11 красива тамилска актриса в Сарай Стилове в живота

Тамилска актриса! Всички знаете, че тамилската актриса обикновено носят сарде, но днес промените в стила, в които западната култура играе важна роля. Повечето от актрисите предпочитат да носят западни рокли като джинси, къси панталони и т.н. Въпреки това, в това написване съм проучил списък с 11-те тамилни актриси в сари.

Тамилска актриса в Сарай:-

1. Манчу Лакшми В светло розово сари:

тамилски actress in saree

Laxmi Manchu носят розов сарей, който включва златна граница, която е съчетана с контрастно зелено без ръкави сурова копринена блуза. Тази блуза е създадена от shilpa reddy.

2. Витока Шеру в Полу Сарее:

тамилски actress in saree2

Тя изглежда красива в половината сара на Баргави Кунам. Моделът, както и актрисата "vithika sheru" присъстват във филмовата преса "mahabalipuram", се срещат като обличане на червена половин сарае, проектирана от bhargavi kunam. Тя носи червена половин сарее със златист шрифт плюс златна граница, има червен дупката, която е обединена заедно с ръкави с къс ръкав със златист цвят бродирана блуза.

3. Anchal In Blue Saree:

тамилски actress in saree3

Тамилката актриса Анхал изглежда толкова зашеметяваща в тази прозрачна синя сара. Тази саре е с мрежеста тъкан със златна бродерия из цялата сара, с изключение на границата. Границата е ясна. Тя носи обикновена копринена блуза без ръкави.

4. Aksha В Bridal Saree:

тамилски actress in saree4

тя носи червена шарена булчинска сарена от Ченай. Тази карейеварам копринена сарее е тъмно червена, плюс златиста на цвят, имаща златна граница, тази сара е съчетана от зелена копринена дизайнерска блуза. Тази блуза е планирана от Kavitha Gutta и тя е от Golden Threads булчински бутици.

5. Punarnavi в Pink Lahnga Saree:

тамилски actress in saree5

Тамилската актриса Пнарванави Бхупалам гледа на главата си в черно и бяло лаханге саре. Тази сара покрива обикновен розов палл с флорална рамка, розов voni, обединени от блуза с оранжеви лакти с дължина на ръкава, която включва бродиран цветен дизайн.

6. Реджина Касандра в Black Net Saree:

тамилски actress in saree6

Тя се появи в аудио функция на предстоящия си филм "Ra Ra Krishnayya" в черно fancygeorgette saree, което включва пайети работа. Заедно с тази сара носи и черна блуза за спагети.

7. Ашвини в половината саре:

тамилски actress in saree7

Тази тамилска актриса Ашвини носи половин сарей, която е проектирана от Триша Трендс. Тя се качи на рампата в зелен папагал и лимонено жълто, което е двойно потъмняло половин сарей, създадено от Амрита Мишра. Всички тенденции на Триша се откриват, за да се разкрие поредицата от магазини, разположени напречно на близнаците.

8. Шрадда Дас в син дизайнер Сарей:

тамилски actress in saree8

Актрисата Шрадда изглежда великолепна и поразителна в тази синя и златна дизайнерска сара. Тази сара е съставена от шифон, който е толкова удобен за носене, както и лесен за нанасяне. Освен това блузата е без ръкави, че също е дизайнерска фигура.

Виж повече:  Гореща актриса в Сарай

9. Санджана в червения сарей:

тамилски actress in saree9

Тамил акррес санджана изглежда в червено бродирани lehenga saree в компанията на златна граница, включва също синя нетна паллу със злато плюс червена граница, сребърен пайети граница, съвпадащи с високи вратни пълни ръкави дълбоки пайети блуза.

Виж повече:  Кандживарам Сареш Снимки

10 Keerthi Blue дизайнер наполовина Saree:

Keerthi Blue Designer Half Saree

Изглежда винаги вечнозелена. Тя разкрива, че сте блестящи заедно с жива аура. Това е синьо синьо копринено златно изкуство. Тя носи блуза.

Виж повече:  Последни проекти на Lehenga Saree

11. Priyamani В Marron И Златна Pure коприна Saree:

тамилски actress in saree11

Тя изглежда красива в тънка копринена сардешка канчипурам, която е изтъкана в зари. Давай Maroon, както и Golden. Синхронизирана с не-зашита, Pure Handloom Канчипурам копринена блуза в мармона.

Leave A Comment

68 + = 73