35 + Butterfly Nail Art Ideas

sommerfugl nail art-21

Mal dine negler i lyse oransje og kremfargekombinasjon. Designet har en vanlig oransje og krem ​​base farge. Små hvite blomster og oransje sommerfugldetaljer legges på toppen.

Maling vakre sommerfugl nagel kunst design!

Butterfly negler er veldig pen å se på. De kan variere i design og farger, og du kan ha det gøy å male dem på neglene dine. Du kan male på en enkelt sommerfugl eller to per spiker, avhengig av spikerutformingen du går på. Men du kan se på det som et design som er vanskelig å kopiere eller reprodusere på egenhånd, ikke skam, fordi du kan lage din egen sommerfugl!

Hvordan vil du gjøre dette? Det er bare enkelt! Klargjør sømkunstverktøyene dine og trekk opp en nydelig sommerfuglspikre. Du kan enkelt søke på internett for design av sommerfugl negler som tickle din fancy. Det er til og med blogger dedikert til opplæringsprogrammer om hvordan du kan male designene alene.

Du kan starte med en enkel design, men hvis du føler deg kunstnerisk og kreativ, kan du hoppe til designet ditt valg og prøve det på. Husk at det vil ta litt tid og praksis for deg å få noen av designene. Alt du trenger er tålmodighet og dedikasjon for å oppnå selve designet.

Hvordan komme i gang med sommerfugldesignen din

Dette er perfekt, spesielt når du ikke vil gå ut til neglesalonger og hellere vil spare penger for å male dine egne negler. Hvis du er oppe for det, og du føler at du kan gjøre en god jobb på sommerfuglens neglontform, ikke nøl med.

    For å starte med en enkel sommerfugldesign, er det her du kan prøve å gjøre

  • 1. Påfør ønsket basefarge på neglelakk
  • 2. Legg til et hvitt fransk tips (eller ikke hvis du vil at sommerfugldesignet alene)
  • 3. Med en annen farge av ditt valg trekk en tynn kurve for sommerfuglens kropp
  • 4. Med en annen polsk tegner to vinger på kurven, en på toppen og den andre på bunnen
  • 5. Fortsett å legge til detaljer på vingene, du kan skisse vingene med en annen polsk og legge til små prikker på toppen av indre vinger også.
  • 6. La neglelaket tørke før du legger på den øverste klare jakken for å beskytte designet

Det er enkelt og enkelt. Du vil kanskje begynne med en enkel sommerfugldesign eller følge en referanse hvis du har problemer med å lage din egen sommerfugldesign. Du kan også samle inspirasjon fra mange sommerfugldesigner online.

Det kan også hjelpe hvis du har en venn som vet hvordan du gjør disse designene og kan lære deg et triks eller to. For første timere kan maleri på venstre hånd være vanskelig nok, hvor mye mer på høyre side? Det er her vennen din kommer inn på bildet og kan hjelpe deg til å begynne med.

Selvfølgelig kan hver ny type negle kunstdesign ha sin steinete begynnelse, men når du får tak i det, blir det lettere jo mer du trener på å lage dem. Alltid være ivrig etter å lære og lære tips og råd fra kildene dine for å kunne gjenskape den perfekte sommerfuglens negle kunstdesign du har så mye ønsket å oppnå.

sommerfugl nail art-2

Et vakkert og kreativt fransk tipsdesign som passer perfekt til neglene dine. Klar polsk brukes som basert på baby rosa polsk for den franske spissen. Slanke sommerfugldetaljer og kurver blir deretter tilsatt pluss sølvperler for effekt.

sommerfugl nail art-40

sommerfugl nail art-33

En annen enkel, men likevel fantastisk fransk tipsdesign med sommerfugler. Du har ditt klassiske klare polsk og hvitt fransk tipsdesign lagt med en stor sommerfugldetaljer på toppen.

sommerfugl nail art

Sommerfugl nail

sommerfugl nail art-4

En søt sommerfugl inspirert fransk tips design. Spill sammen med melon og akvamarinfarger som du maler blomster og sommerfugler på toppen av det vanlige franske tipsdesignet.

sommerfugl nail art-34

Dette er en forenklet, men veldig søt sommerfugl. Ved å bruke en fargekombinasjon av hvit, babyrosa og svart, kan du lage blomst en sommerfugldetaljer i kontrastfarve til basispoleringen. Du kan til og med legge til rosa og sorte perler for flere effekter.

sommerfugl nail art-30

Klassisk utseende fransk tips negler med en sommerfugl design. Designet består av en enkel hvit fransk tips med rosa polka prikker og en rød og svart sommerfugldetaljer malt på toppen av den. Sølv sprinkler er også lagt som lining for fransk tips.

sommerfugl nail art-31

Legg glamour til neglene dine med denne vakre sommerfuglens negle kunstdesign. Bruk en klassisk oransje neglelakk som base og for den franske spissen og legg til små detaljer sommerfugler i babyblå og rosa polish for å fremheve neglene mer.

sommerfugl nail art-24

Inspirert av sommerfugler og vinger, er denne sommerfuglens nail art design enkel, nydelig. Hver negle er malt med en del av en sommerfugl, hvor en enkelt spiker er der en hel sommerfugl er malt i detalj. Små svarte polka prikker blir også lagt til malmekent.

sommerfugl nail art-32

En vakker samling av sommerfugldesigner som er perfekt for sommerfuglens nail art design inspirasjon. Bruken av en enkel hvit base farge er perfekt for å gi liv og fokus til de svært detaljerte og fargerike sommerfuglene malt på toppen. Ulike fargekombinasjoner brukes med hver sommerfugl som har eget tema.

sommerfugl nail art-35

Dette er en perfekt sommerfugl inspirert neglelakk for korte negler. En fransk spiss med midnattsblått polsk med ekstra hvite polka prikker ser slående ut i motsetning til glatte neglene med blå sommerfugl og svarte polka prikker malt på toppen.

sommerfugl nail art-36

Sjekk ut denne hvite og grønne tema butterfly nail art design. Veldig enkelt og lett å lage, men det er veldig slående og attraktivt utseende. Den store detaljen i sommerfuglens vinger står perfekt sammen med de bare matte neglene ved siden av dem.

sommerfugl nail art-37

Dette er en vakker, jevn, sommerfugl inspirert neglelakk. Neglene er utformet med små franske tips i vårgrønne gnistpluss pluss hvite blomstblader utsmykket på siden. Et detaljert maleri for en blå sommerfugl kan ses på de andre neglene som svinger over en hvit blomst.

Regnbue Butterfly Nail Art

Sjekk denne fantastiske flotte sommerfuglens negle kunstdesign. Gradientfarger av sommerfuglvinger er malt på hver av neglene. De tynne svarte linjene i sommerfuglvingene fungerer også som en polka dot fransk tips som bare er så kreativ.

sommerfugl nail art-1

Ta en titt på denne veldig kule og elegante utseendet på sommerfugl. Fargekombinasjonen av svart, hvit og sjøgrønn kompletterer hverandre. De matte sjøgrønne gnistene skiller seg ut med det detaljerte maleriet av en sommerfugl på de andre neglene.

sommerfugl nail art-3

Denne sommerfuglens nail art design ser veldig gøy å jobbe med. Designet er ganske enkelt malt med en matt hvit base farge sammen med fargerike blomster på dem, tynne kurver med grønne og flagrende sommerfugler over hele neglene.

sommerfugl nail art-5

Butterfly nail art design er veien å gå når du vil ha kule utseende negler. Denne designen har en hvit fransk tips og polka dot design, lagt med fargerike blomster med sommerfugler på toppen av dem. Fjærene er opprettet med en kombinasjon av rød, blå, gul, grønn og svart farger.

sommerfugl nail art-6

En annen fantastisk utseende sommerfugl nail art design! Midnattsblå franske tips er lagt med hvite polka prikker, mens neglene er ytterligere prydet med hvite blomster. Røde sommerfugler kan sees flyr rundt blomstene.

sommerfugl nail art-7

Denne designen er en vakker og enkelt elegant sommerfugl tema design. De hvite blomstene er malt som cascading over siden av neglene mens en magenta farget sommerfugl svinger på toppen av dem.

sommerfugl nail art-8

En annen flott design for korte negler. Designet starter med en hvit fransk spiss som er ytterligere grenser med flerfarget perler for effekt. En stor blå sommerfugl er de malt i strenge detaljer som om å forstyrre oppmerksomheten til alle som ser på neglene.

sommerfugl nail art-9

Denne nail art designet av sommerfugl ser preppy og minimalistisk ut. Perfekt for de som vil ha enkle, men iøynefallende sommerfuglspiker. Neglene er malt i matt hvit farge som base. Deler og deler av en sommerfuglens vinger blir deretter malt i nært detalj.

sommerfugl nail art-10

Prøv ut vill og eksotisk utseende sommerfugl tema nagel kunst! Denne designen sporter et leopardtrykk Fransk tips toppet med en grønn blå farget sommerfugl. Vis av dyrsiden av deg.

sommerfugl nail art-11

Ta en titt på denne veldig søte og enkle sommerfuglens negle kunstdesign. Neglene er belagt med lime green polish som base farge, toppet med blomster i hvit og gul kombinasjon. En søt og rød sommerfugl legges også til å flyr gjennom neglene.

sommerfugl nail art-12

Vakre sommerfuglspiker design i periwinkle fargetone. Ved å bruke en lysere nyanse av Periwinkle som basefarge, har neglene også et leopardtrykk Fransk tips foret med sølvglitter og svarte og hvite buede linjer. En moderat periwinkle-farge brukes da til sommerfuglene og sort polsk for detaljer.

sommerfugl nail art-13

Denne sommerfuglens nail art design er ganske iøynefallende og levende. Med en kombinasjon av hvit, rosa, svart og sølvpolert, gir neglene holdning og liv! Matte hvite og hette rosa strøk blir brukt så vel som sølv gnistre som pryder en av neglene. Fet, horisontale linjer i vekslende farger er også malt på neglene, samt en flygende rosa sommerfugl.

sommerfugl nail art-14

Hvis du vil ha detaljer etter detaljer i en nail art design, er dette perfekt for deg. Mal dine negler i nærheten av sommerfuglvinger med en rekke detaljer i levende farger. Ach negle representerer en halv av en sommerfugl vinger og farger som brukes som rosa, blå grønn, gul, hvit for prikkene og svart for foringen.

sommerfugl nail art-15

Over er en elegant utseende sommerfugl nail art design. Fjærene og blomstene er malt som langstrakte franske tips på neglene. Violett, svart og hvit polsk brukes til å lage miniatyrdetaljer på blomstene og sommerfuglene.

sommerfugl nail art-16

Hvis du går for den forenklede tilnærmingen til sommerfuglens neglelakk, kan du kanskje vurdere denne. Ved å bruke svart som basefarge og foring av sommerfuglvingene, legges ytterligere detaljer som forskjellige former på toppen, etterligner en sommerfuglflens design.

sommerfugl nail art-17

Denne sommerfuglinspirerte nagelkunst er ganske enkelt søt og lett å gjenskape. Den ensartede designen gjør det lettere for deg å følge på dine egne negler. Alt du trenger er svart og hvitt neglelakk og maler sommerfuglene som en fransk tips, ved hjelp av hvitt som bakgrunnen, polsk og sort som fôr på toppen for å detaljere sommerfuglen.

sommerfugl nail art-18

Butterflies negler kunst design i gult tema. Neglene er malt med gule franske tips etterfulgt av sommerfugl og andre detaljer på toppen med en sort polsk. Neglene er ytterligere aksent med sølvperler.

sommerfugl nail art-19

Hvis du leter etter moro og quirky, vil denne nail art designen sikkert passe din smak. Ved hjelp av alternerende polering av svart og hvitt, er neglene malt over med franske tips og kurver motsatt grunnfarge. Silhuetter av sommerfugler er også lagt på toppen av neglene.

sommerfugl nail art-20

Hvem sier korte negler kan ikke ha så mye moro som lengre negler? Sikkert ikke dette designet! Den svarte og hvite polen brukes til å lage sommerfuglens detaljer og polka prikker, mens den røde polen tjener som basisfarge og skyggen av vingene selv. Flere former og kurver som også lagt til effekt.

sommerfugl nail art-22

En veldig søt og prangende sommerfugl inspirert neglelakk. Belagt i nellikerrosa som grunn- og vingefarger, brukes svart polert til å male ut vingenes detaljer. Den hvite polen legges deretter til for å lage små prikker over vingene.

sommerfugl nail art-23

Denne nail art-designen sporter en annen type sommerfugl for hver negle. Nail art ser veldig abstrakt og behagelig ut til øynene, da det bruker gradientfarger for basen og sommerfargene. Svart-hvitt polert brukes til å male ut de ytterligere detaljene på sommerfuglene.

sommerfugl nail art-25

Hvis du ønsker å gjenskape dine egne sommerfuglespiker, så ville dette være den perfekte referansen. Alt du trenger å gjøre er å bruke oransje som basefarge og male ut sommerfuglens detaljer ved hjelp av svart neglelakk. For mer effekt kan du legge til hvite flekker på kantene slik at det ser ut som forskjellige vinge sider.

sommerfugl nail art-26

Metallisk blå tema sommerfugl nagel kunst design. Neglene er franske tippet med metallisk blått polsk og hvite polka prikker. De andre neglene er malt i matt hvitt for grunnfarge og sorte polka prikker. Majestetiske blå sommerfugler i strålende detaljer blir deretter malt på toppen og fremhevet med blåperler.

sommerfugl nail art-27

En flott utseende sommerfugl inspirert neglelak som skildrer sommerfugler som svinger på toppen av blomster i marken. Hvit polsk med rosa blomster er malt i fransk tips stil mens sommerfuglene i hvitt og blått polert er malt flygende på toppen av dem.

sommerfugl nail art-29

Fantastisk leter polka dot franske tips og sommerfugl nagel kunst design. Ails bruker en hvit polsk som base med midnattsblå og hvite polka dot franske tips. En blå sommerfugl blir deretter malt over neglene med svarte polka prikker rundt.

sommerfugl nail art-28

Grønne og rosa tema sommerfugler. Neglene er malt med grønt som grunnfarge og tippet med rosa polert. Ytterligere svarte linjer legges til de franske tipsene. En flott rosa sommerfugl er deretter malt i topp med svart og hvitt detaljer.

sommerfugl nail-39

En kul utseende sommerfugl inspirert nagel kunst design. Neglene er malt med kongeblå og blågråpolert som grunnfarger. På de blå grå neglene hviler vakre sommerfugler i lyseblå polsk med svarte polka prikker som omgir dem. Neglene er også malt i kongeblå glitter for effekt.

Leave A Comment

81 − 79 =