3 enkle måter å dyrke lengre øyenvipper

Lange øyenvipper er et ønske for mange mennesker. Vi ønsker alle at vi kunne få dem, i det minste vet jeg at jeg gjør det. Hvis du har lange øyenvipper som kommer naturlig, så er du velsignet. For de fleste av oss virker falske øyenvipper alltid som den ultimate løsningen. Kemikaliene som trengs for å lime dem til øynene dine, kan imidlertid være giftige, så jeg vil ikke råde deg til å prøve dem. Mascaras også, hold deg unna dem. Hvem vil sette deres fremtid i fare når de kan få disse vakre øyevippene naturlig? Jeg vedder på at du ikke gjør det!

Diskutert nedenfor er 3 ganske enkle måter å dyrke lengre øyenvipper:

  3 simple ways to grow longer eyelashes

 1. Skyll øynene dine med litt massasje

Massere området rundt øyelokkene øker blodstrømmen og sirkulasjonen til hårsekkene. Som sådan kommer flere næringsstoffer til folliklene. Dette øker blodet. Som vi alle vet, fremmer et slikt sted øyenvippene å vokse. Det vil også stimulere hårvekst og forhindre brudd og tynning av lashene dine. Massere deg skalp kan også hjelpe hvis du har det samme problemet med håret ditt. Bruk fingertuppene til å massere langs lokkene dine sammen med lash linjen i små, sirkulære bevegelser. Du kan bruke Shea smør eller petroleum til denne massasjen. Sørg for at hendene er rene for dette formål for å unngå infeksjon. Husk at du har å gjøre med et veldig delikat område. Masser i ca 6 minutter. Gjenta denne prosessen i noen uker, og du vil bli overrasket.

 

2. Bruk Castor Oil på øyelokkene

Castorolje har vist seg å hjelpe til med å øke glatte og voluminøse vipper. Det bidrar også til å bekjempe mikroorganismer som forstyrrer veksten. Generelt er ricinusolje rik på gunstige antibakterielle og antiinflammatoriske egenskaper. Disse egenskapene virker synergisk for å oppmuntre hårvekst. Castorolje kan dermed brukes hvis du har samme problemer med håret og øyenbrynene.

Påfør et par (1 eller 2) dråper ricinusolje på øyelokkene. Før du gjør det, må du sørge for at ansiktet ditt er fri for sminke og at merket av ricinusolje du bruker, er naturlig og heksanfri. Du kan bruke fingertuppene eller litt bomull til å påføre hjulet. Det bør brukes fra røttene til slutten av øyevippene. Gjenta denne prosessen et par ganger i uken.

 3. Bruk olivenolje

Du trodde olivenolje var bare bra for håret ditt? Øyevipper er også hår, så det virker så perfekt som det gjør for håret. Olivenolje forlenger forholdene og beskytter øyenvippene. Når kombinert med sitron essensiell olje, de to handler synergisk på dine og resultatene er rett og slett fantastisk. Dette skyldes at sitron legger til antiseptiske og antimikrobielle egenskaper til vridningen, beskytter enhver smitte, for lengre og sunnere øyevipper. Denne oljen er rik på vitamin E og oljesyre som bidrar til å holde viskene mørke. Kokos essensiell olje kan også brukes som den har de samme egenskapene som essensolje. Men det bør kombineres med lavendel eterisk olje som et alternativ til olivenoljen.

Påfør oljen til øyenvippene før du går i dvale. La det gå gjennom hele natten, og vask om morgenen med lunkent vann. Gjenta denne prosessen daglig i noen måneder, og du bør kunne se fantastiske resultater.

 

Mat å spise for lengre øyenvipper

Matvarer du spiser kan også øke veksten av øyevipper. Bytte diett kan hjelpe deg med å oppnå denne drømmen. For at de skal vokse, krever de rikelig med vitaminer og proteiner. Følgende matvarer vil hjelpe deg gjennom når innlemmet i kostholdet ditt:

  • Soy protein-stimulere øyenvippe vekst
  • bønner
  • Fisk
  • Egg
  • Naturlig yoghurt
  • Grønn te

Grønn te kan også brukes pent på øyevippene for å stimulere veksten. Den har egenskaper som flavonoider som hjelper til med å rense hårsekkene, og øker veksten av øyenvipper.

 

Generelt bør du puste øyenvippene minst to ganger om dagen. Dette vil sikre at de naturlige oljene distribueres stimulerer veksten. Sørg for å ta generell hygiene på øyelokkene for å unngå å skade det følsomme området. Vær forsiktig når du fjerner noen mascara du hadde brukt som til tider, er det vanskelig. Velg en mascara som ikke er vanntett siden disse gjør øyenvippene tørre, og de er ikke lett å fjerne.

 

Konklusjon

Øyevipper er en av de funksjonene som forbedrer skjønnheten din. Du trenger ikke å ta de ekstreme tiltakene for å få dem. Prøv disse måtene, og du vil aldri angre på det. Sørg også for å holde kontrollen over kostholdet ditt, da dette også kan hjelpe til med å vokse lengre vipper. Hjemmelaget mascara kan brukes som et alternativ til den kommersielle mascaraen. Prøv hvordan alt dette fungerer for deg. Som de sier, er naturlig den nåværende sunne måten å gå i nesten alt.

 

Se også på: 3 fantastiske tips for lange og lekre øyenvipper du bør vite

 

Henvisning

  1. https://www.consumerhealthdigest.com/eyelash-care/8-tips-and-tricks-to-make-eyelashes-longer.html
  2. https://www.thebeautyinsiders.com/5-tips-to-grow-longer-eyelashes-naturally.html
  3. http://www.wikihow.com/Grow-Eyelashes

 

Forfatter Bio

Adonia Dennis (@adoniadennis), ved yrke en helsepersonell, skjønnhet og hudpleie rådgiver. Hun gir løsninger relatert til skjønnhets- og hudpleieproblemer som hudhyperpigmentering, aldring, sensitiv hud, etc. Hun er en uavhengig forsker som undersøker alle typer hudrelaterte problemer. Hun er en lidenskapelig blogger som elsker å skrive og dele hennes syn på helse, fitness og kosthold. For å vite mer om Adonia, følg henne på Facebook, Google + og Pinterest.

Leave A Comment

8 + 1 =