15 Фантастично изглеждащи тънки вратовръзки за мъже през 2018 г. | Стилове в живота

Най-обичаното облекло, което мъжът ще пазарува, за да отделя много време, е ризата. Ризите са най-търсеното облекло за мъж. Една риза може да бъде изработена от различни тъкани като памук, лен, коприна, поли памук и т.н. Те могат да имат различни мъжки ризи, като тънка фигура, перфектно прилепване, хлабави ръкави, полуфиксирани и т.н. ризи в различни нюанси, съставят по-голямата част от мъжкия гардероб. Slim fit се предлага както в случайни, така и в официални ризи. Перфектната риза прави мъжа да изглежда по-привлекателен и красив.

Най-новите мъжки тънки Fit ризи в тенденция:

Ще разгледаме 15-те топки ризи за мъже тук. Изберете най-добрата си и се насладете на цялото внимание.

1. Бяла тънка фит риза:

бял Slim fit Shirt

Тази бяла тънка риза е човек, който трябва да има в мъжката колекция. Това се прави в поплин, който е изработен от обикновен тъкан от лек памук. Това е изключително удобно и мъжете предпочитат бели ризи за бизнес срещи, сделки и дори важна офис презентация.

2. Slim Fit бизнес риза:

тънък fit Business Shirt

Това е перфектната синя риза бизнес риза в тънка форма с пълни ръкави. Тази страхотна тънка риза дава тази увереност да се справи с бизнес сделка или среща. Човек никога не може да изглежда скучен или скучен в синя риза сянка.

3. Официална риза:

формален Slim Fit Shirt

Официалните ризи се изискват като дневно официално облекло за мъже. Тънките официални ризи са много в тенденция, тъй като тези ризи се вписват толкова добре, че това дава допълнителна увереност и изглежда невероятно за един мъж. Те могат да бъдат в плътни цветове или могат да имат ивици, чекове или всякакви официални ризи в него.

4. Тънък риза с къс ръкав:

тънък fit shirts

Тези тънки ризи са къси ръкави, а не обикновените ризи с къс ръкав. Това е дизайнерски елемент с яка и ръкав в различни цветове и отпечатъци. В този случай тя е карета. Младите мъже могат да го отблъснат с монтирани дънки.

5. Черен калъф за ежедневна употреба:

черно Casual Slim Fit Shirt

Черното е един елегантен цвят и никога не може да се обърка с черната риза. Черен цвят тънка удобна риза е задължително за един мъж в колекцията му за ежедневни облекла. Тази черна тънка риза е с деним или дори с печатни панталони или дори военни панталони.

Виж повече: Нови дизайнерски ризи

6. Slim Fit Checked Casuals:

тънък fit Checked Casuals

Една небрежна риза е задължителна за една петък вечер или на ден с приятели. Големият шаблон в синьо, червено, зелено и т.н. изглежда едновременно модерен и хладен. Те са изключително комфортни и с точното тънко приспособление в тях, работи брилянтно с джинси и хладни casuals.

7. Печатни Slim Fit Casual Shirt:

печатен Slim fit Casual Shirt

Мъжете се нуждаят от случайни ризи, които са твърде различни от тънките ризи. Тази напечатана кафява непринудена риза е чудесно за разходка с приятели или за вечерно парти или за събиране. Това има английски чувство за него с невероятно нюанс на кафяво с отпечатъци.

8. Синя Retro Slim Fit риза:

Син Retro Slim fit shirt

Това е популярна риза в син цвят за изискани мъже с модерен вкус. Това е ретро чувство с пластове шев подробно на раменете. Пълните ръкави, тънкото вдлъбване с джобове на джоба го правят модерен и може да завърши външния вид с тъмни джинси и маратонки.

9. Уникална флорална тънка риза:

Единствен по рода си Floral Slim fit shirt

Това е една уникална, зашеметяваща тънка риза. Това е най-висок край мода и една изглежда рампа готови с тези флорални печат тънки модни ризи. Слабото прилягане е перфектно, а тъмните цветни отпечатъци са върху вътрешните ръкави, на яката, стигаща до гръдния кош и горната част на предния джоб. Това е риза с пълна ръка в плътни, но леки или пастелни цветове, за да придаде контраст на тъмните цветни отпечатъци.

10. Purple Slim Fit риза:

Лилаво slim fit Shirt

Когато мислим за тънки ризи, моравата е един цвят, който е най-добрият цвят за една тънка форма фланелка. Мъжете предпочитат лилав цвят за цветните костюми и се сливат добре във всички видове тъкани като сатен, памук, полиестер, бельо и т.н. Тази лилава тънка риза е подходяща за едно полуфинално събитие, което допълва вида с подходяща двойка умни панталони.

Виж повече: Най-добрите ежедневни ризи

11. Тънка риза с дълъг ръкав:

тънък fit polo neck shirt

Това е марка с тънка фигура в памучна тъкан. Полото шия в тази риза е това, което прави това да изглежда различно и цветът в сиво в тънък прилив изглежда всеки мъж мъжки. Това е една отлична тънка риза, която трябва да се съчетае с черни дънки или панталони.

12. Party Wear Slim Fit риза:

страна wear Slim Fit Shirt

Тънките ризи в ярки цветове и модерните яки, ръкави и отпечатъци са идеални за парти. Тази оранжева тънка риза е проектирана с многоцветни яки и вътрешната страна на ръкавите. Жизнените цветови нюанси в тези тънки ризи отговарят на това, което ги прави елегантни и модерно модерни.

13. Монохромна тънка риза:

Монохромно Slim fit shirt

Монохромът използва два основни и елегантни цвята на бяло и черно. Тази тънка монохромна риза има уникалната техника на рязане и зашиване на шевовете на черно иго върху тънката бяла риза. Контрастът в черно и бяло удря интересен модел и може да се превърне в тенденция.

14. Червена нежна къса материя:

червен Casual Slim Fit Shirt

Една червена риза е задължително да има в мъжка колекция от ризи. Латинският червен цвят изглежда ярък и върви страхотно с просто хладно синьо дънково парче за петък партиен облик. Тази червена риза е с тънка форма и придава хубава фигура с дънки.

Виж повече: Ризи без ръкави за жени

15. Панталони Slim Fit риза:

смесица Slim Fit Shirt

Това е стилна висококачествена модна мозайка с пълна ръкав за мъже. Тази риза има три различни нюанса в сиво, тъмно синьо и синьо, които се сливат перфектно в пачуърк модел с предни копчета и джоб.
Независимо дали става дума за случаите, тънките ризи не могат да се окажат неправилни или да излязат от модата. Разфасовките и фитингите са толкова перфектни, че човек изглежда красив, както никога досега. Наличните опции за тънки ризи са толкова интересни, че може да ги вземете в различни разпечатки, цветове и нюанси за почти всеки случай. Тънката форма е всъщност пътят напред.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

55 + = 57