Тайните на грима на Кийра Найтли - тон на грим | progressivenewsdaily.info

Тайните на грима на Кийра Найтли – тон на грим

Обаждане на всички брюнети с кафяви очи! Тук'малко красота идва от Кейра Найтли и нейната гримьорка Кейт Лий. За прожекцията на Кийра'новия филм, Започнете отново, на филмовия фестивал "Трибека" тази седмица, Кейт й даде грим, който беше "неутрален и естествен, но богат на текстура".

Не забравяйте, че погледът на Ана Хатауей? Тази Ема Уотсън? Кейт Лий, приятелю. Художникът за гримиране на знаменитост в "Шанъл" прави естествен, подреден външен вид, като никой друг. С Кейт'че никога не откриваш основа или дори когато започва ружът ... никога не е имало тежки линии на лайнер или сянка ... и устните винаги са меки и заглушени. Обичам този цитат от един чар интервю преди няколко години: "Хората имат това погрешно схващане, че ако някой ще бъде на камера, трябва да приложите много повече грим. Аз не'не купувайте тази философия. Виждам как тези рокли се спускат надолу по пистата и аз вземам подсказките си от това.

Мъдри думи. Аз дори бих го разширил до вечерния грим като цяло, само защото светлините са ниски'не означава, че трябва да го натрупате. (Навременна, подходяща статия тук.)

Сега, Кийра'близък план:

Обичам това там'но определено'не е обичайното кафяво опушено око / лъскава устна, която може да се чувства толкова тежка ... и все повече, датирана. Тук'какво трябва да направите:

Кожата

"Започнах да подготвям кожата с Chanel Hydra Beauty Serum", казва Кейт. (Тя използва това както на Ема, така и на Ан, между другото.)

"Тогава добавих тънък слой от Chanel Le Blanc Light Revealing Brightening Makeup Base SPF 30 като луминесцентен грунд". Това е продукт, който бях запознат преди години с Джули Кюсън, Шанел'е невероятно талантлив национален гримьор за Канада. Джули каза, че това е любимият й продукт далеч; Имам версия без SPF и го мисля'е най-доброто от изящните под-бази там, дори по-добре от Армани'течни течности. То'не е прекалено блестящо, просто красиво и озаряващо / осветяващо.

"Използвайки само там, където е необходимо, използвах Chanel Perfection Lumière Velvet Smooth-Effect грим широко спектър SPF 15 за уеднаквяване и усъвършенстване на тена." Това е същият продукт, който видяхме на Ема Уотсън миналата седмица! Така че, добре за комбо кожата, защото оставя леко матово покритие.

"На бузите използвах крем де Шанел в любимия ми цвят, Чеки", казва Кейт. Тези кремообразни рози са страхотни и докато аз трябва да кажа'г никога не мисля да достигне за такъв кафеникав тон, ефектът върху Кийра'оцветяването е фантастично.

"Преди да излезе, аз добавих само едно докосване на Chanel Les Beiges за здрава светлина на цвят SPF 15 в номер 10, за да дифузира светлината и да оставя Кийра камера готов за червения килим Tribeca.

Очите

"Очите бяха дефинирани с топла лилава в" Чандел Лумиерс "Facettes Quadra Eyeshadow в Quadrille, във външния гнездо и в долната линия. Удивителни нюанси в тази палитра за очи...

"След това използвах Chanel Illusion D 'Ombre Long Wear Светлинен Сенки за Очи в Новолуние, за да пере в блясък и да се стопи краищата на гнездото. Обичам този цвят!" Обърнете внимание на това, което току-що каза там - да перете в блясък и да 'разтопете се' ръбовете на гнездото ... така че да не го направите'виждам линията на мястото, където свършва сянката и започва голата кожа. Ключът е добър грим четки и внимателно внимание към смесване. Можеш'не бързайте тази техника.

Без линеар, само сенки, а след това и неповторима водоустойчива маскара Chanel в ноар на горната и долната мигли. Върнете се и вижте колко време Кейт е взела, за да приложи маскаралата там'няма никаква тежест или кълвач на миглите, просто перфектно определение.

Устните

Кейт нарича цвета на устните, който е "Шанел Руж Коко Шийн" в "Сценарий", "най-божественото мюсли". Виж как'е кафеникаво, точно като бузите? Вместо с дебело приложение тя леко го потупа по устните, така че те изглеждаха ухапани, вместо на червило.

Още погледнете как се събра:

Можете да видите малко повече от лилавите тонове около очите в този изстрел, както и супер-фините устни и бузи. Обичам го "какво ще кажете за вас?

Купете историята

Кажете вашето мнение

Какво мислиш за Кийра?'гледайте тук?

Вие сте фен на Кейт Лий'стил на грима?

Опитахте ли някой от продуктите на Шанел, които тя използваше?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

76 − 75 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map