10 Тенденционални бутони надолу за мъже и жени

Най-обичаният и ценен тип облекло в днешно време за мъжете и жените е ризата. Ризата е проектирана по много различен начин и е пригодена за различни тъкани като памук, шифон, полиестер и много други. Buttons down styles ризи са много търсени, тъй като тези ризи бутоните са прикрепени или закрепени на яката и ризата е пълна дължина по размер и също е отворен отпред с бутони, подредени в серия от яка до ръба. Тъй като поради тази подредба този тип къси се нарича бутон.

Последни и удобни ризи с бутон надолу Дизайн с изображения:

Нека да разгледаме топ 10 копчета надолу.

1. Тънки Fit бутони Down Ризи за мъже:

тънък Fit Button Down Shirts

Това е перфектна светло синя копче на ризата в тънка форма с пълни ръкави. Тънката риза е много подходяща и придава нов външен вид на мъжете и е доста удобна за всекидневна употреба. Бутоните с тънки палта могат да вървят с панталони или военни панталони или дънки по ваш избор.

2. Маркирани бутон Down риза за мъже:

Обвинени Button Down Shirts for Men

Жълтият е цветът на слънцето и изглежда много красив в ризи за това ярко усещане. Тази жълта риза на рилф лаурен изглежда много елегантна и умна от мъжете. Ризите имат странични джобове и тези типове маркови ризи изглеждат съвсем модерни и хладни в същото време и могат да бъдат очаровани по всяко време.

3. Ежедневно облекло за мъже:

Мъже Daily Wear Button Down Shirts

Освен официалните и партитата, те носят мъжки ризи като нежелани или ежедневни цели. Този тип широка контролирана риза с риза с джобове и къси ръкави са готини и умни като ежедневно износване.

4. Офис носят бял бутон надолу ризи за мъже:

офис Wear White Button Down Shirts for Men

Дизайнът на този офис носи бяла кожена риза се запазва лъскава. Ризата е пригодена за измервания на тялото и те са налични в много стилове и различни цветове, така че можете да стил различно всеки ден в офиса и да изглеждате красив и хладен.

5. Cool страна носят леопард печат бутон Down ризи за момчета:

Готино Party Wear Leopard Print Button Down Shirts for Boys

Перфектната за обяд или за вечерни партита е тази леопардова печатна кожена риза за мъже от всяка възрастова група. Ризата е с къси ръкави и ризата е идеална за момчета, които са влюбени в животни или искат да покажат своята бременност като леопард.

Виж повече: Дълги ризи за жени

6. Котка Бродерия бутон надолу Ризи за момичета:

котка Embroidery Button down Shirts for Girls

Този вид доста изглеждаща котешка бродерия на якичките, бутонната риза за момичета с надут къс ръкав изглежда много екстравагантна. Ризата е изработена в сгъваем стил и има извивки надолу по талията. Ако се съчетаете с дънкови поли или дънки за тези минималистични външности.

7. Двойно затъмнени интелигентни бутони надолу за жени:

двойно Shaded Smart Button Down Shirts for Women 7

Това е още една уникална изглеждаща двойна сенчеста риза за жени. Ризата има малка яка и дългите ръкави, които лесно могат да се навиват, ризата е идеална за официални вечери или всякакви вечерни функции, както и умен колаж.

Виж повече: Мъжки бутон нагоре Ризи

8. Розов шаблон за чекмедже надолу Ризи за момичета:

розов Checked Pattern Button Down Shirts for Girls

Всеки любим цвят на жена е розов и никога не се колебае да вземе нещо, което е розово на цвят. Този уникален търг бутон надолу розов риза в бяло и ПИН проверява модел придава ретро поглед към всяка жена и й придава изтънчен и модерен външен вид.

9. Обикновени бутони надолу ризи за жена:

прост Button Down Shirts for Woman

Този тип елегантна, но елегантна изглеждаща копче с две джобове и три четвърти ръкави са идеални за ежедневна употреба. Ризите са на разположение в много широк цвят и шарка и можете да изберете този по ваш избор.

Виж повече: Ризи с къс ръкав

10. Риза за жени с дълъг ръкав:

дълго Sleeve Stripped Button Down Shirts for Women10

Тук идва една ултра модерна търси кожена риза за жени от всички възрастови групи. Комбинацията от черни и бели ленти във вертикална форма дава зашеметяващ вид. В центъра на ризата малки хоризонтални черно-бели ивици правят ризата да изглежда уникална и различна от останалите.

Тениските са на разположение в много стилове и цветове от официално до неформално, както и частно износване. Но всеки път, когато никога не можеш да се объркаш и да излезеш от модата с ризи с копче.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

− 3 = 1