35 Blonde hårfarge ideer

blond hair color ideas-11

Blonde høydepunkter på et brunt hår er perfekt hvis du ønsker å holde de krøllene ser levende ut og perfekt vakre. Det legger vekt på hver krøll.

Hair Craze

Det er i utgangspunktet fire hårfarger i verden: svart, brun, rød og blond. Det virker som om det er mange farger, men det er faktisk bare skyggen. Og til slutt vil vi enten gå skallet eller det blir hvitt. Så i utgangspunktet trenger det ikke å være grunnlaget for hvor vakkert eller hvem vi er som en person.

Det er imidlertid en stor, men langs disse linjene. Ja, vår hårfarge bestemmer oss ikke som individer. MEN et vakkert hår kunne gå langt. Kan det være fargen, hårklippet eller bare hvor sunt det ser ut, et vakkert hår kan umiddelbart forbedre hvordan vi ser ut. Det er ulike kutt og frisyrer som ser mye bedre ut for en annen person, mens det på en eller annen måte duller skjønnheten til en annen. Brun kan være den beste fargen for andre, mens blonde passer en annen i stedet. Hvis du føler at du er mye bedre egnet med en annen farge, kan du nå prøve å bytte den gjennom hårfarger. Men selvfølgelig vil kjærligheten din ekte hårfarge fortsatt være den beste. I dette tilfellet snakker vi om blonde hår.

Gå Blond, Gå Stilig

Naturlig eller hårfarget, blondin er en fantastisk hårfarge. Det passer ikke alle, men de som faktisk ser bedre ut med blonde, ser helt bra ut. En god ting om denne hårfarge er de mange nyanser du kan velge mellom (hvis du skal farge håret), kan du umiddelbart endre måten du ser ut. Det er den hvite blondinen som er så slående selv fra fjerne, ashy platina blonde som også er så nær hvit som blondin kan være, sølvblond som gjør at du føler deg som en mytisk gudinne, blek gylden blonde som bare er så sofistikert på mange måter og en hele gjeng med andre nyanser. Du kan ta inspirasjon fra Taylor Swift til Blake Lively.

Selvfølgelig kan du bosette deg for enkle høydepunkter eller ombre hårfargestil istedenfor å gå fullblond. Det gir deg mer dybde og mer personlighet.

En annen god ting med blonde er at det kan gjøre frisyrene mer fremtredende. For eksempel fletter du håret ditt. Du kan mest sannsynlig se flettene i blonde heller enn i svarte eller brune tresser. Krøller ser også ut til å ha mer volum i blond.

Hvis vi har overbevist om at du holder de blonde tressene eller for å få litt blond farge, her er noen inspirasjon for de mange forskjellige utseende du kan prøve.

blond hair color ideas-22

Et eller annet sted i form av Butterscotch og karamell, fungerer denne blonde skyggen perfekt, selv for et uformelt eller hverdagslig utseende. Du cna la det falle ned eller lage noen myke bølger på spissen.

blond hair color ideas-8

En halv updo med en enkel flett og et sett søtt tilbehør gjør at du ser ut som en søt og bashful blond bombe.

blond hair color ideas-30

Et ombre utseende fungerer perfekt når du velger en mye lettere farge for tipset. I dette tilfellet kan du prøve en hvit blond farge eller ashy platina for en sexy hårfarge.

blond hair color ideas-31

I stedet for å fargelegge kantene på håret, kan du også prøve å fremheve fremsiden av håret ditt. Dette fungerer bra når du gjør noen sidekrøller.

blond hair color ideas-32

Som sagt er fletninger mer understreket med blondt hår. Og nå kan du gjøre denne forbløffende, vakre flettede kronen som du kan bære for anledninger. Det gjør deg definitivt ekstremt guddommelig.

blond hair color ideas-33

Braids sier du? Hva med deg også, prøv denne fossen flettet? Du kan definitivt se flettet på jobb.

blond hair color ideas-34

Og selvfølgelig, en klassisk bob kutt. Du trenger ikke å velge noen hårfarge for dette, det fungerer bra med hvilken som helst farge; selv om du prøvde med flerfarger.

blond hair color ideas-35

Dette silveryblonde håret er definitivt en unik farge selv i blonde nyanser. Du får vanligvis ikke det naturlig, men du kan fargestille håret ditt i denne fargen. Det er imidlertid en av de nyansene som ikke går bra med noen person; men når du gjør det, kan du se ekstremt sofistikert med disse myke krøllene.

blond hair color ideas-36

En annen vakker fletning; fishtail flettet. Dette virker så godt med blonde siden du kan se flaskens intricitet i motsetning til en mørkere hårfarge hvor det vanligvis ikke er så åpenbart.

blond hair color ideas-1

Dette naturligt vakre blonde håret kan forbedres ved å skape noen bølger. Det er en perfekt måte å se morsomt og sassy på.

blond hair color ideas--2

Denne blonde blikket med lys aske kan være bra for enhver formell hendelse. Bare skape litt utvendige krøller på spissene, samtidig som håret ditt holder seg gal oppå toppen.

blond hair color ideas-3

Selvfølgelig vil strandbølger og blondt hår aldri gå ut av stil; selv om du ikke er en naturlig blond eller du ikke kommer til en strand.

blond hair color ideas-4

Du trenger ikke de superkrøllene å se naturlig godt ut. Du kan også gjøre det med disse myke bølgene og en vakker blond skygge.

blond hair color ideas-5

Ikke ta meg feil, super rett blondt hår er definitivt vakkert. Spesielt uten frizz så ta godt vare på den vakre manen!

blond hair color ideas-6

Hvem sier underskudd er bare for menn? Kvinner kan også rocke dette utseendet. Dette blir så tatt til et helt nytt nivå med et supert hvitt blondt hår. Selv røttene er blonde!

blond hair color ideas-7

Så selvfølgelig er det de rote krøllene. Det ser så naturlig ut og forbedrer det daglige utseendet ditt sterkt.

blond hair color ideas-9

En god ting om naturlige blondiner er at deres røtter er litt mørkere enn resten av håret. Det gir mer dybde og volum og det ser ut som naturlige høydepunkter.

blond hair color ideas-10

Ikke vær redd for å gå nesten hvit. Det kan være skremmende først, men det isete utseendet får deg til å se hard og varm ut.

blond hair color ideas-12

Og ja, nå har det blitt til hvite høydepunkter. Dette er en flott blanding med mørkbrunt eller svart hår. Det ser så unikt og likevel fantastisk ut på samme tid. Du ville definitivt slå noen hoder rundt.

blond hair color ideas-13

Denne vakre bob kuttet kan bane vei til et mer utgående utseende.

blond hair color ideas-14

Vil du se så glamorøs ut som denne modellen? Nøkkelen er å mestre kunsten til det "rotete utseendet". Yep, prøv å se ut som det heteste rotet du kan være.

blond hair color ideas-15

Å lage noen bølger på boben din kunne faktisk øke volumet på håret ditt. Så puff det litt mer.

blond hair color ideas-16

Se hvor sexy og unik en hvit hårfarge er. Det kan også understreke dine fletninger og frisyre mer.

blond hair color ideas-17

Ingenting ser varmere ut enn et rett blondt hår som ser glødende og sunt ut.

blond hair color ideas-18

Kort hår, ikke bryr seg med denne fab bob kuttet og sandig blond hårfarge.

blond hair color ideas-19

De myke romantiske krøllene blir definitivt vakrere med et blondt hår. Fungerer mye bedre når du er naturlig blond.

blond hair color ideas-20

Farg disse delene med hvit blond og se forskjellen det kan gjøre for utseendet ditt.

blond hair color ideas-21

Hvorfor begynner du ikke å fargestille håret ditt nå? Se på dette ekstremt vakre kunstverket. Det er ingen tvil om at du vil se så mye bedre ut med denne fargen. Dessuten vil du være forskjellig blant de andre.

blond hair color ideas-23

Eller hvis du ikke vil ha for mye hvitt, kan du gå med en silvery blond farge. Det fungerer også bra, men bare hvis du vet hvordan du skal bruke den.

blond hair color ideas-24

Se ut som en frisk gudinne. Et bohemsk utseende med myke krøller og en myk blond farge. Fungerer bra når du går på musikkfestivaler.

blond hair color ideas-25

Ta den fiskestilen til et helt nytt nivå. Du kan gjenskape dette kontoret ved å legge til en stor side fishtail fletning i platina blondt hår.

blond hair color ideas-26

Denne vakre hårfarge med vakker stil er det perfekte utseendet til å ha på seg selv på uformelle dager.

blond hair color ideas-27

For å få denne fargen, kan du miste bleken av håret først, da kan du velge den lysere fargen du vil fargestille håret med. Bare vær sikker på at du bruker hårbeskyttelse før og etter prosedyren.

blond hair color ideas-28

Disse vakre pannekakeflettene ser så utrolig ut med blonde.

blond hair color ideas-29

Sist men ikke minst, lag litt myke bølger med ditt middels lange sølv platinhår.

Leave A Comment

− 6 = 2