Rosamund Pike gikk Super-Bare-Faced på denne røde teppet

Rosamund Pike har på meg min grunnleggende hverdag, go-to makeup her, bortsett fra jeg'Jeg har Lululemons og hun's går i rødt teppe til LA premiere av Verden's End.

Vi'er så vant til å se kjendiser trekke ut alle sminke stopper for å ta tak i vår oppmerksomhet (VMA, noen?) som den's nesten en radikal rød teppe flytte å bruke knapt noen sminke i det hele tatt.

Husk, Rosamund parret hennes friskt utseende med en kjole og høye hæler:

Men er ansiktet undertrykt?

La's zoom:

Hun's har mascara på, og litt skinnende naken øyeskygge (sjekk ut dette innlegget for noen av mine recos). Deretter, muligens den beste søppelen av rød og klar (CLEAR!) Lip gloss.

Har du noen gang sett slik minimalisme på en rød teppe?

Det vunnet sannsynligvis'Jeg er ikke overrasket over at jeg elsker det. Der's en kuldefaktor for å parre det blotte ansiktet med fancy antrekk, som er et gammelt modelltrick. Hun har også samme øyeform som meg, hvor de fleste øynene har en tendens til å forsvinne, så jeg får hvorfor hun's fast på bare mascara og lys skygge. (OPPDATER: Hele utseendet er av makeup-artisten Melanie Inglessis, som også nylig tok opp Olivia Wilde. Sant talent!)

Men mest av alt, jeg elsker tilliten til dette utseendet. Jeg'm forstyrres ofte når jeg'm ut om natten, eller til og med dagtid for å se hvor mange kvinner har så tung sminke at de ikke't trenger til og med Jeg skrev til og med et innlegg på dette. Tykt fundament, forseggjort skygge med øyenlokk i flere skygge, mørk / tykk eyeliner, goopy leppestift. Det begynner å bli et merke av usikkerhet. Jo, jeg elsker å leke med sminktrender på en subtil måte, men det viktigste punktet med sminke er å forbedre hva du'Jeg har uten å se ut som deg'ha på deg noe!

Den andre tingen som folk noen ganger glemmer er at mindre sminke kan få deg til å se mye yngre ut. Jeg'Jeg har skrevet om no-mascara-tricket på rullebanene, og det gjelder definitivt også det virkelige liv. Prøv å gjøre hele ansiktet ditt en gang og krølle dine lashes, men slipp ut mascaraen ... eller i det minste, ha på seg betydelig mindre mascara. Der's noe mykere, kjøligere og ferskere om det. Rosamund er 34 år gammel, og jeg synes det ser mye mer ungdommelig ut enn mange av sine yngre jevnaldrende:

Er n'Hun er enda mer nydelig når hun smiler?

Jeg gjør n'Jeg vet ikke om deg, men Rosamund har nettopp inspirert meg til å tone ting ned neste gang jeg må kle seg. Fortell meg:

Liker du dette no-makeup-utseendet?

Eller tror du at hun trengte mer definisjon?

Vil du prøve dette med en dressy kjole?

Leave A Comment

− 8 = 2