10 Най-новите дизайни на Ring Mehndi през 2018 г. | Стилове в живота

Прилагането на mehndi на ръцете и краката е много популярно в индийската култура и то дава отличителен вид и ако прилагате пръстен стил mehendi тогава звучи уникален и различен от друг модел на mehandi дизайн.

Пръстенът къна дизайн изглежда много страхотно и придава несравним външен вид на дланта. В този модел дизайнът започва от дланта и покрива пръстите по невероятен и изключителен начин, като по този начин създава грандиозен външен вид. Този модел на mehandi дава традиционен външен вид и е подходящ за всеки случай или церемонии.

Традиционен и модерен пръстен Мехнди дизайн:

Нека бързо да погледнем топ 10 мехнди дизайн 2018 и да изберете един за вас.

1. Церемония по връчването на златни медали Мехнди Дизайн:

пръстен mehndi designs

Този тип пръстен mehandi е перфектен за церемония по ангажимента, където в цъфтящи цветя мотивите са проектирани на противоположните краища заедно с листата. Дизайнът се разширява по забележителен начин към пръстите, където е проектиран пръстен, което го прави идеален мехедински дизайн за тази церемония.

2. Дизайнер пръстен стил Mehndi Дизайн:

дизайнер Ring Style Mehndi Design

Младите хора не обичат сложните и тежки дизайни на Mehendi, така че този стилен, огромен дизайн на пръстена мехнди дизайн е идеален избор за тях. Малката точка с малки криви и линии прави този дизайн да изглежда прекрасен на ръцете.

3. Последни модели на западния модел Mehndi Ring:

Последен Western Pattern Ring Mehndi Design

Наскоро в западните страни механджи придобива популярност, защото е зашеметяващ външен вид. Този тип прости, но елегантни дизайни Mehendi на пръсти придава превъзходство, както и подобрява вида ви с много гънки.

4. Circular Pattern Ring Style Mehandi Дизайн:

кръгъл Pattern Ring Style Mehndi Design

Това е още един перфектен и страхотен пръстен стил mehendi дизайн в кръгла форма, разширена към пръстите. На пръстите на малките криви линии на върха на пръстите изглеждат прости, но богат дизайн mehndi за всеки случай.

5. Сладко сърце Стилове Ring Mehndi Дизайн:

сладък Heart Styles Ring Mehndi Design

Този тип изключителен и сладък дизайн изглежда много привлекателен за очите, когато е проектиран на пръсти. Това е много прост дизайн и малкото сладко сърце, заострено върху пръстите, заобиколено от малки линейни линии на кривите, дава страхотен поглед към цялата концепция.

6. Уникален пръстен с пръсти Mehndi дизайни:

Единствен по рода си Ring Style Mehndi Design

Този тип мехнди дизайн на пръстена стимулира модерния човек да се обръща към личността си. Линията на mehandi е дебела и на малката пунктирана верига дава невероятен вид, ключът е проектиран, като по този начин дава прекрасен и стилен външен вид на тези, които са.

7. Арабски стилен пръстен Mehndi Дизайн:

арабски Style Ring Mehndi Design

Този вид арабски стил пръстен mehendi изглежда огромен и обикновено е проектирана с велики мотиви или миниатюри, което го прави чудесен и много привлекателен за очите. Мотивите за цветята са проектирани отстрани на ръцете, а пръстите са изпълнени с шаблон за проверка.

8. Прост пръстен Mehndi дизайни:

прост Ring Style Mehndi Design8

Този тип пръстен дизайн mehndi изглежда много прост и е много лесен за прилагане, както и. Моделът на флора и листата може да се използва по всяко време и придава прекрасен поглед на ръцете, както и на пръстите. Измисленото изкуство е дало да подчертае дизайна.

9. Модерен пръстен Mehndi дизайни за ръце: 

модерен Ring Mehndi Designs

Това е още един модерен и дрънкащ пръстен дизайн mehndi. Този тип дизайн може да бъде приложен върху всякакви ритуали, както и в случайни дни. На пръстите на сладкия модел на лозата и точки са проектирани, което я прави привлекателен и придава славен поглед на пръстите.

10. Дизайн с геометрична форма на пръстена Mehndi Дизайн:

геометричен Shape Ring Style Mehndi Design

Този тип пръстен mehndi дизайн е доста често и е украсена от жени, които обичат пълни ръце, покриващи дизайн mehendi. На пръстите на сложни малки криви и линии е проектирана в кръг модел, което го прави много красив и привлекателен.

Заключение:

Дизайнът на пръстените мехнди изглежда страхотно и гелове на всяка жена. Този стил на mehendi е много лесен и е абсолютно безпроблемно да се прилага на дланите, поради което е станал много популярен сред младежите. Сега една нова тенденция е замислена да проектира пръстен mehndi изкуство при всеки случай или ритуали. Има много видове дизайни, които могат да бъдат избрани или персонализирани според предпочитанията им.

Leave A Comment

+ 81 = 82