Å håndtere en dårlig hårklipp

Vi har alle vært der - vi har alle gjort vår vei lykkelig til frisørene som viser hvilken kjendis vi vil at de skal se ut som om vi bare kommer hjem hjem senere samme dag med øyne som er tynne med tårer og hodene våre spinner med sinne. Bad hårklipp suger. De får oss til å føle raseri, tristhet og ikke minst stress. Må vi virkelig gå ut i huset slik som dette? Rolig ned, jenter, vi har alle vært der - inkludert meg. Så forferdelig som det kan virke på den tiden, er en dårlig hårklipp ikke verdens ende. Det er ikke det faktum at håret ditt virker ødelagt, det er hvordan du håndterer det som betyr noe.

Med det sagt, her er noen fine tips og triks for å hjelpe deg å gå fra å ha en forferdelig haircut til å se stilig ...

b03e92727e6ec28f798f10d22b59cd12

Krøller skjul alt

Når du er i tvil, krølle! Curling håret ditt eller legge bølger til det automatisk skjuler noen wonky eller ujevn biter. Når håret ditt er krøllet, er alt i forskjellig lengde uansett, så ingen vil legge merke til at du gjør det dårlige. I tillegg kan du legge til strammere eller løsere krøller for å hjelpe til med å jevne ut noen ekstremt dårlige, ahem, uhell. Enda bedre, håret ditt vil se fantastisk stilig ut i dine forsøk på å dekke frisørsporene.

107e2373f6726bfad151246e6aa0441b

Ikke nå saksene

Så fristende som det er å bare nå saksen og fikse håret ditt selv, ikke! Stol på meg, du vil bare gjøre det verre. Jeg vet at du kan se i speilet og tenke "hvor vanskelig kan det være?" Eller "jeg kunne fikse det", jeg beklager å si at du har feil. Frisører går gjennom mye trening for å gjøre det de gjør, det er virkelig en kunstform. Hvis du begynner å gå DIY, vil du bare ende opp med å gjøre håret ditt kortere, wonkier og til slutt verre. Hvis du tror at håret ditt trenger litt kjærlighet og omsorg, så besøk en profesjonell. De kan ikke være i stand til å magisk vokse håret ditt tilbake, men de kan kanskje til og med det ut for deg.

Rett det

Hvis problemet er at frisøren din har kuttet en tomme eller to for mye av de vakre låsene dine, og du føler deg nå i nærheten av å ha mager hår, rette håret ditt kunne være svaret. Ikke bare gjør rette håret ditt ser slank og sext, men det legger også lengde på låsene dine.

eb24e5466d16546706b4cabc68b8cd5e

Eksperiment!

Så du har en dårlig hårklipp, det er ikke verdens ende. Hvis du spør meg, nå er det tid til å bli eksperimentelle. Prøv å klemme håret ditt tilbake på nye måter, legg til et volum eller backcomb det, skyv et par fancy hårklipp i eller legg til et pannebånd. Enhver av dette vil trekke øynene mot det som er nytt og annerledes om håret ditt, ikke hva som er galt med det. Nå er det flott å prøve nye ting som du kanskje ikke har prøvd ellers.

c1cb97ec1fefe9c2671a2b0c3d8e9269

Ta inspirasjon fra andre

Hvis du trenger litt inspirasjon på hvordan du skal håndtere håret ditt, kan du bla gjennom noen kjendiser, sladdermagasiner eller bla gjennom dem på nettet. Det spiller ingen rolle hva håret ditt ser ut, jeg garanterer at noen kjente har en lignende stil, og at de rocker den. Hvis de kan gjøre det, hvorfor kan du ikke? Det er rikelig med hårmagasiner der ute, så hvorfor ikke plukke opp en av dem for å se hvordan andre har på deg? Uansett hvor dårlig du tror håret ditt kan se, er det en måte å trekke den av.

Chop enda mer av

Dette tipset er ikke for alle, men hvis du virkelig hater håret ditt og har litt tapperhet om deg, hva med å gå enda kortere? Siden håret ditt allerede er så kort og ujevnt i forhold til normalt, kanskje det du trenger er en helt ny hårklipp helt. Kanskje nå er det på tide å ta et skudd av troen og prøve et snitt eller en bob. Du kan gå veldig radikalt som masse kjendiser gjør akkurat nå. Ta et blad ut av Jennifer Lawrence eller Miley Cyrus 'bok, de rocker sine lassavlinger, så det er ingen grunn til at du ikke også kan!

a71fcd3c242327afd8c23c018d396d5a

Ikke spre ordet

Hvis du sitter fast med en dårlig hårklipp, kan det være fristende å gråte til alle vennene dine om det og spre ordet om en forferdelig frisør, men stol på meg, dette vil ikke hjelpe. Du er bedre å holde stille og fortelle folk at dette er hårklippet du ville ha. Gjør deg trygg og ingen vil legge merke til hvordan du virkelig føler om håret ditt og hva mer vil de ikke bryr seg om. Dette er spesielt viktig hvis du plutselig begynner å bruke tilbehør i håret ditt eller begynne å krølle det. Du vil ikke at folk spør grunnen bak din plutselige radikale forandring.

(Alle bilder hentes via pinterest.com)

Leave A Comment

6 + 2 =