Sienna Miller vil få deg til å bli forelsket i den høye hestehale

Høye ponytails: de'Ikke bare for cheerleaders.

Sienna Miller, hvis post-baby skjønnhet comeback jeg nyter grundig, hadde en mye mer elegant versjon i går på skjermen av hennes nyeste film, Akkurat som en kvinne:

(Forresten, beskrivelsen av filmen er: "En Chicago-husmor løper av til Santa Fe for å konkurrere i en magedansekonkurranse." Ta det for det du vil .... personlig, jeg'Jeg er mer begeistret for hestehale.)

Det er virkelig en god høy ponny, don'tror du? Ikke sikker på deg, men jeg pleier å glemme denne stilen "Jeg'Jeg vil kaste håret mitt slik dette når jeg'm rundt huset eller hva som helst, men det's sjelden min første valg når jeg'Jeg gjør håret mitt til kveld. Men nå er jeg'Jeg tenker på det. Hvorfor ikke? Høye ponnier får en dårlig rep, og jeg tror det's tid vi endret det.

Hvorfor Sienna's ponieverk

Det er noen grunner. Den ene er at håret hennes er ganske tykt. Ingenting ser verre ut enn en trist, tynn hestehale. Se på omkretsen her:

Jeg'Jeg gjetter at hun sannsynligvis har hjelp av noen utvidelser for å tykke opp låsen hennes (i det minste det's hva noen hairstylists har fortalt meg basert på bildet her). Hvis håret ditt ikke er'På den måten kan du massere det med tørr sjampo og / eller litt strategisk ryggbørsting. Seriøst, don'Ikke undervurder dette massebyggingstrinnet fordi hvis din hestehale er limp og scraggly ser den ut'Jeg ser akkurat ut som du gjorde't plage. (Yep, styling den høye ponnien er dessverre mer tidskrevende enn den ser ut.)

Du'Du må også stryke håret først hvis det's ikke naturlig rett ... men så grov det opp slik tekstur er ikke't for jevn og perfekt.

Snakker om hvilken annen ting jeg liker om denne ponnien, er tilfeldigheten. Det gjør det ikke'Ikke se "ferdig", men det's ikke også rotete heller. Håret er grovt skrapt tilbake, og deretter trukket litt ut av elastikken for å løsne det og legge litt høyde på kronen.

Vi må også snakke om awesomeness of the bangs. Jeg tror de gjør hver hestehale bedre fordi de rammer ansiktet. (Og de jobber spesielt godt med denne teksturen, det ville ikke'Jeg ser nesten like bra ut uten dem.)

Sienna's bangs er kuttet slik at de'legg litt lenger på sidene og grøt like under øyenbrynene for maksimal sexiness. (Dessverre krever dette ofte hyppige trimbesøk som vedlikehold, men du bør aldri bli fristet til å gå kortere ... det'Det handler om å holde dem like over øynivå.) Legg merke til at de lengre stykkene trukket ut på sidene rundt ørene.

Og du må ganske mye se hele skuddet til å sette pris på mitt siste poeng, det vil si at en høy hestehale kan se veldig bra ut når du gjør kontrastsaken og bærer den med noe virkelig kroppskonstruksjon under nakken. Uformelt hår, sexy kjole.

Med håret ned, ville dette'Jeg har vært bare rett opp va-va-voom ... mens hestehale gir det litt av cuteness; litt av en kant. Den's mye mer Sienna å spille det på den måten ... sammen med et blott ansikt, lagre for liner og mascara.

Så kopierer dette.

Liker du det også?

Eller tror du at denne ponien ser for uformell ut?

Har du noen gang gjort casual håret + sexy outfit combo?

Leave A Comment

16 − 7 =