15 идеи и дейности за дизайн на вълнени плавателни съдове за начинаещи Стилове в живота

Вълшебните занаяти са тези, които са чисто изработени от вълна, обикновено стари хора обичат да правят вълнени занаяти, които привързват, правят различни форми и различен материал от тях, също така тези вълнени занаяти се продават на пазара за добра сума, тъй като са ръчно изработени и умение, което е ценно. Тези вълнени плавателни съдове могат да бъдат направени с различни цветни конци, от вълна и се появяват различни нови техники;

Най-добрите идеи за дизайн на вълнени плавателни съдове и дейности за начинаещи в дома:

Ето някои от първите 15 идеи за вълнени плавателни съдове и дейности за начинаещи.

1. Вълнена кошница:

вълнен Basket

Това е вълна кошница, че е доста трудно да се направи, но този вълнен плавателни съдове работа е най-уникално нещо. Така че хората, които обичат да правят вълнени плавателни съдове, трябва да се опитат да направят тази вълнена кошница, това може да стане чрез запазване на кошница и плетене около кошницата, когато плетенето е направено кошницата може да бъде извадена и вашата вълнена кошница е готова.

2. Woolen Bag:

вълнен Bag

Точно като поли чанта или обикновена хартиена торбичка може да се направи и вълнена чанта, всичко, което трябва да направите, е да плете вълна във формата на чанта. Това е един добър вълнен плавателен съд за начинаещи, можете да плета в различни цветове, плетене може да се направи чрез техниката на criss кръст през вълна конец.

3. Вълнена рокля:

вълнен Dress

Има много идеи за вълнени плавателни съдове, една от които е мястото, където баба ви би се радвала да направи вълнена рокля за малката в къщата ви, или може би си спомняте тази, която тя е направила за вас. Вълнена рокля може да бъде изработена от вълна конец, като тя дава подходяща форма на рокля.

4. Вълна Болеро:

вълнен Bolero

Един от най-често използваните вълнени плавателни съдове е вълненото болеро; всяка възрастова група хора може да носи това. Това е модерно може да се носи в светли зими. Най-често се носи като свиване на рамената над нормалната ти фланелка, обикновено бяло или кремаво.

5. Мъжко яке:

вълнен Jacket

Woolen Jacket са най-популярното и най-продаваното яке като вълнен плавателен съд, правейки якета, направени от големи компании, тъй като те обикновено се купуват от всички и са удобни за носене. Тези якета идват в различни цветове и също така идват с качулка в тях.

6. Вълнени обувки:

вълнен Shoes

Мъжки конец конец обувки обикновено са за малки деца и те са най-добрите идеи за вълна козметика конец за начинаещи. Тези обувки са малки и могат лесно да се плетат, тъй като са кръгли с малката кръгла дупка в тях, за да могат малките крака да се движат, направени за зимния сезон.

7. Woolen Band:

вълнен Band

Ето един велик вълнен конец за начинаещи вълнената лента, всичко, което човек трябва да направи, е да плете нишката през правоъгълната форма, така че да е добра лента за глава, и тъй като вълната е доста опъната. Така че всичко, което трябва да направите, е да плете вълнена конец в този размер и форма на главата лента.

8. Вълнени ръкавици:

вълнен Gloves

Един от най-добрите вълнени занаяти са вълнени ръкавици, когато зимния сезон се приближава, опитайте се да направите вълнени ръкавици, тези, които са направени от самите вас са по-удобни и също има шанс да научат нещо ново ръкавици са най-важното нещо за зимата и на тези, които се чувстват студени малко повече.

9. Woolen Coaster:

вълнен Coaster

Най-добрите вълнени занаятчийски дейности са вълнени увеселителен парк. Подложките са чудесно нещо, което те използват за покриване на горещите напитки, тъй като покриват парата, а напитката ви остава гореща за дълго време. Една точка плюс за вълнен увеселителен парк е, че той улавя топлината, което го прави престой горещо за дълго време.

10. Вълна капачка:

вълнен Cap

Вълшените шапки, по-известни като бикини, са най-удобният дизайн на вълнени плавателни съдове, те са изработени във форма, която държи главата ти топла дори в зимна зима, те са кръгли и дълги, изработени от дебела вълна, която улавя топлината и прави вашата глава.

Виж повече: Дървени занаяти

11. Вълнен цвят:

вълнен Flower

Тук са цветята на вълшебните плавателни съдове, това са вълнени цветя, които можете да направите, като плетете цветето от вълнена конец, тези цветя се използват или за да се залепят някъде, или могат да бъдат плетени по някакъв плат, който може да използвате. Вълнените цветя също са чудесен начин за начинаещите.

12. Вълнени чорапи:

вълнен Socks

Много хора се бъркат какво и как да направят вълнени плавателни съдове, които мислят за някои лесни идеи, но тук някои от тях са като вълнени чорапи, където можете да измерите размера на чорапите, от които се нуждаете след това можете да плета вълнена конец и направете чифт чорапи от него.

Виж повече: Как да направим занаятите у дома

13. Вълнени играчки:

вълнен Toys

Макар тази вълнена платформа да е трудна, но не е невъзможно да се правят вълнени играчки, но в крайна сметка те са безопасни да се играят с други пластмасови играчки, вълнени играчки могат да бъдат плетени и някои очи и носове с формата на играчките може да им се даде.

14. Вълнен венец:

вълнен Wreath

Вълният венец е добър вълнен плат, правейки всичко, което трябва да направите, е да вземете кръгъл или какъвто и да е картонен кръг или нещо, което е трудно и кръгло, след което лесно можете да го завържете и да направите вълнен венец. Те могат да виси на вратите ви, когато зимата се приближава, за да изглежда добре.

Виж повече: Лесно правене на хартия идеи

15. Вълнен Торан:

вълнен Toran

На хората, които не знаят какво е торан, това е врата, висяща, че е добър дизайн на вълнени плавателни съдове, които могат да бъдат плетени на една права линия, която не е трудна и можете да го направите през различен цвят на вълнени конци и фигури. Дори тази вълнена идея е добър дизайн за начинаещи.

В края на краищата имаме много идеи за вълнени плавателни съдове, че всичко, което трябва да направите, е да научите техниката за използване на големите вълнени игли и да направите изрезка от нея. Вълна плавателни съдове не са толкова трудни, след като човек се научи как да направи това плетиво става лесно да се направи всяка форма на форма.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

67 − = 57