпочитат да носят дизайнерски сарйе.

5. Черна и липа зелена блуза с пълен ръкав:

черно blouse designs5

Е, това е ново !. Това е нещо съвсем уникално и върви ръка за ръка със сарее. Блузата спортува с лайм зелен цвят на ръкава, заедно с красива черна основа, която е удоволствие за очите на всеки един.

6. Блуза на кралицата Черна Дизайн:

черно blouse designs6

Комбинацията от дизайнерската черна блуза и сарее изглежда перфектно на Aishwarya Rai. Той идва със златен флорален модел, направен в цялата блуза, а сареят изглежда доста красив.

7. Дългата дизайнерска черна блуза:

черно blouse designs7

Това е наистина хубава дизайнерска блуза с черен цвят, която идва с красив отпечатък към края на ръкавите, удължаващи предмишниците. Сарее също си струва да се спомене. Със златния печат изглежда доста уникален. Тази блуза е една от най-красивите дизайни на черна блуза, която е подходяща за всички видове случаи.

8. Блуза с половин ръкав:

черно blouse designs8

Ако търсите дизайнерска блуза, това е един от най-известните в модния пазар в момента и също така идва в цвят черен. Никоя друга блуза няма да бъде като обикновена и привлекателна.

9. Дизайнер Половин ръкав Черна блуза Дизайн:

черно blouse designs9

Ако търсите нещо черно и златисто, тогава това ще бъде един от най-добрите там. Предлага се с черна основа и златист цвят, направен на горната част на гърба, който продължава към ръкавите.

10. Автентичният дизайнер Черна блуза:

черно blouse designs10

Това е още една дизайнерска блуза, която идва с черния цвят. Жените, които се интересуват от черна блуза, биха искали да проверят този дизайн. Всяка жена определено харесва този модел на работа на ръцете и ще бъде един от най-привлекателните дизайни на черна блуза.

Вижте повече: Дизайн на зелената блуза

11. Предната черна блуза:

черно blouse designs11

Тази черна блуза е нещо, което никога не сте виждали преди. В предната част има спортен златист дизайн. От друга страна, това е флорален модел, направен на гърба на черна основа.

12. прозрачен Златна и черна блуза с ръкав:

черно blouse designs12

Изглежда някой е направил златен дизайн на прозрачно черно платно. Това е наистина хубава блуза и жените могат да носят това за всякакви партита и други семейни функции.

Вижте още: Блуза с дизайнер от син цвят

13. Черната блуза на партито:

черно blouse designs13

Ако търсите черна блуза за парти, а след това отидете за тази модерна без ръкави черна блуза с страхотно дизайн. Ще бъде удобно и стилно. Това е идеално подходящо за съвременни жени с добра физическа форма.

14. Бенгалската копринена обикновена черна блуза:

черно blouse designs14

Тази обикновена черна блуза спомага за бенгалската мода и ще бъде идеална за копринени сарде. Това е много подходящо за жени, които обичат простотата и естествеността.

Вижте още: Жълта дизайнерска блуза

15. Черна блуза Celeb Дизайн:

черно blouse designs15

Не на последно място, тази прозрачна черна блуза, която ще ви даде възможност да спортувате дизайнерското докосване на красивата Прийанка Чопра. Дизайнът на черна блуза е много атрактивен в ръцете с прост мрежов материал.

Черните сарени и черен цвят никога не излизат от модата, независимо дали става дума за къса черна рокля или черни блузи. Ето защо има безброй червени блузи дизайни на разположение на пазара на Индия, за да изберете от.

Leave A Comment

19 − 10 =