10 Най-добър Priyamani Без грим Снимки Стилове в живота

Priyamani е име, което трябва да вземете предвид в южно индийската филмова индустрия. Бивш модел, тя канализира актьорската си кариера с дебютния си филм в Telegu - Evare Atagaadu. Оттогава тя е намерила своето място в киното Тамил и Малаялам с невероятни изпълнения, завладяващи нейното широко признание и 3 филмови награди в южно индийско кино в категорията "Най-добра актриса".

Приямани също е братовчед на актрисата от Боливуд Видя Балан, така че не е чудно, че тя е в състояние да достави някои начални изпълнения. Всички знаем как изглежда бляскавото Приямани, така че нека да разгледаме някои от снимките, където е без прахообразното си лице, но все пак изглежда приятно.

10 Неизвестни снимки на Priyamani без грим:

Цветовете на дъгата:

Приямани не се страхува да излезе пред камерата без грим. Колоритната тениска, която тя придава, придава блясък на яркост, за да изглежда свободно от грим, докато тя вълнува към камерата.

priyamani without makeup

Ако изглежда може да убие:

Priyamani не се вижда като ослепителна красота, когато не носи грим, но тя изглежда изглежда пост и дори сложни с гол поглед лице и обикновен бял връх. Дизайнът с думата "убива", обхващащ сърцето на долния край на блузата, не е без неговата конотация.

10 Най-добър Priyamani Без грим Снимки Стилове в животаПрочетете още: Найанхара без грим

Секси Starlet:

За повечето хора тялото се счита за секси, но за някои като Priyamani те могат да се срещнат, изглеждайки секси напълно облечени и с най-малка следа от грим. Неговият каубой като външен вид е пълен с проверена риза и деним със сребърна часовника и пръстеновидни пръсти за допълнителен ефект.

10 Най-добър Priyamani Без грим Снимки Стилове в живота

Внушителна коса:

Косата на жената е красотата й, затова се казва, че е така. Дебелата и блестяща грива може значително да промени характеристиките на човека. Поговорката важи за Priyamani, чиято дълга бляскава коса компенсира липсата на грим на лицето си.

10 Най-добър Priyamani Без грим Снимки Стилове в живота

Голи поглед:

Много актриси в наши дни предпочитат да вървят с гол поглед, който ги прави по-естествени. С тих грим и ярко оранжева блуза, която допълва нюансите, Priyamani изглежда жизнена и блестяща.

10 Най-добър Priyamani Без грим Снимки Стилове в живота

Прочетете още: Триша без грим

Село Момиче Виж:

Приямани изостави обичайното си облекло за индоезичен външен вид със съвпадащи жълти и контрастни кафяви "баласи" и дебел кожен колан около кръста й. Розовата и жълтата комбинация е толкова оживена, колкото и тя. Почти наподобяващо селско момиче, тя рисува красива картина, която поставя с слон, чието чело е размазано със същия розов цвят, за да съответства на върха си.

10 Най-добър Priyamani Без грим Снимки Стилове в живота

Безплатен грим:

Тъмната двойка сини джинси и кристално кафяво лилаво омекотява уморения и подчертан вид на Приямани в тази картина, която вижда откритото й лице. Нейният извисен фигура е плюс, но това я подсилва.

Priyamani Makeup Free

Мис уверен:

Дръзки и смели Приямани, които се издигаха пред камерата, без нищо друго, освен яростна усмивка на лицето й. Тя не изглежда да има никакви притеснения, за да разкрие истинското лице зад целия грим. Позицията й има въздух на увереност, сякаш се крие в красотата, която излъчва от нея.

10 Най-добър Priyamani Без грим Снимки Стилове в живота

Дунавската кралица:

Priyamani скали тази душ сцена от филм, който все още я показва в нищо друго освен кърпа. Макар че лицето й е лишено от грим, тя все още може да провокира провокативен поглед към територията. Много от филмите й са включвали сцени, които изискват от нея да носят малко или никакъв грим изобщо, а във всяка от тях тя носи тази сплескана красота.

10 Най-добър Priyamani Без грим Снимки Стилове в живота

Прочетете още: Тамилска актриса без грим

Вентилатор на крикет:

Подобно на всички останали фенове на крикет, Priyamani присъства на финала на Крикет на Celebrity League с другата актьорка Shriya Saran, за да покаже подкрепата си като посланици на марката. Priyamani реши да излезе безучастно в черна чанта без никакво докосване.

10 Най-добър Priyamani Без грим Снимки Стилове в живота

Изображения Източник: Priyamani Twitter

Leave A Comment

9 + 1 =