Hvordan se eldre ut med sminke

Et viktig intervju kommer opp? Høy klasse arrangement rett rundt hjørnet? Kanskje du bare er lei av alle som tenker at du er 16 når du er virkelig 25. Uansett hva som er grunnen til at du vil bli eldre med sminke, har vi de 12 beste tipsene og hemmelighetene for en moden, kongelig og definert stil som vil slå hodene.

69118188605e15465e3ecd44d9e399b3

1. Ditch Funky Colors

Den enkleste måten å slippe teeny-bopper-utseendet på og skaffe seg en eldre og raffinert stil, er å slippe de funky farger som gjemmer seg i sminkeposen. Det er riktig - alle de lyse blå clubbing nyanser og se-på-meg pastell pinks må treffe søppelkassen, eller bli satt bort for Halloween eller andre kostyme fester.

I samfunnet er funky, lyse og opprørende smink og klærfarger direkte knyttet til ungdom og umodenhet, og gir absolutt ikke et modent eller raffinert utseende. Så hvis du prøver å se eldre, skal vi erstatte disse produktene ASAP!

0d94cabbfbfea00f86a002796a742e79

2. Bruk leppestift-IKKE Gloss

Husk i 7. klasse når du og dine gal pals alle løp til kjøpesenteret på jakt etter matchende rosa leppemaling med bomullssmak smaken? Ja, det gjør vi alle. Og ok, la oss bare være ærlige: vi er alle fortsatt rocking vår favoritt leppe glosses godt inn i tjueårene og trettiårene; og det er ikke noe galt med det. Med mindre du prøver å se eldre ut.

Lippestift er knyttet til modenhet og femininitet, det ene sminkeelementet som forvandler en jente til en sofistikert dame. Når det er sagt, vil et dyrket og modent utseende kreve leppestift. Så selv om du bare prøver å se eldre i en time, en dag eller en uke, behold den nydelige, ultra-skinnende leglansen gjemt i medisinskapet ditt for senere bruk.

220579f2d1f3b04b1e3baa3dab7d218d

3. Tenk på mørke leppestift nyanser

Det er noe så ritzy, så modent, og så forførende om et par pouty lepper doused i mørkere farger. Tenk mørk rød, vinfarger, selv nyanser av brune - alle disse fargene gir et polert og stilig utseende umiddelbart som vil legge mange år til moden til ansiktet ditt.

2c01a92db00863d26822056ac92b7141

4. Bruk lipliner 

Så mange jenter (inkludert meg, på et tidspunkt!) Tror lipliner er litt meningsløst. Jeg mener, det er bare vant til å ramme leppene og gjøre fargepoppen mer, ikke sant? Er det virkelig nødvendig? Ja! Lipliner legger ikke bare dybden til pouten din, men holder også leppestiftet fra å glide forbi leppegrenser. Og stol på meg, ingen vil se en dame med leppestift som flyr hver vei over ansiktet hennes; bust ut lipliner!

def6fef58f1392d20c68ce6e3350e7bf

5. Bruk den rette øyenskyggen

Det er viktig å være ekstra oppmerksom på hva slags øyenskygge du har på deg. De fleste av oss vil ganske enkelt velge farger som vi "liker", helt uten å se bort fra det faktum at forskjellige øyenfarger fungerer bra med et visst utvalg av fargetoner. Å vite hva øyeskyggefarger fungerer for din spesifikke øyenfarge, vil ikke bare få deg til å se enda mer smakfull og fabelaktig, men vil også vise deg at du er en kunnskapsrik kvinne med mange års sminkeopplevelse. Hvis du trenger hjelp til å avgjøre hvilken farge som er riktig for deg, sjekk ut denne enkle guiden:

Blå øyne: Grå, lysebrun, skifer, sølvblå, aubergine.

Brune øyne: En hvilken som helst farge, men bronse, fersken, lilla og blågrønt, gjør virkelig en uttalelse.

Grønne øyne: Lilla, rosa, grønn.

Hazel eyes: Lavendel, plomme, fiolett, lysebrun, grå.

8e21d85cc9acb2eedc0dc79604a8412e

6. Vurder Dark Eye Shadow

Vi har diskutert hvordan hver øyefarge har et sett med øyenskygge nyanser som utfyller dem flotte, men nå skal vi diskutere en palett som fungerer for alle: smokey.

Med en blanding av mørkebrune og svarte er smokey eyeshadow en sminke stil som skaper en umiddelbar innvirkning på øynene. Det skaper en saftig, dristig stil som ikke kan gå glipp av, og det er mørkt og mystisk natur legger til et rike av modenhet i ansiktet. Alvorlig er det røykfylte øyne som ser bra ut på hver dame og er det perfekte valget for enhver anledning - det vil si hvis du vil at hele rommet blir trukket til de nydelige øynene dine.

f2e341a8e5d2b22ea562f7dcb360413c

7. Ikke overdriv eyeliner

High schoolers elsker å pakke på eyeliner. Det er bare noe så attraktivt for en tenåring om å drenke øynene med tykke, svarte linjer, som mesteparten av tiden ser ut som latterlig.

Nå sier jeg ikke hver jenta ser forferdelig ut med tykk liner - noen kvinner trekker det av ganske godt! Men hvis du prøver å legge til noen år til utseendet ditt, er det best å kaste litt tykkelse fra din liner. Hold det tynt og stilig - en liten svart linje rett over øyet gir øynene noe mysterium og dybde, uten å gå over bord. Ikke glem å kaste litt under øyet for å virkelig få det polerte utseendet!

ead106533bc7a25e813b196e219cdc82

8. Ikke glem Mascara

Ved dette punktet, kan du fortelle hvor helt viktig øynene er? De kan virkelig gjøre eller bryte utseendet ditt - enten du prøver å se eldre eller ikke. Glem aldri mascaraen. Uansett hvor du skal eller hva du gjør, må du alltid kaste litt mascara før du forlater huset. Det gir øynene dine en vakker "POP" som hver kvinne elsker.

Nå, hvis du prøver å se eldre, vær ekstra oppmerksom på hvordan du bruker mascaraen din. Igjen, vær borte fra vanvittige farger - selv de fleste marine- og plum eyeliners bør unngås for enhver pris, da disse kan virke ungdommer-det er best å holde seg til den tradisjonelle sorten. Påfør mascara generøst for jevnt å pynte øyevippene og løp en øyenvippekam gjennom dem etterpå for å kvitte seg med noen klumper. Klumper er en enkel måte å se ut som du er 12 år gammel, så vær så snill ikke glem dette nødvendige trinnet!

19fe16c7fb4de4a524da091029ee5746

9. Form dine øyenbryn

Å forme øyenbrynene dine er viktig. Det gir et nydelig og godt preparert utseende som helt kan forandre hele rammen av ansiktet ditt. En moden, sofistikert kvinne vet hvor viktig det er å se skarpt og dapper hele tiden, slik at øyenbrynene dine blir formet uten at det er villige hår som flyr rundt, er svært viktig.

cf1faa095f504112c9476f195cc38e17

10. Vurder All Natural 

Mange eldre kvinner velger en helt naturlig stil, slik at deres naturlige skjønnhet skinner gjennom. En veldig enkel måte å legge år til ansiktet ditt og fortsatt se feilfri er å holde det enkelt og helt naturlig. Tenk på et veldig lett fundament som matcher hudtonen din. Påfør sjenerøst, men unngå det "kakede" utseendet som er så populært i tenåringspiken. Hold resten av din sminke også, med en naturlig rosa eller naken leppestift, liten eller ingen øyenskygge, og bare et snev av svart mascara.

ae5f0e13e5127acbbf39b3649b768489

11. Bland sminkefarger godt 

For å si det enkelt, ikke se ut som en klovn. Når vi er unge, kan vi tenke at det blir en varm, dristig uttalelse når vi møter opp røde, varme lepper med lyse lilla øyenskygge og tonn av rødme for å forsegle avtalen. Men en moden kvinne vet bedre enn å flaunt dette kosmetiske marerittet, og vil vite hvordan man skal blande hennes sminkefarger riktig. Går det tungt på øynene? Hold leppene dine tonet ned med en subtil skygge. Elsker utseendet på iøynefallende lepper? Pass på at du ikke blir gal på øyefargene. Det er egentlig så enkelt som det!

832632bc3ac1fd703f8badfd8b1aea71

12. Kontur ansiktet ditt

Contouring er ikke bare for å oppnå et feilfritt utseende som Kim Kardashian. Hvis du prøver å bli eldre, vil du skarpere disse kinnbenene og stramme nesen din ved hjelp av kontur. Legg litt fremheving over kinnbenet ditt og konturen under for å virkelig lage strukturen din. Gli litt mørk kontur nedover nesesiden for å få det til å virke mindre. Ikke glem å blande!

Hvordan ser du eldre ut med sminke?

Leave A Comment

14 − 8 =