Tässä on kuinka Jessica Alba ottaa Bronzerin sisään | progressivenewsdaily.info

Tässä on kuinka Jessica Alba ottaa Bronzerin sisään

Yleensä bronzer on yksi niistä asioista, jotka pakenevat pois lokakuusta, sekä sandaalit, shortsit ja (sis!) Kesämekot.

Mutta Jessica Alba on täällä näyttää meille, että se tarvitsee't olla niin. Äskettäisessä New York Cityssä pidetyssä Global Citizen Festival -tapahtumassa hänellä on ehkä ollut päällään melko mustasukkainen, mustasukkainen asu ... mutta hän sopeutti sen super-hehkuvan pronssi-ihon kanssa. Ja sen sijaan, että katselin paikkaa, se oli hämmästyttävä:

Mikä vei sen yhteen, kohottaen kesän ihon jotain hyvin tyylikkääksi, olivat kissa silmät, tietenkin. Quinn Murphy houkutteli heitä melko paksuina mustana, ja he seurasivat silmänsä muotoa, ulottuivat ulospäin vain niin täydellisissä kurvissa. 

TÄMÄ on, kuinka pidät bronzerisi putoamassa, ystäväni. Savuinen silmä näyttää hieman raskasta tätä ihoa vastaan, luulen, ja sinä don'Haluat pari bronzerin, jossa on kesyjä kuten turkoosi tai koralli. Graafinen musta vuoraus on ihanteellinen ratkaisu's kummuta, mutta et'Sinun täytyy uhrata sinun hehku.

Haluatko tietää, miten tämä luodaan uudelleen? minä'Minulla on tarkka askel askeleelta, mitä Jess käyttää:

Miten saada Jessica Alba's Cat Silmät ja Bronzed Skin

1. Valmista iho kosteusvoiteella ja levitä sitten Chanel Le Blanc de Chanelin Sheer Illuminating Base -tuotetta muodostaen sileän pinnan ja auttaa meikkiä kestävään. 

2. Piilota epätarkkuudet RMS Beauty "Un" Cover-Up: lla 44: llä. 

3. Käytä kostutettua Beautyblender-sientä asettaaksesi Giorgio Armanin valovoiteen silkkisäätiön nro 9.

4. Käytä NARS Matte Multipleä Vientianessa kasvojen reunoja varten, jotta luodaan ulottuvuus: poskipyörien, temppelien ja leuan alapuolella. Käytä sitä myös silmäluomien keskelle, sekoittaen ylös ja ulos.

5. Pyyhi NARS-punastua syvällä kurkullaposkien omenassa.

6. Ompelemaan poskipuna NARS Bronzing Powder -kasinossa, joka on pehmeämpi kuin perinteinen taupe contour shade. Käytä samaa bronzeria silmäluomien keskelle sekoittaen ylös ja ulos. 

7. Levitä Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place -geelin silmälasiliinetta Onyxissä yläreunan riviä pitkin, mikä tekee linjasta paksumman ulkoreunan ja antaa sille liukastumisen kissan silmävaikutukselle. 

8. Levitä Giorgio Armani Silmät tappaa ripsiväri teräsmustaan ​​ylhäältä ja alaselta.

9. Viimeistele ulkoasu purppura pronssi huulipunalla (Jessica pukeutuu omaan huulipunaansa, mutta kokeile MAC Cremesheen + Pearl huulipuna Peach Blossomissa).

Tässä'miten se koottiin yhteen:

Super-söpö, olenko oikeassa? Tämä on yksi parhaista ulkonäöstä I'olen nähnyt Jessican jo jonkin aikaa nyt's todella hehkuva täällä!

Osta tarina

Ota kantaa

Käytätkö bronzer oikein syksyyn? Mitä mieltä olet Jessica's makeup tässä tapahtumassa?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

4 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map