7 Fyll opp tips for dypt sett øyne

Hvis du har dype sett øyne, er det sjansene du tror at øynene dine har en tendens til å se skyggelagt og mørkt å se som de er ganske sunket inn i ansiktet ditt. For de fleste jenter er øynene deres stjerneattraksjonen på ansiktet, men mange mennesker med dype sett øyne har problemer med å få øynene til å pope og virkelig skiller seg ut. Hvis dette høres ut som deg, ikke fortvil. Det er noen enkle tips og triks du kan bruke til å virkelig wow folk med øynene dine. Du kan fortsatt ha show-stoppende øyne, du må bare følge disse syv sminke tipsene for å oppnå dem.

d594d0b3f8a79477310c3f54b54af54c

Trinn ett - Start med Primer

Start med et lag med øyenskygge primer rundt øynene dine for å sikre at alt ditt harde arbeid etter dette punktet ikke går bortkastet. Det tar bare et minutt, men vil sørge for at sminken din blir satt og ser strålende ut i timer og timer framover.

92e86c1c350456678b2da6ceb1185f80

Trinn to - Skjul eventuelle mørke sirkler

Dypt settte øyne vil ha en tendens til å samle mer mørke sirkler og krøller seg rundt dem i motsetning til øyne som er flush. Hvis du forlater ukontrollert, kan dette få ansiktet ditt til å se frem og tilbake. For å oppnå show stoppende øyne er det første trinnet du må ta, å skjule noen mørke sirkler rundt øynene dine. For å gjøre dette, gni litt concealer over de mørke sirkler og bland den til den passer til din vanlige hudtone. Legg grunnlaget ditt over toppen og øynene dine blir øyeblikkelig fremhevet og fri for mørke sirkler.

f535c84fc0f598e3e5ed1434fdf5a508

Trinn tre - Fremhev dine øyne

Hvis du har fulgt trinn ett, bør øynene dine allerede se ut lysere. For å belyse dem enda mer, bruk en lyst øyeskygge og sveip den over øyelokk og indre øye. Ikke vær redd for å bruke for mye, sørg for at hele øyelokket er dekket fra topp til bunn med spesiell fokus på indre kant.

890bd4f233cafcac9f18ecaca1ac70d6

Trinn fire - Legg litt mørkhet

Jeg vet hva du tenker, hun motsetter seg selv, ikke sant? Vel, ja, jeg antar jeg er, men for en veldig god grunn. Du trodde ikke jeg skulle frata deg om å bruke mørke farger fullstopp, gjorde du? Legg et snev av mørk øyenskygge til ytre kanten av øyelokket ditt og bland det med lysere farge for et fantastisk to-tone utseende. Prøv å koordinere farger og gjøre mørkere farger rett og slett en mørkere nyanse av lysere farge du valgte.

c71e211c935241a2f8de0cb7cf3862c5

Trinn Fem - Linje De Øynene

Bare fordi du har dype sette øyne, betyr det ikke at du må dike øyelinseren. Begynn med et tynt slag over det indre øyet, og gjør det tykkere etter hvert som du kommer mot ytterkanten. Dette er passende med "lettere på innsiden og mørkere på utsiden" se du går for. For virkelig å fullføre wow-faktoren, legg til et flick på hjørnet av øynene for å virkelig trekke oppmerksomhet til dem.

f9f22eeb4d89f0cc2e3c1a1d36364e27

Trinn seks - Mascara er nøkkel

Enten du har de største, lyseste øynene i verden eller de dypeste settene, er det umulig å gå galt med litt mascara. Bruk en tone som passer til håret ditt og farger (brun hvis du er rettferdig og svart for noe annet) for å virkelig ta øynene dine ut. Bruk en mascara som legger til både volum og lengde, og legg til om nødvendig et annet lag.

d46220bb169d03a394667eb6401721dd

Trinn syv - Lås alt på plass

Og til slutt legg til en pensel med pulver over ansiktet ditt for å låse all sminke sikkert på plass. Hvis de brukes sammen med primer, vil de sørge for at sminken din ser feilfri hele dagen og hele natten. Du vil ikke at alt ditt harde arbeid skal kaste bort, gjør du? Det vil glatt ut huden din og bidra til å gi deg strålende glød også, hvor er ulempen?

279df419ae5b6575adcdab517d32d890

Ved dette punktet bør du se feilfri og ha vakkert store øyne som er sikker på å tegne noen lurte kikk. Uansett hvor dypt dine øyne er, kan du fortsatt få øynene til å skinne. Og det siste tipset for å få øynene dine gnistrere uansett hva? Legg til et smil! Et ekte smil når alltid øynene og vil belyse dem på måter som ingen sminke kan. Så der har du det, jenter, nå er det på tide å prøve det ut!

(Alle bilder hentet via Pinterest.com)

Leave A Comment

57 − = 56