Slik holder du håret rett hele dagen

Sukkelende for å holde håret glatt hele dagen lang? Sjekk ut denne listen med 7 måter å holde håret rett, inkludert noen utrolige styling tips og ting du bør unngå. Du kan bli overrasket over hvor lett det er å inneholde selv den skøreste dosen!

stor

stor

1. Straightening Shampoo & Condition Combo

Som de fleste håret begynner å bli urørlig, når det kommer vann på det, hvorfor ikke slå krus og krøller rett fra kilden: dusjen. Finn en glatt sjampo med et komplementerende balsam og legg merke til en betydelig forandring i håret ditt. Hvis du ikke har ekstra stylingprodukter, legger du balsam til håret ditt etter dusjen, for en ekstra boost med rettstrøm og fuktighet. For mange er dette nok til å håndtere små krøller og bølger. Men hvis du fremdeles finner håret ditt, er det litt gal, fortsett videre til neste tips.

large-1

2. Rettende stylingprodukter

Det er mange flotte produkter på markedet som slår krølle og frizz fra utsiden. Disse produktene skal brukes på håret etter dusjer eller virkelig når som helst i løpet av dagen når håret ditt begynner å bli ødelagt. Som nevnt er det massevis av produkter rettet mot å rette håret, fra lave priser til utrolig høye priser. Prøv ut forskjellige produkter til du finner den som kan ta vare på dine låser.

large-2

3. Natural Remedies

Det er mange naturlige rettsmidler som hjelper til med å gi håret ditt en rettetang. Den mest populære er melken og honningblandingen, hovedsakelig for det faktum at de begge er veldig Vanlige ingredienser finnes i de fleste kjøkken. Alt du trenger å gjøre er å kombinere en kopp melk med en spiseskje honning. Bland ingrediensene i en maske og legg til håret ditt. La blandingen stå i håret i to timer og skyll deretter. Du vil legge merke til at håret ditt ikke bare er utrolig rett og glatt, men også har et sterkt økt lys som du vil elske. Du kan også prøve ut en annen populær blanding som å legge mandelolje til balsam, sitron og kokosmelkblandinger, og mange andre til du finner en du elsker helt.

large-3

4. Flat børste og blåsørker

Hvis du vil ha rett hår, er det ett element i eiendommelig du trenger å eie: en flat børste. Bortsett fra typiske hårbørster, glir en flat børste gjennom hver hårstreng, og trekker den sjenerøst inn i en retttere kroppsbygning. Det er utvilsomt et must-have-element, og du vil merke en betydelig forskjell etter en enkelt bruk. Men for å få det til å fungere enda bedre, bruk en flat børste kombinert med en tørketrommel (med lav varme) vendt nedover, og dra vekk fra hodet i en rett bevegelse. Fortsett til håret er helt tørt.

stor 5

5. Hold deg unna fuktighet

Fuktighet forårsaker frizz. Og det er bare det. Det er virkelig ingen måte å unnslippe det. Hvis du ønsker å nyte vakkert rett hår, må du holde deg så langt unna fuktighet som mulig.

stor

6. Bruk håndkle korrekt

Husk det neste gang du dusjer: Ikke - og jeg mener absolutt ikke - bruk håndkleet omtrent på håret ditt, dra og sving på hvilken som helst måte å prøve å trekke ut fuktighet. All friksjon og intens bevegelse vil sikkert legge til noen krøller og bølger i håret ditt - for ikke å nevne, gi det en liten tanglehandling (som vi alle elsker, ikke sant?). Snarere enn å bruke håndkleet ditt på en grov måte, og prøver å tørke håret så raskt som mulig, kan du bare sette håndkleet rundt håret ditt og gi det en mild klemme. Dette vil ta vannet ut av håret ditt uten å romme det opp. Etter at du har gjort det, grøft håndkleet og bruk en hårføner og flat børste for å tørke håret. Hvis du ikke har tid eller ikke vil bruke en hårføner, bruk ditt rettstøtende produkt og din flatbørste til håret ditt har tørket helt.

large-1

7. Bruk en straightener

Når alt er sagt og gjort, og du fremdeles sliter med hår som ikke er rett (eller du bare vil ha en veldig enkel løsning til urettmessige låser), bruk en retting. Straighteners er utvilsomt en av de enkleste styling utstyrene å bruke og vil gi deg feilfritt glatt, rett hår. Den eneste ulempen ved å bruke en retting er ekstrem varme kan skade håret på lang sikt. For å unngå dette, kan du prøve å bruke retten på lavest varmeinnstilling (noe som kan ta litt lengre tid) eller kjøpe et spesialprodukt som beskytter låsen din mot varme skade. Igjen er det mange beskyttende hårprodukter på markedet, og de er et seriøst godt kjøp hvis du vil ha feilfrie låseklokker. Som et ekstra mål på beskyttelse, prøv å finne en retting som er utformet for å gi håret ditt næringsstoffer og fuktighet samtidig som det rettes med varme. En vinn-vinn!

Leave A Comment

− 2 = 2