40 Søde, flette frisyrer du vil elske

flettet hairstyle 2

Farget hår i sølv og strandbølger er allerede et fantastisk par. Men hvis du vil gjøre det litt mer fab, kan du lage en side nederlandsk fletning fra toppen og legge deg ned. Halvveis kan du gjøre sløyfene messer og bredere binde det. La resten falle ned.

Styling med mindre innsats

Ser bra ut har noen ulemper. På toppen av listen er tiden det tar å se deg selv presentabel. Det vil normalt ta minutter til flere timer for å se ditt beste ut. Ikke desto mindre er sluttresultatene alltid fascinerende. Og hvis det er et en eller to ganger i året prøvelse (som proms, bryllup, fester og lignende), er det egentlig ikke så mye av en avtale.

Men hvis du er typen person som prøver å se imponerende nesten hver dag (for deg selv og aldri gjøre det for noen andre, spesielt når du ikke føler det), kan det være ganske vanskelig. Du må våkne opp tidligere for å gjøre dine daglige rutiner og fortsatt være i tide til skole eller arbeid eller en avtale du har for dagen. I begynnelsen kan det bli veldig rotete og kaotisk, men snart nok vil du lære å styre tiden og gjøre alt du trenger å gjøre. Du kan finne noen triks for å se bra ut uten å bruke for mye tid foran speilet. Og her er et triks du burde prøve.

Håret ditt vil for det meste ta mer tid, spesielt når du vil ha det lenge. Du kan bli lei av enkle ponytails eller boller eller bare la det gå tapt. To ganger eller tre ganger i uken, gjør noe med håret ditt som ikke tar for mye tid, men ser fortsatt fantastisk ut. Og dette er hvor "trikset" kommer inn. Hva er det? Vel, det er fletninger.

Braids er så elegante å se på. Du kan gjøre det på så mange måter at du kan ha en annen stil i en måned hvis du ville uten å måtte gjenta denne stilen i 30 dager. Du kan forvandle fletninger fra moro til girly; fra girly til slank; fra slank til elegant og fra elegant til glamorøst. Du kan ha en normal fletning og samarbeide det med et tilbehør for et helt annet utseende. Men det største er, du kan øve din flette og når du har perfeksjonert det, kan du gjøre det på under fem minutter. Du kan nå se bra ut uten å kompensere din tid for å ta en kaffe eller rask frokost.

Bli inspirert

Vel, hvis du ikke er vant til fletninger eller du bare er kjent med de normale flettene fra når du var yngre, er det noen gode måter å dukke opp. Bli inspirert, og kanskje du kan ha din egen søte fletning "kan du dele med andre.

flettet hairstyle-20

Fisk haler er flotte hår stiler for enhver sesong, men du kan få mer av en sommer vibe med dette håret. Hvis håret ditt har noen høydepunkter, ville denne frisyren definitivt gjøre det virke mer nydelig.

kilde

Fishtail braid combo hairstyle bmodish

Her er et ganske komplisert arbeid, og det er mye bedre på latte dager. Det er en kombinasjon av fosser fletning og en side fishtail.

flettet hairstyle-34

Denne kan se komplisert først, men det er ganske enkelt. Start med en full fransk flett og dra deretter noen deler av håret og løkkene løs. Sluttresultatet er et vakkert rot.

kilde

flettet hairstyle-16

Her er en nederlandsk flette over håret og for å få effekten av store fulle fletter, trekk sløyfene, men ikke for mye at trådene vil falle fra hverandre.

flettet hairstyle-38

En trekk gjennom flettet hestehale ser helt sofistikert ut og det ville fungere uansett dag og anledning. De store løkkene gir deg hår mye mer volum og er flott hvis du har ganske tynt hår.

kilde

flettet hairstyle-37

En rotete nederlandsk fletning halv krone utseende har aldri vært så glamorøse å se på. Farget hår ville faktisk gjøre flettet pop opp mer i forhold til mørkere hårfarger.

kilde

flettet hairstyle-29

To er bedre enn en. Hvis du har tykkere hår og det er ganske vanskelig å holde alt i en enkelt fletting, så kan du skille dem i midten og deretter lage to fletter. Nesten som en oppgradering av barnehage dobbel flettet pigtails.

kilde

flettet hairstyle-1

Hvis du vil ha noe spesielt som du kan gjøre med mye tid, så er det en flettet frisyre som ser komplisert ut, men likevel stilig. Og du vil kanskje være mer vant med alle typer flett til å perfeksjonere denne. Så fortsett å praktisere!

flettet hairstyle-4

Skille håret i to deler; Deretter lager du to nederlandske fletter rett til bunnen. Det er en flott frisyre og et stort pluss er at du ikke trenger å sjekke håret ditt for tangles du får med å la det miste hele tiden.

flettet hairstyle-5

Glam opp med en løs sidefisk som du kan ha på spesielle anledninger. Det er ikke så komplisert som noen doser, men det ser sikkert ut som elegant som de andre.

flettet hairstyle-6

Stakkede fletter er kule, men messier stablet fletninger er definitivt vakrere å se på. Større løkker ville gjøre stilen mye mer annerledes og elegant.

flettet hairstyle-7

Vannfleider kombinert med en enkel flett og et floral tilbehør er nøkkelen til å se mer feminin ut. Og det er enda en flott frisyre du kan gjøre på egen hånd for spesielle anledninger som bryllup.

flettet hairstyle-8

Hvis du vil ha noe annet, men likevel veldig kjent, kan du få denne fishtail frisyren. Men i stedet for å starte i midten, begynner du på siden.

flettet hairstyle-9

Lag en nederlandsk fletning på hver side av håret ditt og opprett en fiskestikk når de møtes i midten. Det er en unik frisyre med to stiler i ett.

flettet hairstyle-10

Flerstrender er kompliserte enn vanlige fletter, men det ser mer stilig ut i en krone. For å se forskjellen, kan du deretter lage normale fletter for ekstra stil. Det er en flott hårstil for høst og vinter.

flettet hairstyle-11

Begynn med å skille håret i midten og skape to fishtails. Fest deretter de resterende i en hestehale og skape en trekk gjennom flettet. En annen måte å stenge to frisyrer i en.

flettet hairstyle-12

Messy boller har vært en trend, nå er det på tide å rote flettene. Det gir bare en følelse av femininitet og uskyld. Pluss du har en grunn til ikke å kamme håret hele tiden.

flettet hairstyle-13

Denne er ganske lett enn hvordan den ser ut. Alt du trenger å gjøre er å lage to nederlandske fletter og kombinere dem sammen på slutten. Deretter løsner du løkkene slik at det ser større ut. Du vil kanskje gjøre løkkene i samme størrelser, slik at det ville bli organisert i stedet for rotete.

flettet hairstyle-14

For å få et elegant boho-utseende, er alt du trenger, en blomsterkrone og en enkel flett med et bånd. Bare bli med i båndet med en del av flettet mens du gjør det. Det ville helt få jobben gjort.

flettet hairstyle-15

Her er en vakker vevd hår flettet frisyre som er slank, men fortsatt stilig. Det er flott for skoledager og til og med for arbeid. Det ville holde håret vekk fra ansiktet ditt mens du fortsatt ser bedre ut enn vanlige ponytails.

flettet hairstyle-17

Bedre frisyrer er vanskelig å gjøre, men når det blir gjort, kommer du definitivt til å bli forelsket i det. Akkurat som med denne fishtail flettet i cascading tråder av hår med søte små perle pins. Føler du som en havfrue.

flettet hairstyle-18

Hvis du elsket den to nederlandske flettet med løse løkker (som ser ut som en pannekake), er det en variasjon med bare en full nederlandsk fletning. Du kan gjøre større løkker med denne (og det vil se ut som veldig gode pannekaker).

flettet hairstyle-19

Side fletninger er enkle, men veldig elegante. Det er enkelt, men vakkert. Og det er definitivt en tidsbesparende, så det er bra for travle dager.

flettet hairstyle-21

Disse hjerteformede fishtails vil trenge mer praksis før du kan perfeksjonere den. Men for å trene det, må du vite hvordan det er gjort. Takk og lov, det er mange tutorials på internett.

flettet hairstyle-22

Trøtt av intrikate updos? Flettede kroner ser like ut som grasiøse og elegante som de frisyrene, og det er ikke vanskelig å gjøre? Det er ikke engang vanskelig å kombinere det med noe utseende.

kilde

flettet hairstyle-23

Flertrådet fletninger er ofte som haute couture samlinger av kjoler. Innebygd og veldig fasjonabel. Noen ganger ser det ut umulig å bære, men når du har det, vil du se ti ganger mer stilig ut.

kilde

flettet hairstyle-24

Gjør så mye vannfall som du kan, og kombiner dem i midten til en bobleflett. Lagene av fossen vri vil se ut som vevde kurver, og det er veldig unikt å se på.

flettet hairstyle-25

Puff fletninger er flotte å se på så lenge du kan gjøre det med mindre rot. Knusete fletninger er flotte, men når det gjelder puffflett, er det sikrere å holde seg bare puffy.

kilde

flettet hairstyle-26

Fremhevede hår ser mye bedre ut i flettene, siden flettene fanger høydepunktene på en annen måte. Du kan virkelig se høydepunktene rundt flettene.

flettet hairstyle-27

Flettede halv oppdateringer er veldig klassiske og elegante. Det er mellom modenhet og uskyld, og det er veldig feminint. Du kan bruke den ved enhver anledning og med nesten alle antrekk og sminke.

kilde

flettet hairstyle-28

Slå den nederlandske flettet halv updo inn i en faux flett eller knuter og vendinger som ligner en fletning.

kilde

flettet hairstyle-30

Du kan også løsne opp fishtails, og slik ser det ut: virkelig stilig og elegant!

kilde

flettet hairstyle-31

Det er alltid lurt på hvordan en rotete frisyre faktisk kan få deg til å se stilig ut, men det har vært tilfelle med boller og nå med fletninger.

kilde

flettet hairstyle-32

En annen drømmende rotete nederlandsk fletning. Å bære det med en kjole ville virkelig gjøre deg til en drømbåt.

kilde

flettet hairstyle-33

Sidens halve updo nederlandsk fletning forbundet med en zigzagging nederlandsk fletning og videre til en normal flette ville ta det uformelle utseendet mye bedre.

kilde

flettet hairstyle-35

Her er en side nederlandsk fletning du raskt kan gjøre før du drar ut en tur i parken eller rusler rundt nabolaget med venner.

flettet hairstyle-36

Enten rett hår eller krøllete eller fargede eller naturlige, enkle halvflettede oppdateringer vil fremdeles gjøre at du ser mye annerledes ut enn med håret som faller ned eller med en rotete bun. Denne frisyren forvandler deg umiddelbart til en dame.

kilde

flettet hairstyle-3

Se ditt absolutt beste med denne nydelige siden nederlandske fletningen rett inn i en normal fletning.

Leave A Comment

81 − 79 =