15 Атрактивна партия носят Salwar костюми в тенденция Стилове в живота

Salwar костюм е традиционна рокля, носена от индийските жени. Това е най-удобното облекло и дава свобода на движение. Той се състои от три парчета, отгоре, който е камез, дъна, която е salwar и dupatta. Той има своя маршрут от северната част на Индия, който е Mughal's. Тя се носи от жени от Пенджаб, Харяна и Химачал Прадеш. Той е елегантен и много елегантен. Той е идеален за партита и сватби.

страна wear salwar suits

Последни и красиви парти Salwar костюми за момичета.

Ето няколко типа дизайнерски костюми за жени.

1. Dhoti Salwar Костюми за партита:

дхоти Salwar Suit

Dhoti salwar костюм е salwar костюм, който има dhoti стилове дъна. Тя е хлабава от кръста до края. Обикновено завършва на глезена. Те са изгорени в бедрата. Върхът обикновено е кратък. Той е перфектен за тяло с крушовидна форма. Колпапурските чапли са перфектни за този вид костюм.

2. Парти носете Salwar костюми в Chudidar:

Chudidar Salwar Suit

Костюмът на Чудидар Салвар има хъдидар като дъна. Чуддар е salwar, който е свободен до коляното и стегнат от коляното до глезена. Тъй като има гънки в глезена, тя изглежда като гривна, която е хъдидър. Обикновено върхът е дълъг. Това е малко неудобно да седи в този тип, но все още е много известен стил.

3. Палава Салвар:

Patiala Salwar Suit

Патала е име на място в Пенджаб. Жените носят специален вид salwar, наречен Patiala. Тя се разхлабва. Има специални гънки близо до бедрото и коленете. Този костюм Patiala salwar е много стилен и бедро. Те имат върхове до средата на бедрото, за да покажат уникалните гънки. Те се носят с modish.

4. Харем Салвар костюм:

харем Salwar Suit

Харем панталоните са свободни панталони, носени от танцьори и хип-хопъри. Те са супер хлабав и най-удобният сарварски костюм. Тя се носи с къса курта. Плоските и високите токчета изглеждат добре. Този тип спасителски костюм е доста ударен сред младата тълпа.

5. Афганистанска спалня Salwar:

афганистански Salwar Suit

Афганистанският спасителски костюм има афганистански стилове. Те са подобни на тези на Патала. Те също са разхлабени навсякъде. Има пликове отпред. Горната част е хлабава и малко по-дълга. Тя е идеална за плюс размер жени.

Виж повече: Салвар костюми за сватба

6. Костюм на Aladdin Salwar:

Aladdin Salwar Suit

Aladdin salwar костюм е комбинация от харем салвар костюм и Patiala salwar костюм. Той е с нисък разрез на кръста и гънки като Patiala salwar костюм. Тя е много удобна и дава спокоен външен вид. Тя се носи с къси кураси. Тя е много добра за лета.

7. Костюм на Palazzo Salwar:

Palazzo Salwar Suit

Костюмът на Palazzo salwar е новата тенденция в тенденциите за салвия костюм. Има свободни паласки панталони отдолу. Те губят панталоните като камбани. В края има светкавици. Обикновено върха е дълъг камез. Високата пета е идеална за него. Това е много елегантен стил.

8. Паралелен костюм на Salwar:

паралелен salwar suit

Паралелният костюм със салар има паралелни дъна. Паралелното дъно е с правилен панталон. Те са малко изгорени в дъното. Това беше стилът на 90-те. Върхът обикновено е кратък курте. Той се носи с пета платформа. Обикновено те са идеални за ябълково тяло.

9. Костюм с цигара Salwar:

цигара Salwar Suit

Преди да се появи тенденцията на паласозов спасителски костюм, новата тенденция беше цигареният сарварски костюм. Те са направо панталони. Най-вече те имат усет. Те са малко къс до глезена. Те имат дълги върхове под коленете. Предимно са изработени от коприна. Те са горещи фаворити сред високите жени. Това е най-добрата партия за износване на костюми.

10. Отпечатано костюм на Salwar:

печатен Salwar Suit

Печатният салав костюм е най-разпространеният стил на костюм. Те имат всички видове отпечатъци. Това е евтин избор. Но със сигурност е добре изглеждащ вариант. Също така отпечатъците са най-вече на сауру и дупата, с обикновен камез. Те са зашити в много модели и стилове.

Виж повече: Памук Salwar Kameez дизайни

11. Дизайнер Salwar Suit:

дизайнер Salwar Suit

Designer salwar костюм е проектиран да отговаря на стил на тялото. Те са предимно фантазия и имат всички дантели и диаманти. Те имат различни разфасовки и стилове. Повечето от тях са много скъпи. Материалът на костюмите е много богат и тежък. Те най-вече имат бродерия и диаманти. Сандалините с шапчица са начинът, по който да ги вървим.

12. Костюм на Denim Salwar:

Дънков плат Salwar Suit

Denim salwar костюм е новата тенденция сред младежите. Те са предимно изработени от мек деним материал. Тя е или курта, или дъна са изработени от деним. Те имат минимална работа. Те имат къса или никаква дупка.

13. Leggings Salwar Suit:

гамаши Salwar Suit

Leggings са новата алтернатива на костюма на Chudidar salwar. Кожусите са пижама, прегръщаща тялото. Те се носят с дълга курта. Най-често жените носят дупка, но понякога момичетата се отказват да носят. Много дизайнерски марки като "AND". "W", "Global Desi" и много други. Можете да ги носите на работа или партита. Апартаментите вървят много добре с нея.

14. Пола Салвар:

пола Salwar Suit

Подаръкът salwar костюм е най-новата тенденция в salwar костюм. Той има дълга пола вместо спалня. Той е идеален за вечерни партита. Те са много стилни и елегантни. Поради пълната му дължина тя дава по-тънък вид. Полата обикновено е обикновено с тежка курта. Курта е дължина на коляното. Това е нова предстояща тенденция. Той е перфектен с дълги обици и тънки токчета.

Виж повече: Костюми от копринен салвар за жени

15. Костюм на Anarkali Salwar:

Anarkali Salwar Suit

Anarkali salwar костюм е дълъг връх, който е монтиран до талията и е изгорен до края. Беше носен от Могъл. Тя има дълга история. Сега се носят с корнизи и худидар. Харесва се от всички, тъй като комплименти на всеки тип тяло. Те идват в дълъг период. Подът дължина anarkali е новият стил. Високите токчета и огромните обеци са идеални за завършване на дизайна ви.

Salwar костюм е новата безопасна опция в традиционните рокли на индийската страна. Те са стилни, елегантни и перфектни за вечери. Dupatta може да се носи като аксесоар. Повечето жени носят бижута и традиционни индийски бижута. Те са удобни и богати едновременно. Това е подходящо за времето на Индия.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Leave A Comment

74 + = 82