12 Split End Behandlinger | progressivenewsdaily.info

12 Split End Behandlinger

Split-endene er bare forferdelige, ikke sant? Ja, håret ditt vokser sannsynligvis veldig lenge og vakkert; men når du kommer til tipsene til låser, virker alt bare så frazzled og ut av sted. Du er sannsynligvis døende for å finne ut en måte å få dine splitte ender i rekkefølge og gjenvinne det fulle, vakre hårhodet du har lengtet etter. Vi er her for å hjelpe med 12 splitte endebehandlinger til redning!

b64db5f8e92fe2000e4897fc3c57578f

 1. Klipp dem av

Ja, jeg vet hva du tenker: "NO WAY". Jeg vet at du ikke vil kutte av dine splitte ender og være igjen med kortere hår (spesielt hvis du prøver å vokse håret ditt!), Men det er ærligst og enkelt den enkleste og beste løsningen for å kvitte seg med de irriterende splittene . Jeg foreslår at du starter med et kutt, og fortsett videre til resten av listen for å finne ut hvordan du kan hindre splitte ender i fremtiden. Men hvis kutting av låser er absolutt ikke et alternativ, så fortsett videre til de neste 11 behandlingsalternativene og se om de jobber i din favør!

892f499555194f90ccdc4213e2ff070b

 1. Varm oljebehandling

Du kan bruke hundrevis av dollar og mange, mange timer på salongen, som gjennomgår en varm oljebehandling, men hvorfor, når du kan gjøre det rett fra hjemmet ditt? Varme oljer vil bidra til å fylle fuktighet i håret, noe som vil hjelpe tamme splitte ender. Varm opp olivenolje, mandelolje eller kokosnøttolje til det er varmt og bruk det til din mane i 45 minutter. Du vil kanskje dekke med et håndkle mens du venter, slik at varmen ikke unnslipper for fort.

c2dd9a83bb648f48b04f2eb1dc7ffee1

 1. egg

I morgen morgen når du lager frokost, legg til minst ett egg for å lage en hårmaske. Hvorfor? Fordi egg er veldig høye i protein, og håret ditt består av for det meste proteiner. Forbind forbindelsen? Alt du trenger å gjøre er å blande sammen en eggeplomme med to spiseskjeer olivenolje, og hvis du vil, en ekstra spiseskje honning. La den stå i 30 minutter og vask av. Dette vil bidra til å styrke og fikse splittede ender samtidig som håret ditt blir mykglass og motstandsdyktig mot pauser.

1d81e0882f1da21b7b105380c37a35d1

 1. avokado

Mye som et egg er en avokado lastet med protein; som er åpenbart flott for låser. For denne masken er alt du trenger å gjøre, mos en avokado med fire ss olivenolje. Påfør masken til mannen din i 30 minutter, deretter sjampo.

c8dd0cd0c1fff8864f09478e77cc267f

 1. bananer

Bananer er lastet med alle slags fordelaktige næringsstoffer, og når det gjelder hår, har de muligheten til å myke, fukte og forbedre elastisiteten til låsene dine. For denne enkle masken er alt du trenger, en banan og to spiseskjeer yoghurt (pass på at det er PLAIN yoghurt). Bland eller bland disse to ingrediensene sammen og legg til håret i en time før du vasker av. Du vil øyeblikkelig legge merke til mykere låser som også er enklere å administrere også. (En ekstra bonus på banan!)

24ec0f3f8326f597a5478d78d8420708

 1. Honning

Er det noe honning ikke kan gjøre? Jeg mener seriøst, vi vet alle at det er deilig og fordelaktig for vår helse, men visste du at det også kalles et naturlig hårbalsam? Det er ekstremt fuktighetsgivende og perfekt for sprø, tørr og skadet maner som lider med splitte ender. Alt du trenger å gjøre for å høste fordelene med honning i låser, er å blande sammen to spiseskjeer med honning med fire kopper varmt vann (ikke varmt!). Bruk det som en sjampo, og skyll med samme blanding. La det stå på låsene dine i et par minutter før du skyller grundig med vann.

75d8a7cdd8575366dfd5a04b8dfa0654

 1. Aloe Vera

Når huden din er tørr eller skadet fra solen (ouch, solbrenthet!), Hvor snu du? Å aloe vera, selvfølgelig! Og akkurat som aloe vera gjør underverk på tørr og solbrent hud, virker det også magisk på skadet hår. Bare bruk litt aloe vera gel på håret ditt (du kan kjøpe gelen eller klemme gelen ut av en plante), og la den stå på i 30 minutter før du shampooer og skyller den ut. Du kan også prøve aloe vera shampoo sammen med denne blandingen for litt alvorlig fuktighet og split endestyring. Ikke bli overrasket om håret ditt begynner å vokse raskere, for-aloe vera er kjent for å fremme veksten av håret og forhindre håravfall. WOW!

186b7bd3ed7999b965879d516fd113a1

 1. Kamille te

Ja, det er deilig å drikke; men visste du at det kan fungere magi på håret ditt også? Alt du trenger å gjøre er å bratte noen poser med kamille i kokende vann (det kan hende du vil legge til en ekstra hvis du planlegger å ha litt i en kopp for noen utrolig gode ettermiddagste!). La resten av kamille-teen være kald, og skyll håret med det. Det vil ikke bare hjelpe dine splitte ender til å løpe og skjule, men vil også inneholde frizz. Så hvis du sliter med en dobbel whammy av splitte ender og sprø frizz, absolutt gi kamille te en prøve.

2ce23417c7aa2ee59f21083d31e52bbf

 1. Shea smør

Sheasmør lukter deilig og er så utrolig fuktighetsgivende du vil ikke tro det. Du kan allerede bruke shea smør på kroppen din for å håndtere tørr hud, men du kan også bruke samme produkt på dine tørket ut endene også. Etter din sjenert, bruk litt shea smør til endene av låsene dine mens de fortsatt er litt fuktige. Legg det inn og tørk naturlig. Du vil legge merke til forbedring i låsene dine innen en uke eller to!

e4c7c138bd0072bb469bfbfe42689cd4

 1. Klarert smør eller "ghee"

Klarert smør, eller "Ghee", er faktisk utrolig bra for deg - på innsiden og ut, tilsynelatende! Hvis du har klargjort smør av Ghee gjemmer seg i kjøleskapet ditt, gå videre og bruk litt av det til enden der splittede ender er. La det stå over natten og ta dusjen om morgenen, vask håret som du normalt ville. Du vil legge merke til at dine splitte ender forsvinner ganske fort og nyter næret hår som er rett og slett beauteous.

85c012b3aee1d7fb9d80ce90ec7cf484

 1. Vitamin E kapsler

Jeg tror vi er alle veldig godt klar over hvor viktig vitamin E er for kroppene våre, men visste du at dette praktiske vitaminet kan doble opp som en splittende behandling? Du trenger litt vitamin E kapsler for denne masken! Bare bry deg opp og bruk oljen inne i 2 eller 3 vitamin E kapsler, bland den med en kopp lunkent vann, og masser slutten av tressene dine. Dette vil bidra til å gi dem en kraftig dose fuktighet mens de kjemper av de irriterende delene.

d439c53ca7fad9c246393e5bd4e98b72

 1. Bukkehornkløver

Det er mange fordeler med å konsumere Fenugreek, men dette frøet, mye som vitamin E, er også bra på håret også. Du må lage pasta med fenegreekfrø sammen med ostemasse. Gjør nok til å søke på hele hårhåret ditt. La den stå i to timer før skylling og shampooing. Du vil øyeblikkelig legge merke til hvor silkemyk håret ditt føles, og snart vil du legge merke til at dine splitte ender har blitt revet.

Hvem visste at det var så mange unike og super enkle måter å ødelegge og avverge splittede ender? Kjører du med splittede ender? Hva er løsningen for dem? Har du prøvd noen av disse rettsmidler? Gi oss beskjed!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

1 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map