12 най – добрите идеи за пиърсинг на ушите за мъжете и ползите от тях Стилове в живота

Пиърсингът на ушите е традиция, както и мода, която се следва от векове и все още е на практика. Това е традиция за жените по целия свят да пробият ушите си. Но в днешно време и мъжете го правят точно както го правеха отдавна. Има многобройни салони и пиърсинг центрове за мъже, които се разрастват изключително благодарение на лудостта сред мъжете и момчетата. Тези центрове не само предлагат пиърсинг услуги, но и продават някои невероятни аксесоари за мъжете.

В тази статия сме се погрижили за някои най-нови и най-добри идеи и ползи за ушите на мъжете, както и за бижутата, която може да бъде експериментирана с.

12 най - добрите идеи за пиърсинг на ушите за мъжете и ползите от тях Стилове в живота

Топ 10 ползи за здравето на ухото пиърсинг за мъже:

Ухото пиърсинг има повече от него, отколкото стил. Има доказани научни ползи зад тази традиция, което я прави най-предпочитан от мъжете и момчетата.

  • Пиърсингът е широко прието от всички традиции и може да бъде форма на изразяване на собствената култура.
  • Пиърсингът се основава на акупунктурната техника, която може да излекува многобройни проблеми
  • Дайт пиърсинг е известно, че лекува пациенти с мигрена болка.
  • Според някои традиции, пиърсинг се казва, че засилва визията на човек въз основа на областта на пробиване.
  • Зъбният пиърсинг се казва, че помага за храносмилането и дори за менструалните проблеми
  • Според акупресурната терапия нервите, свързващи мозъка, минават през ушите. С пиърсинг се активират нервите, което от своя страна ускорява развитието на мозъка.
  • Според някои изследвания, чрез пробиване на ушната лъжица в ранна възраст, уврежданията, свързани с гърлото, очите, езика и ушите, могат да бъдат сведени до минимум или анулирани.
  • Пробиването на площта на един инч над стандартния лоб може да помогне за лечение на болки в гърба.
  • Освен ползите за здравето, пиърсингът може да бъде форма на изразяване на творчеството и дори бунтаря за мъжете
  • Като избереш различни бижута, можеш да се откроиш от тълпата

Различни видове ушни пиърсинг за мъже:

Нека да намерите тук с споменатите топ 12 уши пиърсинг за мъже, които дават моден външен вид.

1. Пиърсинг:

Ухо Piercing for Men1

Това е един от най-трудните и най-популярни дизайни според ухото-пиърсинг художници. Боли много, но веднъж направено изглежда невероятно. Въпреки това, ако нямате подходящ хрущял, който се сгъва в ухото ви, този дизайн може да бъде доста труден за постигане. При този тип пробиване на хрущяла се пробива с помощта на пиърсинг пистолет и много казва, че боли повече от нормалното пиърсинг. Човек може да избере кука с топки или дори малки бримки, за да изглежда странно.

2. Пиърсинг на спирала:

Ухо Piercing for Men2

Пиърсингът на спиралата е един от най-елегантните начини за прихващане на ухото. Спиралата има две страни и може да бъде пробита по двата начина. Спирала може да бъде пробита с повече от един пръстен. Редица знаменитости и спортисти пробиват спиралата си, за да създадат шик и бляскав външен вид. Болката е сравнително чувствана повече, отколкото е горният хрущял на ухото. Но след като сте готови, можете да експериментирате с разнообразие от болтове, бримки и дори лента за това изказване.

3. Измерване на ушите:

Ухо Piercing for Men3

Това е популярна мода за пробиване на уши за тийнейджъри по целия свят. При този тип пробиване съществуващият пробит отвор се разтяга и разширява, за да им осигури големи обеци. Това е едно от най-интересните възможности за пробиване на уши както за момчетата, така и за мъжете. Този стил е по-популярен при избора на начин на живот на пънк.

4. Пиърсинг на лобовете:

Ухо Piercing for Men4

Пиърсингът на лобовете е най-простата и лесна форма на ухото-пиърсинг някога. Ушната лъжица е перфорирана в дъното с разнообразие от бижута с различни размери. В сравнение с други форми за пробиване на ухо, това ще доведе до най-малкото нараняване и няма да изпитате много болка в процеса.

5. Tragus Piercing:

Ухо Piercing for Men5

Трагус е външната част на ухото. Това е дебелината на целия хрущял на ухото. В тази секция не можете да вмъквате големи и тежки обеци. По-скоро ще трябва да пробиете малки и леки пръстени. Обикновено кръговите пръстени се носят върху трагуса.

6. Snug Piercing:

Ухо Piercing for Men6

Често вътрешната част на ръба е перфорирана, за да изглежда модерна. Обикновено в тази част на ухото се носи топка или кръгла обичка. Процесът на пиърсинг е малко болезнен. Перфектният пиърсинг също се нарича пиърсинг срещу спирала, тъй като е в непосредствена близост до спиралата. Пръстен пиърсинг определено ще ви направи привлекателен.

7. Индустриален пиърсинг:

Ухо Piercing for Men7

Тази форма на пиърсинг на ухото е извън света. Това е уникален начин за проникване в ухото, който също се нарича "скелетен пиърсинг". На хрущяла на ушите са направени две дупки. Дълга обица, изглеждаща като парче тел, се прокарва през дупките, изграждайки линия на връзката между двете пробиви.

8. Daith Piercing:

Ухо Piercing for Men8

Дайт Пиърсинг се извършва на вътрешния хрущял на ухото. Тънък проводник се използва за пробиване на вътрешния хрущял и се счита за най-трудните и болезнени процедури за пиърсинг. Рискът от инфекции при този тип пиърсинг е доста висок. Daith пиърсинг също се считат от много за своя мишена релефен потенциал. Най-популярните бижута са пръстените във всички размери и форми. Въпреки това, дупката може веднага да затвори, след като някой отстрани пръстените, тъй като областта на хрущяла.

9. Орбитално пиърсинг:

Ухо Piercing for Men9

Това е най-разнообразният пиърсинг стил и човек може да експериментира с много вариации. За да получите този стил, ще трябва да направите две дупки, направени от всяка част на ухото. Най-популярните зони на ухото са спиралата, ушите и външният ръб на ухото. Орбиталните пиърсинг обикновено използват гладки пръстени, които идват с две топки или дори заграждения с топки. Трябва да се внимава да не се избират големи, големи пръстени, за да се избегне болка или да се извърши миграция.

10. Пиърсинг срещу трагус:

Анти-Трагус Piercing

Пиърсингът против трагус се извършва в повдигнатия гън на хрущяла, който се намира на външната страна на ухото. За хора, които имат малък анти-трагус, пиърсингът може да е твърде труден или невъзможен. Нивата на болка при този тип пиърсинг са значително високи. Най-често срещаните бижута за този стил са извитият мряна, пръстена за затваряне на топката или кръглата лента.

11. Conch Пиърсинг:

раковина Piercing

Conch е най-голямата област на ухото и получава името си от формата. В пиърсинг Conch, районът на концласа се пробива и може да бъде или вътрешна брада, или външната преграда. Вътрешното пиърсинг се състои от долната част на престилката, докато горната част е външната повърхност. Нивото на болката зависи от размера на дупката и може да се увеличи въз основа на избора на бижута. Най-често срещаните принадлежности са пръстените, топките и дори гвоздеите.

12. Напред Piercing Helix:

напред Helix Piercing

Напред Пиърсингът на Хеликс е най-популярният стил за мъжете. Тази тенденция е избрана от много хора, които обичат да създават уникален външен вид, но да го запазят неуловимо. При пробиване на предната спирала се пробива горната част на хрущяла на ухото, обърната напред. Човек може да отиде за двойни, троен спирала пиърсинг, както и, в зависимост от техния избор. Човек може да избере ключалки и обикновени пръстени, за да подчертае района.

Независимо какво е тяхната личност, мъжете и младите момчета имат много стилове, от които да избират, за да създадат свое собствено изявление. Чрез експериментирането с разнообразие от бижута и аксесоари всеки ден може да се създаде съвсем нов облик. Въпреки това, трябва да се внимава да получите пиърсинг, направени само от професионалисти. Също така, човек не трябва да носи тежки бижута или да избере евтини метали, за да намали шансовете за извличане и инфекции. Винаги избирайте хипоалергични бижута и ги пазете леки, докато районът лекува. Човек също трябва да поддържа хигиена и да почиства районите често с памучни пъпки.

Изображения Източник: 3.

Leave A Comment

66 − 63 =