Сиена Милър ще те накара да се влюбиш в високата опашка

Високи конопени: те'не само за мажоретки.

Сиена Милър, чието завръщане след красота след бебе ми харесва, носех много по-шикозна версия вчера при прожекцията на най-новия й филм, Както жена:

(Между другото, описанието на филма е: "Чикаго домакиня изтича в Санта Фе, за да се състезава в състезание по танци на корема." Вземете това за това, което ще .... лично аз'много по-развълнуван от опашката.)

Това наистина е добро високо пони, дон'Мислите ли? Не съм сигурен за теб, но имам склонност да забравя за този стил'Ще хвърля косата си така, когато аз'm около къщата или каквото и да било, но това'рядко е първият ми избор, когато аз'аз правя косата си за вечер. Но сега аз'преосмислям това. Защо не? Високите понита се разболяват, а аз мисля'това време сме променили това.

Защо Сиена'пони работи

Има няколко причини. Едната е, че косата й е доста дебела. Нищо не изглежда по-лошо от тъжна, кльощава опашка. Погледнете обиколката тук:

аз'Предполагам, че вероятно е с помощта на някои разширения, за да сгъсти ключалките си (поне това'това, което някои фризъристи ми казаха въз основа на снимката тук). Ако косата ви не е'По този начин обикновено можете да я насипнете със сух шампоан и / или някакво стратегическо гръбче. Сериозно, дон'Не подценявайте тази стъпка за изграждане на насипно състояние, защото ако вашата опашка е лакирана и изкривена, това е'Просто ще изглеждаш като теб'т притеснявам. (Да, стилирането на високото пони е за съжаление по-интензивно от това, което се вижда.)

Вие'Ще трябва да гладеш косата си първо, ако е така'не е естествено прав ... но след това го грубо, така че текстурата не е'Т твърде гладък и перфектен.

Говорейки за това, друго нещо, което ми харесва в това пони, е небрежността. Не'Изглежда "направено", но това'не е така също разхвърлян. Косата е грубо изстъргана назад и след това изтеглена малко от еластичността, за да се разхлаби и да се добави някаква височина в короната.

Трябва да говорим и за страхотността на бреговете. Мисля, че те правят всяка опашка по-добра, защото те очертават лицето. (И те работят особено добре с тази текстура "не би'не изглеждат толкова добри, без тях.)

сиена'които са изрязани, така че те'малко по-дълго отстрани и пасат точно под веждите за максимална сексичност. (За съжаление, това изисква често посещения като за поддръжка, но никога не трябва да се изкушавате да сте по-кратки ... това'за да ги държите точно над нивото на очите.) Забележете също, че по-дългите парчета са издърпани отстрани около ушите.

И вие трябва да видите пълния изстрел на тялото, за да оцените последната ми точка, което е, че високата опашка може да изглежда наистина добре, когато правите контрастното нещо и го носите с нещо, което наистина е под тежестта на тялото. Всекидневна коса, секси рокля.

С косата си надолу, това щеше да стане'вие сте просто прав ва-ва-воум ... докато опашката го дава малко по-хубаво; малко на ръба. То'много повече Сиена да го играе по този начин ... заедно с голо лице, с изключение на линейката и спиралата.

Така че копирай това.

Харесва ви също?

Или смятате, че това пони изглежда твърде случайно?

Били ли сте някога на случаен коса + секси костюм облекло?

Leave A Comment

83 − 74 =