Rosamund hauki meni superpareihin tämän punaisen maton päälle

Rosamund Pike on pukeutunut peruspäiväiseen, jokapäiväiseen, go-to makeup -hakuun täällä - paitsi minä'm yllään Lululemons ja hän's kävely punainen matto LA - ensi - ilta Maailma'lähettää.

Me'uudelleen niin käytetään nähdessään julkkiksia vetää pois kaikki meikki pysähtyy tarttua huomiomme (VMAs, kuka tahansa?) että se's lähes radikaali punainen matto liikkua käyttää tuskin mitään meikkiä ollenkaan.

Huomaa, Rosamund teki parisuhteen tuoreen kasvonsa ulkonäöllä mukavan mekon ja korkokengät:

Mutta hänen kasvonsa ovat alipainetut?

Antaa's zoom:

Hän's sai ripsiväriä, ja jotkut hohtavat alaston silmävarjot (tutustu tähän virkaan joihinkin minun recos). Sitten, mahdollisesti pisimmän pyyhkäisyn blush ja kirkas (CLEAR!) Huulikiilto.

Oletko koskaan nähnyt tällaista minimalismia punaisella matolla?

Se todennäköisesti voitti't yllätyksenä, että rakastan sitä. siellä's kylmyyskerroin paljaan kasvon yhdistämiseen fancy-asuilla, joka on vanha malli-temppu. Hänellä on myös sama silmän muoto kuin minä, jossa useimmat silmämeikki katoavat, joten saan miksi hän's kiinnittynyt vain ripsiväriin ja kevyeen varjoon. (PÄIVITTÄÄ: Koko ilme on tekijänoikeuden esittäjä Melanie Inglessis, joka teki äskettäin myös Olivia Wilden. Todellinen lahjakkuus!)

Mutta ennen kaikkea rakastan tämän ulkoasun luottamusta. minä'm usein häiriintynyt kun minä'm yöllä tai jopa päivällä nähdäksesi, kuinka monta naista käyttää niin raskasta meikkiä, että he eivät't edes tarvitse. Kirjoitin jopa kirjeen tästä. Paksut perustukset, kehittävät monisävyiset silmäluomien varjot, tummat paksut silmäripset, goopy huulipunat. Se alkaa tulla epävarmuustekijänä. Toki, rakastan leikkiä meikki suuntauksilla hienovaraisella tavalla, mutta pääteema meikki on parantaa mitä sinä'sinulla ei ole näköisiä sinusta'käytä mitään!

Toinen asia, jonka ihmiset unohtavat joskus, on, että vähemmän meikkiä voi tehdä sinusta näyttävän paljon nuoremmalta. minä'Olen kirjoittanut no-mascara-tempun kiitotietä, ja se todellakin koskee myös todellisia elämää. Yritä tehdä koko kasvosi joskus ja kiertää ripsiä, mutta jättää ripsivärit ... tai ainakin kuluvat merkittävästi Vähemmän ripsiväri. siellä's jotain pehmeämpi, viileämpi ja tuoreempi siitä. Rosamund on 34-vuotias ja mielestäni on paljon nuorekkaampaa kuin monet hänen nuoremmista.

ISN'Hän on vieläkin upeampi, kun hymyilee?

En't tiedä sinusta, mutta Rosamund on vain inspiroinut minua sävyttämään asioita seuraavalla kerralla minun pukeutua. Kerro minulle:

Pidätkö tästä ei-meikkiä?

Tai luuletko hänen tarvitsevan enemmän määritelmää?

Olisitko koskaan kokeillut tätä mukavan mekon kanssa?

Leave A Comment

− 2 = 3