10 снимки на Чарлийз Терон без грим

Чарлийз Терон започва дните си като моден модел, като става все по-известна актриса и продуцент скоро. Тя е печелила наградата на академията и е номинирана за "Златен глобус". Тя навършва Стюарт Таунсенд до 2010 г., след девет дълги години на съвместна работа. Тя е направила Южна Африка горда и продължава да притежава двойно гражданство със САЩ и Южна Африка. Ето някои от най-добрите не изглежда грим от нейните дни в публиката.

Чарлийз Терон без грим:

1. Зимна излет без грим:

Чарлийз Theron without Makeup

Изглежда, че е излязла и е на път да вземе енергийна напитка. Тя носи светло парче врат, привличайки повече внимание към безупречното й лице. Неговият сивкав черен пуловер добавя към чара. Отдалечавайки се, тя не изглежда да е наясно, че тя е представена от затворите.

2. The Gym Картина:

Чарлийз Theron without Makeup 2

Разбира се, никоя знаменитост не отива да я изпоти в салона с червило и лайнери. Чарлийз Терон, без да се гримира, не е различна гледка. Тя се вижда тук с бялата си торба за фитнес и лента за главата, за да запази косата си на място. Без вибрация на изтощение изглежда тя все още може да направи няколко кръга.

3. Блондинката съвършенство:

Чарлийз Theron without Makeup 3

Дори и с малкото от това, което наричате грим, тя изглежда идеално зашеметяваща. Устните й са толкова розови, колкото тя получава, а косата й не е нищо по-малко от това, което наричате "екстравагантно шоу от само себе си".

Виж повече: Джанет Джаксън Не грим

4. Кафето изглежда:

Чарлийз Theron without Makeup 4

Това странично лице показва колко гладка и безупречна е кожата й, дори и без тези допълнителни палта на грима. Шапка покрива косата й, а краят й е обвързан по небрежен начин. Вероятно е, когато е напуснала интервала между нейните издънки.

5. Розовата красота:

Чарлийз Theron without Makeup 5

Нейните розови устни ни дават сериозни завидливи цели за "кожа и поглед". С много небрежно свързана коса, изглежда, че Чарлийз Терон без грим е също толкова красива.

6. Класическият кръг ушите на пръстена:

Чарлийз Theron without Makeup 6

Ако е забелязала, тя често е изобразявана с кръглите пръстени на ушите. Това още от нейния филм "Млади пълнолетни" не е по-различно. Очилата поддържат косата й на място и интензивният вид я прави явни актьорски умения.

Виж повече: Миранда пее, без да се гримира

7. Оскар Изяви:

85-ти Annual Academy Awards - Arrivals

Само с намек за очила и блясък за устни, това несъмнено е един от малкото гримьорски изгледи от галерията от актриси на безупречни снимки. Нейните обичайни дълги блондинки са изчезнали, тъй като тя доказва, че късата коса изглежда страхотно и за нея.

8. С клавиши за кола:

Чарлийз Theron without Makeup 8

Нейните ключове в колата се виждат в ръцете й като Чарлийс Терон без грим, изненадан и объркан от тълпата. Тя притиска устните и вълните си надалеч. Забелязвайки кожата й, можете лесно да коментирате колко гладка и блестяща все още изглежда.

9. Никой не е акне:

Чарлийз Theron without Makeup 9

Нейната слънчева светлина не върши добра работа, за да черпи интерес от акнето. Обикновено се вижда с черна текстура на лицето, на снимката тук, тя не се справя толкова добре с режима си за грижа за кожата, както изглежда.

Виж повече: Кирстен Дънст без грим

10. Кърли Боб:

Чарлийз Theron without Makeup 10

Друга картина и последната от списъка на Чарлийз Терон без грим, тя се вижда в блондинките й с дълбока яка, с учудващ израз, представяне на истинската красота, която тя е.

За повечето снимки, които са официални публични изяви, тя се е убедила в това, че не оставя нито една от недостатъците си, за да бъде подредена. Дори косата й изглежда перфектно, придавайки естествения й вид подобрение.

Leave A Comment

64 − = 56