Scarlett Johansson sopi hänen purppuran luomiväriensä mekkoon

Scarlett Johansson näytti niin pommisuojalta TIFF: n ensi-ilta Ihon alla että'Ei ihme, niin monet miehet's Heads räjähtävät kun kävelin Toronton Princess of Wales teatterissa viime maanantai-iltana. Tarkoitan häntä:

Minusta tuntuu, että tämä on yksi niistä tapauksista, joissa "kaveri kuuma" ja "tyttö kuuma" jotain leikkaavat. siellä's vyötäröä, pilkottava mekko, pehmeästi kiharat hiukset, savuiset silmät ja nude, tyynyvät huulet "kaikki tyypilliset" kaveri pleasers "varmasti. Mutta minä'm kiinnostunut siitä, kuinka hänen hiuksensa on jäänyt korvan taakse ja kenties jakautunut vastakkaiselle puolelle niin, että se tulee siistiksi, '80s-esque korkeus edessä. (Ajattele vintage Christie Brinkley.) Ja ennen kaikkea minä'm kiinnostunut silmän meikki.

Se's osuma useita suuntauksia täällä. Ensinnäkin se's savuinen silmä, mutta ei odotettu harmaa, ruskea tai musta. Se's violetti& # x2014; ja kuten tiedätte, me'olen nähnyt, että tietty väri tulee hulluksi viime aikoina (katso: Keira Knightley ja Rose Byrne).

Myös se's täysin matchy-matchy hänen mekko:

Siksi et koskaan koskaan sano koskaan tässä liiketoiminnassa. Ainoastaan ​​neljä viisi vuotta sitten? & # X2014; oo paljon sovitus on ollut tärkeä muoti ja kauneus rikollisuutta. Mutta nyt se's todella mitä haluat tehdä. minä'm kannustaa sitä. Ei sillä't purppuran savuinen puku tämä asu parempi kuin mikään muu väri tai jopa meikki näyttää? Mielestäni värikäs silmä on paljon "nykyistä" ulkoasua kuin suorat neutraalit. (Ei, että neutraalit ovat aina virhe, mieleen, mutta tämä on todella trendi.)

Mitä's erittäin suuri on, että violetti toimii lähes neutraalina, koska se's niin syvä ja hieman ruskea. Niin se's vain pienimmän makeup riskin sijasta suuri, kuten olisi, jos mekko oli kirkkaan sininen tai vihreä. Uskon, että kukaan voi käyttää tätä purppuran sävyä.

Tässä's lähikuva:

Mekaanin takana tämä oli Mai Quynh. (Hän teki myös Reese Witherspoon TIFF: ssä, jonka mega-tuore, "toimii kaikkialla" mandariinin ja pronssin ulkoasua.) Mai oli ystävällinen jakamaan kanssani täällä käytettyjä tuotteita, kaikki Dolce & Gabbana vuodesta ScarJo's heidän kasvonsa.

Antaa's keskittyä silmiin ensin. Ne'ei ole yhtä monimutkainen kuin ajattelin, koska varjo mielestäni on vain yksi väri, pehmeästi sekoitettu yläpuolella rypyt ja alle alemmat ripset. Mai käyttää tätä palettia & # x2014; luulen vain värin vasemmassa alakulmassa.

Jotta asiat pysyisivät pehmeinä, hän käytti ruskeaa, ei mustaa, linjaa ympäri silmää.

Huomaa puutteellisten ripsien puuttuminen - juuri tämä jet musta ripsiväri:

Hänen ihollaan hänellä on tämä perusta:

Tämän jauheen kosketus estää loistaa:

Ja tämä persikkainen sävy hänen poskillaan:

Lopuksi tämä hybridi huulipuna / huuli kiiltää huulille:

Olen turvassa't kokeillut mitään Dolce & Gabbana-meikkiä, mutta OMG näyttää mahtavalta. Ja vannon, ensi kerralla minun täytyy ostaa mekko, imma ostaa purppuraa, jotta voin kopioida tämän.

Hanki tuotteet

Ota kantaa

Mitä mieltä olet ScarJo'n meikkiä täällä?

Sopisitko varjosi vaatteesi kanssa vai olisiko sinä mieluummin itsellesi purppura savuinen?

Oletko kokeillut kaikkia Dolce & Gabbana -tuotteita?

Leave A Comment

50 − = 47