10 beste grunnlag for fet hud

Fet hud. Det er det verste, ikke sant? Du må slite med sminke og se skinnende og glanset - eller bare hente ansiktet ditt på slutten av dagen. Hud er lett irritert og tett opp, og gir deg et pimpled opp mareritt som virker nesten uopprettelig. Vel, sluttet å slite med fundament som bare gjør problemet verre, og la deg ha en blank, brutto finish og sjekk ut en av disse topp 10 beste grunnlaget for fet hud!

Estee-Lauder-Usynlig-Fluid-Makeup-27

1. Estee Lauder Usynlig Fluid Makeup

Estee Lauder Invisible Fluid Makeup er go-to produktet for hundrevis av kvinner over hele verden. Damer elsker at dette fascinerende produktet har innebygd luftfyllt kvalitet, som lar huden puste mens du tar på seg selv de oiliest ansiktene. Den "inisivle" sminke går jevnt og virker med din naturlige hudtone for å skape en feilfri finish som er naturlig ute og bare fantastisk. Du vil elske dette produktet fordi det vil gi deg et lysende, levende utseende som er friskt, gratis og lett, ikke kaket eller kalkaktig som noen andre grunner. For bare $ 36,07 er det en stjele!

Nytte-Hello-Flawless-Oxygen-Wow-Makeup-24.50

2. Hei Flawless Oxygen Wow Makeup

Hei Flawless Oxygen Wow Makeup vil virkelig forlate deg og si "wow". Denne ekstremt lette og sminke sminke går fra lett til middels i et blunk, og gir deg en imponerende hudfarge som er naturlig og fri. Vurdert med 4,1 av 5 stjerner, er denne oppsiktsvekkende, opplysende sminke helt oljefri - noe som betyr at du ikke trenger å bekymre deg for tilstoppede porer eller skinnende ansikter. Det er mange flotte farger å velge mellom, og det er vel verdt $ 32.90!

26214231_8383

3. BareMinerals SPF 15 Matte Foundation

Du har sikkert hørt om skjønnhetsmerket "BareMinerals". I mange år har de prided seg på skjønnhetsprodukter som er helt fri for potensielt skadelige stoffer, inkludert oljer og voks, og forlater produktene med svært små ingredienser. Og det kunne ikke vært mer truende for BareMinerals SPF 15 Matte Foundation. Dette fantastiske produktet går glatt og gir deg fullstendig dekning. Med bare fem ingredienser, lar dette vakre fundamentet huden din puste mens SPF 15 skjermer huden din mot skadelige solstråler. Med tonnevis av forskjellige farger å velge mellom, har det aldri vært enklere å finne et lett og luftig fundament som vil bidra til å takle olje for bare 27 dollar.

Rimmell-varig finish

4. Rimmel Varig Finish 25 Hour Foundation

Det er mange grunner til å elske Rimmel Lasting Finish 25 Hour Foundation, men la oss starte med det grunnleggende. Denne enestående fundamentet har muligheten til å dekke opp rødhet, blemmer og andre hudfeil på en naturlig utseende måte, noe som betyr at du ikke trenger å bekymre deg for en kalkaktig matteaktig finish som du vil få med andre oljebestyringsprodukter. Dette fantastiske skjønnhetsproduktet hevder også å absorbere oljer uten tilstopping av porer - en klar fordel for jenter som sliter med altfor fet hud. Sist men ikke minst, er dette 4 ut av 5-stjernes produkt touts som et langvarig grunnlag på opptil 25 timer. Det er riktig! Ingen flere baderom bryter å gjelde og på nytt. Bare vær klar om morgenen og nyt dagen - med et vakkert ansikt, selvfølgelig! Selger for under $ 30.

Revlon-farge-opphold

5. Revlon ColorStay Makeup for Combo / fet hud

Hvis du vil ha et produkt som vil gi deg et fantastisk naturlig utseende uten overflødige oljer, men ikke ønsker å bryte banken, anbefales Revlon ColorStay Makeup for Combo / Oily Skin sterkt. Dette nydelige fundamentet går jevnt for et naturlig utseende, og som det er spesielt utviklet for gals med overflødig olje, bidrar formelen til å inneholde ansiktsoljer for hele dagen slitasje som er nydelig. I tillegg er det bare $ 9,99! Du kan ikke slå det.

ELF-Studio-Flawless-Finish-Foundation-en

6. E.l.f. Studio Flawless Finish Foundation

Hvis du er REALLY strapped for kontanter og ikke har mye å bruke på skjønnhetsprodukter, hvor skal du henvende deg? E.l.f., selvfølgelig! Alv. har lenge produsert kvalitetsprodukter som får jobben gjort - og helt skyldfri, også, takket være deres fantastiske priser. Ta E.l.f. Studio Flawless Finish Foundation for eksempel. Det er bare $ 6, og du får en vakker, halvmattig finish som kan konkurrere med proffene. Den oljefrie formelen går utrolig jevnt og etterlater huden med en levende glans som vil vare hele dagen!

elle-02-fet-hud-stiftelsen-XLN-XLN

7. MAC Studio Fix Fluid Foundation SPF 15

MAC er utvilsomt et av de ledende skjønnhetsmerkene i bransjen - og med god grunn også. De produserer konsekvent skjønnhetsprodukter som fungerer, og tilbyr fantastiske resultater som ikke kan slå. Og dette forblir oppfylt for deres fantastiske MAC Studio Fix Fluid Foundation SPF 15. Vi starter med å nevne hvor enkelt det er å bygge dekning for en naturlig matt finish som varer hele dagen. Takket være hudkondisjoneringsingrediensene, gir MAC Studio Fix Fluid Foundation SPF 15 deg et mykt, engels ansikt som er fritt for glans og overflødig olje. Kvinner elsker dette produktet, og du kan få det for bare $ 27.

elle-06-fet-hud-stiftelsen-XLN-XLN

8. Clinique Pore Refining Solutions Instant Perfection Makeup

Hva er en av tingene du sliter med når du har fet hud? Store porer. Vel, Clinique har oppdaget en måte å kvitte seg med de porene, og gir deg et helt glatt og strålende ansikt som lyser hele dagen. Deres unike formler takler porene og har vist seg å redusere porestørrelsen etter tid. Wow, det er det perfekte produktet! Få ansiktet du alltid har drømt om med Clinique Pore Refining Solutions Instant Perfecting Makeup for bare $ 27.

elle-08-fet-hud-stiftelsen-XLN-XLN

9. Shiseido Perfect Refining Foundation SPF 15

Å ja. Selvfølgelig. Shiseido Perfect Refining Foundation SPF 15. Det er virkelig det perfekte produktet. Den leveres med en utrolig lett formel som gir huden følelsen frisk og fornyet, samtidig som den rydder opp porene og gjemmer seg arr og blemmer. Damer elsker at dette fantastiske skjønnhetsproduktet har kraft til ikke bare å minimere glans fra olje, men også optimalisere fuktighetsbalansen i huden din. Utrolig produkt for bare $ 38,50.

elle-10-fet-hud-fundament-XLN-XLN

10. Neutrogena SkinClearing oljefri sminke

Noen mennesker som sliter med overdreven fet hud har en tendens til å ha mange breakouts også. Hvis det er tilfelle, bør du definitivt vurdere Neutrogena SkinClearing Oil-Free Makeup. Dette fremragende produktet er en praktisk 2-i-1 for å balansere olje i huden, mens du også helbreder og forhindrer flekker for et virkelig feilfritt, fantastisk ansikt du vil elske. I tillegg er det under $ 10!

Hva er ditt favorittgrunnlag for fet hud?

Leave A Comment

14 − = 4