De 10 beste væskefundamentene

Å finne det rette fundamentet kan være litt av en skremmende oppgave. For det meste fordi det ikke alltid er lett å finne en nyanse som passer riktig til din hudtone. Og hvis du ikke velger en god kamp, ​​vil ingen grunnlag - uansett hvor godt laget - gi deg den naturskjønne dekning du trenger.

Men det er triks for å bestemme skyggen. Hvis du er i et varehus eller en Sephora, hvor de lar deg prøve dine potensielle kjøp, velger du tre nyanser som virker som deg, sveiper dem over kjevebenet og nedre kinnet, får så nær naturlig lys som mulig, og undersøk din trio av flekker i et speil. Stiftelsen som passer til huden din med minst mulig blanding er den for deg.

Hvis du handler på et apotek, blir beslutningsprosessen vanskeligere, fordi du ikke kan rive inn i de allerede pakkede produktene. Så du trenger å gå inn i butikken med en ganske god ide om hudfargeskyggen, i det minste i en bred følelse-blek, medium eller mørk. Deretter må du stole på etikettene på sminkeen, med tanke på følgende ansiktsfakta:

  • Bleg hud har en tendens til å reagere best på "Beige" sminke.
  • Mediumtonede ansikter fungerer vanligvis godt med "varme", "mellomstore" eller "gyldne" nyanser.
  • Mørk hud, som kanskje er vanskeligst å matche, gjør det vanligvis bra med "tan", "sable" eller "chestnut" -toner.

Nå som du har hatt litt 101 på nyanser, er våre topp 10 plukker for de beste flytende fundamentene på markedet.

1. Neutrogena Healthy Skin Liquid Makeup Bred Spektrum SPF 20, $ 13

De 10 beste væskefundamentene

Dette er hendene ned det beste apoteket fundamentet vi har funnet. Når det brukes regelmessig, forbedrer det hudtonen og tekstur, takket være antioxidantene som er infundert i formelen. Bredspektret SPF 30 betyr at du ikke engang må tenke på å bruke solkrem på morgenen, og den lette formelen gir naturlig utseende som passer sømløst inn i huden. Den er tilgjengelig i 12 nyanser, fra Classic Ivory til Tan.

2. Giorgio Armani Beauty Luminous Silk Foundation, $ 60

De 10 beste væskefundamentene

Ved $ 60 er det litt av en investering, men Giorgio Armanis vektfrie, hydratiserende fundament er verdt den heftige prislappen. Dens oppbyggbare dekning gir deg kontroll over hvor mye sminke du føler du trenger, og den eksklusive Micro-Fil-teknologien gjør applikasjonen enkel og etterlater huden virkelig silkeaktig, glatt og myk. Velg mellom 24 faglig opprettede nyanser 

3. Benefit Cosmetics 'Hello Flawless!' Oxygen Wow Liquid Foundation, $ 36

De 10 beste væskefundamentene

Dette hydratiserende fundamentet har lysdiffuserende egenskaper som gir ansiktet ditt en naturlig, strålende glød. Den "Oxygen Wow Hydrating Complex" inneholder vitamin C og E, som begge beskytter mot miljøstressorer og bidrar til å forhindre rynker og andre plager i huden. Velg mellom ni fargerikt navngitte nyanser, for eksempel "Jeg er ren 4 Sure Elfenben" og "Jeg er så penger, Honey."

4. Merle Norman Perfekt Makeup Bred Spektrum SPF 25, $ 30

De 10 beste væskefundamentene

High-definition 3-D pigmenter i dette fundamentet gir ansiktet ditt et jevnt, luftbrent utseende. Alle 15 nyanser er byggbare, så hvis du klarer å håndtere mengden dekning du trenger. Vi foreslår at du legger til litt ekstra hvis du står overfor en dag med familiefotografier. Ellers, hold det lettere for et mer naturlig utseende.

5. Clinique Pore Refining Solutions Instant Perfection Makeup, $ 27

De 10 beste væskefundamentene

Hvis du lider av pesky store porer, er Clincas raffineringstunnelse den perfekte væskebasen for ansiktet ditt. Den fyller i de stygge hullene og minimerer dem over tid, noe som gir et mykt, rent ansikt med en utrolig jevn tekstur. Velg mellom 12 forskjellige farger.

6. Dior Diorskin Naken Natural Glow Radiant Foundation, $ 48

De 10 beste væskefundamentene

Diorskin har blitt litt av en high-end kult favoritt, og vi forstår hvorfor. Stiftelsen har en satin finish som går jevnt, beskytter ansiktet ditt med en SPF på 15, og er tilgjengelig i 16 nyanser, fra elfenben til mørk brun.

7. Bobbi Brown Long-Wear Even Finish Foundation SPF 15, $ 47

De 10 beste væskefundamentene

Dette lette, gelbaserte fundamentet gir deg hele dagen, jevn dekning, samt SPF 15. Det fukter huden med glycerin og shea smør, og inneholder ansiktsbesparende antioksidanter, for eksempel vitamin C og E, til legg til beskyttelse mot hverdagsskader. Det er 20 nyanser å velge mellom.

8. Chanel Perfection Lumière Long-Wear Flawless Fluid Makeup, $ 55

De 10 beste væskefundamentene

Blandingen av dette fundamentet er topp hakk, noe som gir en feilfri effekt, ideell for hverdagsbruk. Den har en byggbar tekstur slik at du enkelt kan måle hvor mye dekning du trenger. 20 nyanser, fra Beige Rosé til Ambré, gir deg et bredt utvalg av valg for å finne fargen som passer best for din hudtone.

9. Støvler No7 Stay Perfect Foundation, $ 9

De 10 beste væskefundamentene

Et annet godt apotek alternativ, Boots No7 Stay Perfect Foundation inneholder SPF 15, vitamin C og E for å bekjempe ytterligere hudskader, og en silkemyk, gnidningsbestandig tekstur som er lett å bruke. Det er også et snev av shimmer lagt i sine 16 nyanser, noe som gir et snev av ekstra stråling som fremdeles ser naturlig ut og ren.

10. Revlon ColorStay Makeup for kombinasjon / fet hud, $ 12

De 10 beste væskefundamentene

Fet hud lider bør gi denne Revlon Foundation et forsøk, som er laget med "Time Release Technology" for å absorbere overflødig talg og kontroll skinne grundig ut dagen. Det er 20 nyanser, alt fra Buff til Mocha, som alle går glatt og varer i flere timer.

Leave A Comment

33 + = 42