10 снимки на Alicia Keys без грим Стилове в живота

Alicia Augello Cook, известна по-често като Alicia Keys на феновете си, е певица активна от 1996 г. насам. Билборд я нарече един от най-влиятелните музиканти от последните времена. Тя е също толкова красива, колкото и нейният глас. Женен за Swizz Beats от 2010 г., тя споделя две деца с него. Тя също е универсален актьор и е част от телевизионното шоу Empire активно. Понастоящем от 2016 г. тя съобщава, че с Майли Сайръс тя ще бъде съдия, който ще се появи на музикалното шоу The Voice.

1. Слънчеви очила:

Алисия Keys Without Makeup

Както можете да видите, това е класическа картина на Алиша Кийс, която има спортни слънчеви очила, и можем да приемем, че има нещо общо с това, че се опитва да отклони пробивите по кожата си. Може би причината за това, че тя не носи грима тук, е да предотврати повече зъби.

2. Шапка и къдрици:

Алисия Keys Without Makeup 2

Нейният почти скрит ушен пръстен под нейните къдрици, капачката и неясният й израз изразяват още по-добре естествения й външен вид. На снимката, тя не е наясно, че е щракване, но въпреки това тя изглежда красива. Разбира се, нейният справедлив дял от пъпките се показва с ниското покритие на грима, тъй като тя успява да се справи уверено с пътя си публично.

3. Включена лента за глава:

Алисия Keys Without Makeup 3

С обици и лента за глава, Alicia Keys не изглежда гримът се подчертава до съвършенство. Светлината й е доста изявена и изглежда красива и розова. Тя е самоуверена и веждите й изглеждат добре направени. Кожата й изглежда перфектно, а косата й изглежда и обичайно.

Виж повече: Даян Крюгер без грим

4. Ансамбълски блус:

Алисия Keys Without Makeup 4

Ключовете на Alicia за грим са перфектни, но и без това тя все още е звезда. Забелязан тук с нейния сватбен пръстен през 2010 г., тя изглежда щастлива и се изправя далеч за камерите безупречно.

5. Слънчеви очила и обеци:

Алисия Keys Without Makeup 5

Алисия Кейс, без да се гримира, се забелязва тук, като държи обичайната си поза. Косата й е отворена и къдриците правят свое собствено урбанистично изявление. Това е, когато тя беше уморена от музикалния си запис и излезе за почивка.

6. Свързано пони:

Алисия Keys Without Makeup 6

В черна рокля, тя изглежда перфектно дори и с малкия грим, който има. Нейната усмивка издава положително чувство и косата й е привързана. Излишно е да се каже, че това е един от редките случаи, когато косата й гледа направо.

Виж повече: Бехати Пинслоло без грим

7. Само идеалната усмивка:

Алисия Keys Without Makeup 7

Alicia Keys без грим е също толкова красива, колкото лицето й с цялата козметика. Освен това, косата й изглежда много различна тук и е вързана на къси, вместо обичайните дълги къдрици, които тя спортува, когато прави публични изяви.

8. Красив Аз:

Алисия Keys Without Makeup 8

С обичайната си усмивка, която я кара да изглежда изпъстрена, роклята й заприлича на външния й вид още повече, тази картина е една от най-хубавите й, без грим.

9. Дните на блясъка на устни:

Алисия Keys Without Makeup 9

С нотка на блясък на устни и без друг грим, Alicia Keys изглежда прекрасно, както винаги. Нейните вежди също се справяха добре, давайки й да изглежда само довършеното докосване, от което се нуждаеше.

Виж повече: Анна Хатауей Не грим

10. Събития на събития:

Алисия Keys Without Makeup 10

Прическата е с ретро краси, с къдрави направления и разхвърлян вид. Косата й прилича на лицето й и половината вързана, привлича повече внимание към веждите и перфектната й челюст. Картината е собствена и тя изглежда охладена през половината си усмивка.

Тази красота в Манхатън е истинският талант и красота на музикалната индустрия. Тя може да има няколко acnes да се справят, но това е точно това, което я прави като обикновен човек като нас.

Leave A Comment

17 + = 19