Voit täysin käyttää nestepinnoitetta silmiesi alla (katso Lily Collins!)

Nestemäinen vuoraus on mahtava, ja jos sinä'uudelleen jotain minua, se's makeup-kiertoon lähes joka viikonpäivä. (Ei kuumalla vaaleanpunaisella, mieleesi, mutta yleensä pronssi ja illalla, musta.)

Jos sinä'myös pidä minua ja 99,9 prosenttia naisista kaikkialla, niin käytät nestemäistä linjaliikennettä vain yläreunan linjaa pitkin. Olenko oikeassa?

Lily Collins on täällä näyttää meille, että tämä tarve't olla niin. Nestemäinen vuoraus voi työskennellä myös silmien alla. Muutamia varoituksia.

Näyttäjä I'M, joka näyttää sinulle tänään, tulee aikaisemmalta viikolta, kun Lily astui Lontooseen uusimman elokuvansa ensi-iltansa vuoksi, 'Rakkaudella Rosie'. Puhua näytä pysähtyneestä sisäänkäynnistä:

Mekko on Solace Lontoosta (Shopbopilla on vielä musta, BTW) ja sen korkealla kaulalla ja muotoutuva siluetti vaatii kauneuden draamaa. Hair up, obvs ja kasvot, ilmeinen valinta oli graafinen silmä. Ei savuinen silmä, liian vanhentunut eikä "puhdas" tarpeeksi mennä minimalistisen mekon kanssa. Ja ei huulipuna, liian "matchy-matchy". 

Joten rohkea nestemäinen linjaliikenne oli, ja katso tätä saavutusta:

voida'älä lopeta tuijottavaa. Se's kissa silmä, mutta erittäin moderni, joka sisältää alemman kannen eikä vain ylhäältä. Piirtäminen nestemäiseen vuoraukseen tarkoittaa sitä's ylimääräinen, EXTRA rohkea, ja pystyy päättämään niissä terävissä, viisteisissä ulkonevissa rinteissä. Nestemäinen vuoraus antaa myös hänelle silmänsä sisäkulmille ne ultra-laiha-linjat. Pohjimmiltaan haluat tehdä tämän ulkoasun nestemäisellä linjalla, koska sen ansiosta voit olla graafinen.

Sinä'Huomaa, että pohjalla oleva nestemäinen vuoraus ei't mennä lähelle vesiviivoja lainkaan. Että's avain, koska vuoto liner on silmälääkäri's pahin painajainen!

Mutta se'ei vain turvallisuudesta. Luulen joskus, että vesilinjat menevät silmät näyttämään pieniltä ja ulkoasulta 'kova'. Piirustus juuri niiden alapuolella, kuten Lily on täällä, on vastakkainen vaikutus avaamaan silmät.

Siltä osin kuin hän's päällä tämä, loput iho on hyvin, hyvin vaalea, ei edes paljon punastua, ja vastaavia tuskin-vaaleanpunaisia ​​huulet. Tämä on tärkeää, koska jos olet'menevät voimakkaasti ja terävästi silmiin, ne on yhdistettävä paljaalla kankaalla. Nenä on hieman jauhemaista, mutta hyvin. Tuskin huomaa, kun siellä'että liner ja ne kulmat katsella! Luulen, Lily's myös vääriä ripset, mutta ne'uudelleen aika tyylikäs.

Tässä's Lilyn askel askeleelta's meikkiartiste, Polly Osmond.

Miten saada Lily Collins' Graafinen silmäsuojaus

1. Suorita iho Lancôme Teint Miraclein kanssa.

2. Pistä kevyesti posket Lancôme Blush Subtililla Rose Sable -tuotteessa.

3. Piirrä graafinen silmän muoto käyttämällä Lancôme Artliner Precision Point Eyelineria Noirissa.

4. Ripustaa ripset Lancôme Hypnôse Doll Lashes Mascara -värillä So Black!.

5. Sekoita Lancôme Rouge Love-huulipuna Rose Tea -tuotteessa, jossa on joitain Lancôme Teint Miracle -perusta, jotta se irtoaa ja levitetään huulille. 

Tässä's Lily taas:

Uskomattoman upea. Nyt minä'en ole siunattu Lilyn kanssa's kulmat tai ihonväri, mutta minä'Olen silti innokas kopioimaan tämän graafisen glamourin. Yritän kokeilla onneani ojaan rakastetun punastumiseni ja vamping it up with eyeliner & how about you?

Osta tarina

Ota kantaa

Mitä mieltä olet Lilystä?'näytä täältä? Käytitkö sitä? Oletko koskaan kokeillut nestemäistä vuorausta silmien alla? 

Leave A Comment

17 − 10 =