10 снимки на Лили Колинс без грим Стилове в живота

Лили Колинс е много добре позната британско-американска актриса, която е взела красота на следващото ниво не защото изглежда добре в грим, но всъщност е точно обратното на това. Лили е добре известна по света като една от най-красивите дами, които някога са ходили на земята и с право, защото Лили Колинс е естествена красота, която също е на земята. Тя не се хвали с онова, което има и вместо това използва всички естествени средства, за да може да поддържа онова, с което е надарена. Освен актьорството Лили също отнема време, за да яде здраво, да тренира редовно и да плува много вода, което са трите неща, които трябва да направите, ако искате да изглеждате естествено добре, без да имате нужда от грим в сложна степен.

1. Червеният килим:

лилия collins without makeup1

Подобно на всяка знаменитост, Лили Колинс не е добре оформена от начина на червения килим, но за разлика от много други лилията всъщност краде шоуто за времето, когато посещава някакво премиерно събитие или церемония по награждаването с нейните великолепни черти и колективно отношение.

2. Минимализъм:

лилия collins without makeup2

Лили Колинс без грим е човек, който абсолютно зашемети света с концепцията за естествена красота и носи само необходимите предмети като нея като очна линия и спирала за допълнителен ефект. Освен това тя е естествена.

3. Модно шоу все още:

10 снимки на Лили Колинс без грим Стилове в живота

Това е снимка, направена от молив на модно шоу, където тя изглежда по-добре от повечето модели, които се намират там. Лили е перфектното представяне на природната красота и е моделът на милиони жени по целия свят.

4. Кандидат:

лилия collins without makeup4

Тази снимка, направена от лилия, всъщност е откровен изстрел, изобразяващ лилия, когато тя най-малко очаква снимката, но това не потиска тази невероятна дама, докато се привързва и все още прилича на дива, че е.

5. Casuals:

лилия collins without makeup5

Това е по-скоро случайна картина на лилията, докато тя се радва на малко слънце. че тя не носи някакъв грим, освен тези, които тя носи, но все още изглежда толкова лъчезарна, както винаги.

Виж повече: Кейт Уптон не грим

6. Навън в града:

Лили Колинс--без-makeup6

Тази снимка показва молив, докато тя се радва на известно време с приятелите си. Непостоянният й начин на обличане и естествен външен вид дава тази надежда на дамата, че не много жени могат да кажат, че могат да се отдръпнат много лесно.

7. Radiant Smile:

Лили Колинс--без-makeup7

Тази невероятна дама има най-добрата усмивка в индустрията и това е всичко, от което тя наистина се нуждае, за да се сравни с външния си вид, защото усмивката, която има, е изцяло гримът, от който се нуждае, за да изглежда наистина зашеметяваща за всяка ситуация.

Виж повече: Мариан Ривера снимки без грим

8. Movie Still:

Лили Колинс--без-makeup8

Тази картина е взета от Лили Колинс, без да се прави, докато прави филм. Забележете, че стилистът е използвал много малко грим на лицето си и всичко, което е било използвано, всъщност е било направено, за да помогне да се засили вече тази добра дама на тази дама. Макар че не всички филми са еднакви, тази снимка говори хиляди думи.

9. Премиера все още:

лилия collins without makeup9

В тази картина намираме Лили Колинс грим в една от нейните премиерни филмови събития, които изглеждат абсолютно зашеметяващи. Сигурно беше разговорът на тълпата тази вечер.

Виж повече: Селин Дион грим

10. Само Essentials:

лилия collins without makeup10

Максимумът, който лилията носи с нея за всеки повод, е червило и маскара, за да допълнят вече минималния грим, който тя носи.

Лили Колинс е известна актриса, която е сърцето на милиони мъже по целия свят и моделът на милиони жени и е истинската олицетворение на природната красота.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10.

Leave A Comment

9 + = 17