Voitteko Spot Emmy Rossumin Makeup Mistake?

Ei, että minä'm puoltaa luomiväri, mieleesi. voin'senkin sormi mitä'älä työskentele tämän savuisen vihreän silmän (joka on myös super-matchy-matchy kanssa vihreä mekko), mutta minä'En rakasta sitä. Jos olisin Emmy Rossum, minä'd Tartu vain alemman vesilinjan silmälasien kanssa.

No ehkä. Oletko havainnut ongelmani vielä? Tässä'toinen kuva.

Kuvitteli, mitä minä'm puhumme?

Tässä's lähikuva:

Yikes! Tämä tyttö on silmälääkäri's pahin painajainen. Eyeliner hänen alemman vesilinjansa vuotaa silmiinsä ja värjää piilolinssejä! Se's ei ole koskaan hyvä näkyä, kun silmäsi valkoiset ovat vähitellen muuttumassa smaragdinvihreiksi yön aikana.

Vaikka se's ei koskaan tapahtunut minulle (ainakaan, että tiedän), tämä kysymys on ainutlaatuinen meille kontaktilinssien käyttäjille. Ilman niitä, meikki että's vuotaminen hänen silmiinsa vähitellen "pestä pois" hänen kyyneleillään, kun hän vilkaisi, koska se's keho's luonnollinen tapa itsepuhdistukseen. (Ei siinä's ihanteellinen saada meikkiä silmiin milloin tahansa!) Mutta linssit, väri vain tarttuu niihin ... ja että'miten päädyit ongelman näemme täällä, jossa vihreä on kerännyt oppilaiden ympärille.

Vielä huonompi, meikki voi tahrata linssejä pysyvästi siellä's on hyvä mahdollisuus, että et voi saada värin puhdistusratkaisuasi. Lisäksi se saattaa tuoda mukanaan yuckyjä bakteereja ja roskia, jotka voivat muodostua linsseille ja aiheuttaa ärsytystä ja / tai silmäinfektioita. brutto!

Don't anna tämän tapahtua sinulle, 'kay? Tässä ovat minun top meikki vinkkejä piilolinssin käyttäjille:

Sijoittaa päivittäisiin kertakäyttölinsseihin.

1 vrk Acuvue Moist for Astigmatism, n. 2,00 dollaria päivässä ennen alennuksia; käy akuvue.ca tai keskustele silmäseuran ammattilaisen kanssa.

voin't sanoa tarpeeksi hyviä asioita näistä pahista pojista! Päivittäiset kertakäyttöiset ovat täydellisiä, jos haluat käyttää paljon silmämeikkiä, koska vaikka saatkin vähän hulluksi teidän silmälasien kanssa, kuten Emmy täällä, vain heittää 'em loppupäivän! Ongelma ratkaistu. Ne'(jos voit käyttää niitä), koska ne ovat linssejä tuoreempia, sitä pienempi mahdollisuus, että sinulla on ikäviä juttuja, jotka voivat häiritä silmän terveyttä. Ihmiset Acuvue antoi minulle joitakin osittain järkyttäviä factoids: puolet piilolinssien wearers don't pese kätensä ennen kuin laitat ne aamuun tai poistavat ne yöllä, ja 46 prosenttia käyttävät samaa ratkaisua uudelleen. ick!

Päivittäinen kertakäyttö, ainakin sinä'minimoi joitakin riskejä. Ja BIG NEWS: nyt Acuvue tekee päivittäistä kertakäyttöä astigmatismin käyttäjille (joka on minulle!). Aikaisemmin me jätimme aina pois tästä kertakäyttöisestä piilolinssien toiminnasta - mutta ei nyt. Yritys lähetti minulle muutamia pakkauksia kokeilla, ja nyt minä'm kokonaismuunnin. Ne tuntuvat mukavalta kuin tavalliset linssit ja antavat sinulle UV-suojauksen's täydellistä ilmoitusta siitä, että ei tarvitse sotkeutua ratkaisuun koko ajan. Ne'erityisen kätevä matkustaminen.

Mutta jos käytät tavallisia linssit...

Clear Care on paras ratkaisu.

Clear Care yksi pullo-ratkaisu puhdistukseen ja desinfiointiin, $ +14,79; klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja ja osta.

Minun optikko (ei affiliated Acuvue tai Clear Care) kertoi minulle näin. Syynä on se, että toisin kuin monikäyttöiset ratkaisut, joita käytin ennen kuin puhdistat ja huuhdellaan Clear Careilla, on desinfiointiratkaisu, joka sisältää vetyperoksidia tappamaan bakteereita ja bakteereita. Se antaa sinulle erinomaisen puhtaan ja huomaat eron. (Rakastan myös sitä, että se alkaa kuplia heti, kun laitat linssiasi säiliöön. Mahtavaa.)

Varoitus: varmista, että odota kuusi tuntia ennen linssien uudelleen asettamista. Ensimmäistä kertaa, kun käytin tätä, en tehnyt't lue tarra asianmukaisesti ja aseta ne liian pian, siksi polttaessa silmiäni tulen 1000 auringon. Don't anna tämän tapahtua sinulle! Älä koskaan käytä tätä ratkaisua huuhtelemaan sitä's vain puhdistusta varten.

Säästä vesiliitosten vuoraus erikoistapauksissa.

Tiedät tämän jo, toivon. Vaikka se's cool look (luultavasti viileämpi, jos ohitat Emmy Rossum-tyylin vihreä varjo mennä), se'ei todellakaan ole jotain, jonka pitäisi kohdistaa silmäsi päivittäin. Silmälääkärit kertovat teille, etten koskaan tee sitä, mutta minä'Olen täällä realistinen. Me'menossa. Antaa's vain tallentaa sen esimerkiksi viikon perjantaina perjantai-iltana sen sijaan, että se olisi osa säännöllistä aamu-meikki-rutiiniasi.

Käytä pehmeää, vedenkestävää eyeliner-kynää.

Urban Decay 24/7 Glide-On Eye-kynä, 23,00 dollaria; klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja ja osta.

Erityisesti haluat pehmeän, melkein kajal-tyylisen kynän's ei tule hinaamaan tai ärsyttämään tätä erittäin herkkää aluetta. Oma fave on Urban Decay's, joka on myös vedenpitävä. Luulen, että vedenpitävyys on avain, koska se tekee myös vähemmän todennäköisyyttä vuotaa silmäsi. Varmista, että se on'joka on juuri teroitettu joka kerta, kun käytät sitä vesiviivoissa, jotta voit päästä eroon kaikista bakteereista.

minä'olen kuullut, että jotkut ihmiset käyttävät nesteitä vesilinjoilla, mikä näyttää siltä, ​​että se voisi'Olen ollut mitä tapahtui ystävilleni Emmy. Kun olet voittanut't saada tugging, että's merkittävästi vuoto-altis tekniikka niin minä'd neuvoa sitä vastaan. Ja jauheet, joita jotkut peeps levittävät siveltimensä päälle, jotta ne voidaan asettaa, voivat myös olla sotkuisia, päästä silmiinsi ja ärsyttää.

Vältä öljypohjaisia ​​meikinpoistoaineita.

NARS Gentle Oil-Free Eye Makeup Remover, 28,00 dollaria; klikkaa tästä saadaksesi lisätietoja ja osta.

Oletko koskaan käyttänyt sitä, kun olet ottanut piilolinssejäsi? Joo, öljy pääsee linsseillesi ja tekee näkemästäsi epäselväksi. Jotkut ratkaisut don'Älä koskaan päästä sitä pois, niin'jätä tämä outo elokuva linsseillesi, kunnes vaihdat ne. Sanon: joko ota linssi ulos ensin tai (yksinkertaisempaa), valitse NARS: n öljy-vapaa versio. Et ehkä usko, että se voisi päästä pois vedenpitävästä meikkiä ilman öljyä, mutta lue arvosteluja!

Kerro minulle:

Tunsitko Emmyn's makeup virhe?

Oletko piilolinssin käyttäjä, ja tämä on tapahtunut sinulle?

Suoritatko vesiviivasi, ja jos on, mitä käytät?

Leave A Comment

− 1 = 3