45 Fjerde juli Nail Art Ideas

fjerde of july nail-5

En perfekt kombinasjon av stjerner og fargene på flagget, i Chevron-stil! Det er virkelig en morsom og vakker måte å feire den fjerde juli ferie med den fantastiske neglelisten.

Kilde

Feire med våre negler!

Siden neglene har blitt en del av vårt utseende, har det også blitt en stor del av våre feiringer. Nyttår? Vi har nail art som er perfekt for det. Valentinsdag? Våre negler vil utfylle hele vårt utseende. Halloween? Ingenting er skremmere enn en unadorned spiker. Jul? Helligdager er bedre når vi får neglene til å matche familie gensere. Selv enkle datoen netter, jubileer, fester, bryllup og proms er ikke komplett uten negler malt eller designet.

Men det er en annen feiring som kommer rett opp. Det er egentlig ikke en verdensomspennende ferie, men det er definitivt kjent globalt, og at mange mennesker feirer. Hva er det? Det er ingen annen enn USAs uavhengighetsdag; den fjerde juli. Og selvfølgelig er den beste måten å feire på, å ha hele patriotiske stemningen. Så, å få en negler kunst design spesielt for denne hendelsen er en fin måte å være i øyeblikket.

Stjerner og striper

Siden det er fjerde juli, er våre design hovedsakelig basert rundt USAs flagg. Det er det mest bemerkelsesverdige symbolet på alle: stjernene og stripene. Men sammen med flagget vil vi også være vitne til mange fyrverkeri inspirerte neglelistdesign. Det har vært en skikk å feire dagen med fyrverkeri, så det er ingen overraskelse slike design vil også være rundt.

Likevel, hvis du føler deg litt kreativ, kan du lage andre motiver som er nært knyttet til feiringen. Designene du kan gjøre er uendelige så lenge du har fantasi og ferdigheter. Men hvis du mangler sistnevnte (siden spiker kunst virkelig kan være vanskelig), kan du alltid finne spiker salonger som tilbyr tilpassede spiker kunst design.

Prep de neglene

Som alltid, bli minnet om å beskytte neglene dine. Mange av disse neglelakkene har kjemikalier som kan gjøre neglene dine skøre eller tynne. Beskytte det ville hjelpe deg med å holde de sunne og vakre neglene på den måten. Og selvfølgelig ville rene negler og fingre se bedre ut. Så kutt de neglene og neglene før du stolt bærer dine stjerner og striper!

fjerde of july nail-29

Få et marmorert design av fargene på flagget. Pluss små prikker på en vanlig hvit negle er ikke så ille. Det er perfekt for enhver anledning faktisk.

Kilde

fjerde of july nail-27

Dette quirky designet er flott hvis du ønsker å feire uavhengigheten med en morsom design. Det er en rød og hvit striper med "drypper" av blå og hvite polka prikker. Igjen, fargen på flagget.

Kilde

fjerde of july nail-16

Disse blendende og fantastiske geometriske designene i fargene på flagget er bare den typen design som du ikke ser ofte. Så for en en-dag bare storferie, er dette et flott design.

Kilde

fjerde of july nail-17

De tilbakevendende stjernene på blå bakgrunn og hvite og røde striper ledsaget av røde og blå polka prikker prikker: alt et flagg inspirert design for fjerde juli!

Kilde

fjerde of july nail-18

Vis din kjærlighet til landet i et hjerteformet flagg, noen rhinestones for "confetti", de fyrverkeriene som lyser opp nattehimmelen og selvfølgelig står pølsene fra din favoritt hotdog ned i parken.

Kilde

fjerde of july nail-19

Spill med forskjellige design ved å bruke rødt, blått og hvitt: farger på det amerikanske flagget. Det er små glitter på hvitt spik, marmorert design, rhinestones dannet som flagget og rødt, blått og hvitt Chevron mønster.

Kilde

fjerde of july nail-20

Denne er en enkel design du kan gjøre på egen hånd. du må bare male neglene dine hvite, så fargene til rhinestones vil vise. Og så legg de røde og blå rhinestones i øvre hjørne av neglene dine. Voila! En fjerde juli inspirerte design.

Kilde

fjerde of july nail-21

Ingenting kan få deg til å føle deg mer stolt av landet ditt ved å ha på seg det. I neglene dine Tilbring tid og krefter for dette og helt et design å være stolt av!

Kilde

fjerde of july nail-22

Et par marmorert design er allerede nok hvis du ikke vil overdrive det. Du kan bare forlate dine to hvite negler alene.

Kilde

fjerde of july nail-23

Her er en annen enkel design for fjerde juli: Bare del dine negler inn i fire mellomrom og fyll hver med en farge fra flagget. Sølv er for ekstra skinn. Og du kan legge til rhinestones for å gjøre det enda mer blendende.

Kilde

fjerde of july nail-24

Hilsen til kystvaktene som hjalp med å kjempe for vår frihet. Her er en fjerde juli design spesielt for dem.

Kilde

fjerde of july nail-25

Matte neglelakk er trenden i disse dager. du kunne se hvorfor med sitt stilige utseende. Det er definitivt flott for disse blå neglelakk med stjerner og deretter flagget en finger.

Kilde

fjerde of july nail-26

En annen kjærlighet til sjømennene med dette designet.

Kilde

fjerde of july nail-28

Takk sjømannen i livet ditt med dette designet inspirert for dem. Den metalliske gullplanen gjør at den ser fantastisk glamorøs sammen med gullperlene som danner et anker og et hjul.

Kilde

fjerde of july nail-30

Lag noen flagg inspirerte franske tips i denne sassy designen inspirert av den fjerde juli. Bruk en blå glitter neglelakk for å gjøre det ser mer tiltalende ut.

fjerde of july nail-31

I stedet for hvite stjerner kan du lage en ombre av røde og blå stjerner. Alt du trenger å gjøre er å finne en stencil av stjerner og deretter lage en ombre farge ved hjelp av en svamp.

fjerde of july nail-32

Hvit er usikkert grunnfarge siden det kan få fargene til å poppe ut mer. Men du kan alltid gå for en rød bakgrunn for å gjøre designet ditt sterkere og sterkere. Akkurat som folk tidligere har gjort for å oppnå frihet.

fjerde of july nail-33

Utfordringen med denne er å skape aksent som er det amerikanske hjerteflagget. Men resten kan gjøres enkelt hjemme alene. Bare gjør at du har sølvglitter og rhinestone neglelakk.

fjerde of july nail-34

Stjerner og striper. Det vanlige. Men hvis du kombinerer det med et fyrverkeri og Frihetsgudinnen, ville det være rett og slett unikt og vakkert.

fjerde of july nail-35

Dette er den enkleste designen, men sannsynligvis den mest klassiske: den franske tipsen. Men i stedet for å gå med et enkelt hvitt tips, kan du leke med det og skape et flagginspirert tips.

fjerde of july nail-36

En glatt jenteversjon av flagg inspirerte design for å gjøre designet ditt mer personlig.

fjerde of july nail-37

Søte stjerner og striper for USA-flagget og noen ankre for aksentdesign. Hvis du finner en god neglesalong som kan hjelpe deg med dette, så er det mye bedre å få hjelp, siden designen kan være litt vanskelig, spesielt når du ikke har verktøyene.

fjerde of july nail-38

Du trenger blå og røde, små rhinestones, sølv store og store sølv stjerner for å gjenskape dette utseendet. Men resultatet er fantastisk og perfekt for ferien.

fjerde of july nail-39

Lag en rød og hvit base og deretter stjerner og blå bakgrunn for tipset. Det er en annen ta på den klassiske franske tipsen, men med den samme stilige effekten. Men denne gangen har den også en patriotisk stemning.

fjerde of july nail-40

Vær den ekte amerikanske jenta i denne klassiske blå og hvite stjerner og røde og hvite striper. Utfordringen er imidlertid å gjenskape neglenees lange slanke form. Men du kan fortsatt gjøre designet uten det.

fjerde of july nail-41

En annen variant av flagget inspirerte design. Men dette kan lett opprettes i ditt eget hjem siden det ikke er behov for skarpere utseende stjerner eller striper.

fjerde of july nail-42

Stjerner kan være ganske vanskelig å gjøre spesielt når du egentlig ikke er artsy typen. Så hva du kan gjøre er å bruke sølvglitter for å gjøre flagget ditt glimt som i denne. Og du kan legge merke til at fargene er og designene er omvendt på de andre neglene, slik at det ikke vil se kjedelig ut.

fjerde of july nail-43

Rød og blå glitter neglelakk vil gi ditt flagg-inspirerte design en sassy stemning. Så selv når du fortsatt feirer med hele nasjonen, viser du fremdeles din personlighet med neglene dine.

fjerde of july nail-44

Hvis du er lei av de klassiske hvite franske tipsene, kan du alltid gå med sølvtips for ekstra fab effekt. Men siden du vil feire den fjerde juli, vil et flagg inspirert tips også gjøre jobben.

fjerde of july nail-45

Denne er omtrent det samme som forrige eksempel. Sølvtipsene er imidlertid dristigere, og i stedet for bare glitter, brukes metallisk neglelakk også til flagget. Det gir fargen en mye bedre appell.

fjerde of july nail-1

Vis mer av din kunstneriske side ved å lage forskjellige design ved å bruke fargene på flagget. Fra rhinestones, til stjerner og bølgete flagg til funky, men sassy sølvstjernestinestene på en blå, rød og hvit bakgrunn.

Kilde

fjerde of july nail-2

Denne søte designen kan egentlig ikke være så prangende av patriotismen din. Det kan bare være en annen design du vil rocke. Men noen ganger trenger det ikke å være. Så lenge du vet hva det betyr, og det ser bra ut, så gå for det.

Kilde

fjerde of july nail-3

Marmorerte design blir rasende nå. Så begynn å komme i bandwagon med dette flagginspirerte marmorert design. Og du trenger ikke å gjøre det på alle dine negler nå. Glitter og glatt neglelakk ser også godt ut.

Kilde

fjerde of july nail-4

Dette kan bety to ting om gangen: farger som representerer flagget og din kjærlighet til Sonic.

Kilde

fjerde of july nail-6

Å få alt glitrende og sparkly er ikke så ille. Det er som å ha flagget i neglene dine, så vel som å etterligne det prangende fyrverkeri ved fjerde juli feiring.

Kilde

fjerde of july nail-7

Dette kan se ganske vanskelig ut, men du kan virkelig gjøre det på egen hånd. Bruk en rød og hvit matte til basen, og deretter vil en stjerne stencil hjelpe deg med å gjøre jobben enklere. Eller du kan lage stjerner ved hjelp av et scotch tape og deretter dekke med blå matt neglelakk.

Kilde

fjerde of july nail-8

Noen ganger må du bare gå med de enkle. Liker dette designet. Enkel, men iøynefallende.

Kilde

fjerde of july nail-9

Disse flotte designene er vanskelig å gjøre manuelt. Men takket være neglertilbehør og -sett, kan du enkelt gjøre dette selv selv. Nøkkelen er å finne de beste settene du kan.

Kilde

fjerde of july nail-10

En annen form for marmorert design som du kan gjøre. Men bortsett fra det, inkludere et flagg inspirert design for å hylle arrangementet.

Kilde

fjerde of july nail-11

Denne er omtrent det samme med en tidligere oppføring, men her er "dryppene" større. Så det gir en helt annen appell.

Kilde

fjerde of july nail-12

Disse søte, små røde og blå tipsene er veldig enkle og kommer fremdeles ut sterke og modige. I tillegg kan disse være enkle å lage!

Kilde

fjerde of july nail-13

Disse "fades" er ganske vanskelig å gjengi når du er en første timer. Men med praksis og å se flere opplæringsprogrammer, vil det komme lett i tide og vil se like godt ut som dette.

Kilde

fjerde of july nail-14

Disse glamorøse Chevron-neglene i fargene på flagget kan enkelt gjøres. Du må bare finne noen små stjerner som du kan legge til for å gjøre designet ferdig.

Kilde

fjerde of july nail-15

Stripes er en av de mest populære og enkleste nail art designene som kan hjelpe deg med å feire enhver ferie eller begivenhet; inkludert fjerde juli. Og her er et bevis det virker.

Kilde

Leave A Comment

55 − 51 =