10 beste klassiske parfymer vi elsker | progressivenewsdaily.info

10 beste klassiske parfymer vi elsker

Det er bare noe så feminint om å grave den kvinnelige kroppen med et snev av vakker duft. Det etterlater en myk, tantalizing effekt som bare tar skjønnheten til en dame til neste nivå. Men hvilken aroma er best? Vi har opprettet en liste over de 10 beste klassiske parfymer vi elsker, fra herlig blomster og fristende krydret. Det er noe for hver kvinne der ute, alt fra topp hakk og designere av høy kvalitet som Chanel og Gucci!

s885053-main-helten-300

1. Frøken Dior Eau de Parfum

Med en oppsiktsvekkende blanding av sitrusisk italiensk mandarin, saftig egyptisk jasmine og en sanselig hint av indonesisk patchouli, kommer denne fascinerende og friske luktende duften i en elegant og sofistikert flaske og er utvilsomt en av de mest populære parfymer av all tid. Frøken Dior Eau de Parfum er den deilige, citrusy duften som hver kvinne trenger i hennes duftboks. Det er perfekt for enhver anledning, enten det er en tur i parken med din drømmende dato eller en fancy forretningsmiddag som kan vinne deg din neste kampanje.

S120950_XLARGE

2. Chanel nr. 5

Når du tenker på Chanel, går tankene dine øyeblikkelig bort til et romantisk område med eleganse, skjønnhet og kvinnelighet. og det er akkurat det som gjør nr. 5 så utrolig populært. Denne saftige duften ble designet "med en duft av en kvinne", med hint av kanskje rose, jasmin og vanilje, for en helt nydelig lukt som gir en kvinnelig kropp majestetisk. Kanskje en av de mest populære parfymer av all tid, Chanel No. 5 er et guddommelig produkt som virker underverk i enhver situasjon.

119442

3. L'Air Du Temps av Nina Ricci

Denne nydelige duften har en herlig duft som er den perfekte kombinasjonen av gammeldags sjarm og ny verdenskjønnhet. Det er en herlig, hjemmekoselig duft som lett kan følge deg med de fineste anledninger. Det er beriket med en vakker blanding av jasmin, sandeltre, rose, gardenia og iris, og skaper en alvorlig lokkende lukt som ikke er for overveldende eller overbærende søt. L'Air Du Temps av Nina Ricci er en all-time favoritt og vil fortsette å være et av de beste valgene for damer over hele verden i mange år framover, spesielt siden det er krysset stier og gjort det veien til en verden av dusjgeler, lotioner, såper, deodoranter og mer.

s1292549-main-helten-300

4. Gucci Guilty Eau de Toilette Spray

Ingenting sier glitz og glamour som Gucci-, og det er derfor Gucci Guilty Eau de Toilette Spray gjør vår liste over topp 10 parfymer av all tid. Denne nydelige duften har en samlet kvinnelig blomsteraroma, med hint av sitrus, rav og patchouli. Og med en liten strekk sort pepper, får denne lokkende aroma et sprut av krydder for en seriøst deilig duft med holdning. Forseglet i en gullflaske, har dette glamourøse produktet rikelig med elegant holdning og rikelig med brann for å holde seg rundt hele natten - selv når du svetter og presterer i nattklubber.

s260893-main-helten-300

5. Hypnotisk gift av Christian Dior

Hypnotisk gift. Har denne duften virkelig noen forklaring? Med et slikt navn og en brennende duft som passer, er det ikke rart at denne parfymen jolted til toppen av popularitetsdiagrammer i et blunk. Hypnotisk gift av Christian Dior har en merkelig kombinasjon av koriander og tuberose, en eksplosiv og rød-varm kombinasjon som dreper. Det er en tantaliserende duft som bare skal bæres av kvinnen med holdning - kvinnen som er sterk nok til å holde hodet høyt, gå med selvtillit og hypnotisere hvert hjerte som krysser hennes vei.

s1297068-main-helten-300

6. Shalimar av Guerlain

Shalimar - ofte referert til som "Forbidden Fragrance" - er en fantastisk parfyme inspirert av historien om en keiser som først møter den sanne kjærligheten i sitt liv i Shalimars Gardens. Denne romantiske kjærlighetshistorien inspirerte den klassiske duften, med en herlig kombinasjon av iris, rose, vanilje og jasmin. Denne overordnede vakre duften har en lys og luftig følelse som innkapsler sansene og bringer deg til et bestemt fredelig, kjærlig sted, når forbudt romantikk blir bragt til liv og tankene om "Happily Ever After" blir oversvømt gjennom hjernen din. Virkelig er dette et guddommelig stykke med en tremende duft som ikke kan ignoreres!

balenciaga-paris-by-balenciaga-2-5-oz-eau-de-parfum-spray-for-kvinner-3.gif

7. Balenciaga Paris Eau de Parfum Spray

Hvis du leter etter en parfyme med kraft - en parfyme som tar over rommet og virkelig gjør en erklæring - så er Balenciaga Paris Eau de Parfum Spray utvilsomt valget for deg. Den inneholder sterke og sexy hint av moset tre, sort pepper, cedarwood, violet blad og mer, alle garantert å fange hjertene og sinnene til alle som kommer i kontakt med den. Det er en herlig dristig parfyme med mye fuktig holdning, ikke for svak av hjertet. Den sexy lukten har sikkert gjort den til en av de 10 beste klassiske parfymer av all tid.

s7740-main-helten-300

8. Opium av Yves Saint Laurent

Husk måten du følte da du ble forelsket? Du følte sommerfugler i magen, et smil var hele tiden på ansiktet ditt, og du hadde bare en overveldende lykke og lett følelse. Alt var perfekt, og selv en regnfull, mørk dag kunne ikke få deg ned. Forestill deg nå om den vakre følelsen ble satt i en flaske: det er Opium av Yves Saint Laurent. Denne nydelige duften er en av de mest vellykkede duftene hele tiden, med en stemningsfull lukt som er rik og overbærende.

s1029941-main-helten-300

9. Daisy av Marc Jacobs

Med en overveldende og bemerkelsesverdig blomstret duft, er Daisy av Marc Jacobs en frisk og feminin lukt som ikke er så kort og behagelig. Det er duften hver dame trenger på en lys sommerdag, eller når hun drar av til sin første date med den spesielle personen. For en duft med mange blomsteraromaer, er dette et toppvalg.

s1239789-main-helten-300

10. Chloe Eau de Parfum Spray

Dekket opp i et nydelig, slank tilfelle med riflet glass, er denne fantastiske duften like vakker å se på som det er å lukte. Det er en fortryllende, men undervurdert blanding av lychee, rosa peon, honning, magnolia blomst, lilje, rose og så mye mer, som kommer sammen for en elegant, men herlig og perky duft som ikke er for kraftig eller stum. For en generell, herlig lukt som er jevn og oppsiktsvekkende, er Chloe Eau de Parfum Spray et utmerket alternativ.

Hva er din favoritt parfyme?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 6

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map