5 Best Drugstore Lip Gloss

Hva er en ting som ingen jente kan leve uten? Hennes leppeglans, selvfølgelig! Det er bare noe om å kaste på favorittproduktet ditt, slik at leppene dine gir et skinnende og spennende frakk som kvinnen helt elsker. Men hvis du er stram på penger, tror du kanskje du må leve uten. Tenk igjen! Disse topp 5 beste apotek lipglossene gir vakker glans, intense farger, og alt for en pris du sikkert kan ha råd til mindre enn $ 10. Skinn på, jenter!

stor

P_Lips_LipGloss_ColorBurstLipgloss.ashx

Revlon Colorburst Lip Gloss 

Hvis du er noe som meg (og sannsynligvis millioner av andre), så er du en stor fan av Revlon. De har så mange fantastiske produkter som kommer i seriøst levende, iøynefallende farger som skiller seg fra de kjedelige sminkepassene. Og når det kommer til leppelys, er det ingen unnskyldning - fargen holder popping og kvaliteten fortsetter å rocke. Revlon Colorburst Lip Gloss er bare $ 7 på de fleste drugstores (ja, bare $ 7. Er det en drøm som går i oppfyllelse eller hva?) Som åpenbart er en stjele for den upåklagelige glansen og kvaliteten den gir. Denne leppeblanken kommer i noen galte, intense farger fra fet burgunder til lyserød rosa, men det er også noen få subtile nyanser for kontoret som beige og brunt. Denne vektløse glansen har vist seg å gi leppene den glansen de fortjener, hele dagen hver dag. Hvis du ikke har prøvd det ennå, må du definitivt!

cg_lipperfection_jumbo_gloss_balm_lipgloss_1

Covergirl LipPerfection Jumbo Gloss Balm

Ok, så, denne leppeblanken er utvilsomt en av dine beste leppelyser, du kan muligens kjøre inn på din lokale apotek - og av flere grunner enn en. Først og fremst er denne lipglossens stil helt ulikt alt vi har sett før: det er JUMBO-størrelse, noe som betyr at du ikke lenger mister i vesken din, sliter med å vri åpne eller til og med irriterende øyeblikk som prøver å få leppene dine til å glanses med en liten produkt. Jumbo-størrelsen er definitivt et stort pluss til denne lipglossen, men vi elsker også det ginormøse fargevalget. Jeg mener, det er som 10 forskjellige pinks å velge mellom, 4 forskjellige røde, et fint utvalg av purples, browns- listen fortsetter og fortsetter, noe som betyr at enhver dame kan finne sin perfekte nyanse med letthet. Den siste (men absolutt ikke minst) fordelen ved å bruke Covergirl LipPerfection Jumbo Gloss Balm er infusjonen av Shea smør og mangosmør, noe som selvfølgelig gir leppene en utrolig økning av fuktighet for et generelt kyssbart utseende. Glatte og glatte lepper for bare $ 7? Det kan du vedde på! (Oops, jeg antar det var enda en bonus på dette produktet!)

elf-Glitter-Gloss-2

Alv. Studio Glitter Gloss

La oss innse det: e.l.f. produkter litt god kvalitet sminke til virkelig lave priser. Og ingen kan fortelle hvor lite du brukte. Det er den magiske e.l.f.! Så hvorfor ville det ikke være leppe glans være like bra? E.l.f. Studio Glitter Gloss er en vinner gjennom og gjennom. Det gir fengende glans komplett med infusjonen av glitter (og hvilken kvinne elsker ikke glitter!) For en titt som seriøst stener. Hvis du ikke allerede er på vei ned til apoteket for å kjøpe opp denne magiske lepplansen, la meg fortelle deg dette: det er bare $ 3. Ja, du hørte riktig. Det er praktisk talt lommeskift! Bare $ 3 for show-stoppende lepper i ditt valg av rosa, lilla, rød, brun eller naken.

Hard Candy-Glossaholic-Lipgloss-4

Hard Candy Glossaholic Lip Gloss

Lip gloss med muligheten til å priming og plumping leppene dine. Trenger jeg virkelig å si noe mer? Hard Candy's Glossaholic Lip Gloss er mer enn bare din gjennomsnittlige lip gloss. For bare $ 5 gir det leppene dine et sterkt øye med glans, samtidig som de gir en generøs mengde show-stop-farge. For ikke å nevne de unike ingrediensene i denne lipglossen, legger du rikelig med fylde for pouty, kissbare lepper som ikke kan ignoreres.

Glamorøse-Guava_pack-shot

Maybelline Shine Sensational Lipgloss

Du trodde egentlig ikke at Maybelline ikke ville være på topp 5 lip gloss list, ikke sant? Selvfølgelig ikke! Det velfortjent stedet er alt takket være den oh-så perfekte Maybelline Shine Sensational Lipgloss. Og hvis du ikke har hørt all sprøytenarkoman, la meg fylle deg. La meg starte med å stille deg dette enkle spørsmålet. Er du ikke glad i det når leppelyset gir deg den irriterende klebrig følelsen på leppene dine? Ja meg også! IKKE. Det er derfor denne lipglossen er en så stor hit blant kvinner overalt. Den unike formelen er laget slik at leppeblank ikke gir en klebrig gjenværende, slik at leppene dine får en myk og herlig følelse du vil elske. For ikke å nevne den utrolige glansfaktoren gir denne leglansen. Du vil også elske fargen og duftalternativene - det stemmer. Over 18 vakre nyanser og nydelige dufter å velge mellom. Det er en jenterdrøm som går i oppfyllelse.

Bilde kreditt: Jess DK

Leave A Comment

71 + = 80