People’s Choice Awards 2015: Den beste Celebrity Beauty ser på Red Carpet

Awards sesong er offisielt begynt, og så har vår årlige røde løperom skjønnhetsdekning! 

Vi're sparker ting med folkene's Choice Awards. Her er hele natten's hår og sminke nærbilder:

Gabrielle Union

Gabrielle vinner det hele for meg. Som er rart, for den siste gangen vi så henne på "Met Ball" i 2014, så hun bra, men ikke fiiine Slik, hvis du vet hva jeg mener. Den's som om hun barberte 10 år borte, uten utpekte kirurgiske inngrep, og det smil og friske ansikt er bare for søt. Klar til å falle av stolen din? Hun er 42. Går bare for å vise deg hvordan en minimal hår og sminke tilnærming kan fungere underverk. 

Gabrielle har på seg: Øyenskygge & # x2022; Eyeliner i tinn & # x2022; Mascara & # x2022; Lipcrayon i Sweet Watermelon

Olivia Munn

Etter den dodgy øyenbryn-fylling situasjonen på American Music Awards, det ser ut som Olivia vi pleide å vite og kjærlighet er tilbake. Mye bedre jobb her på buene, og jeg liker sheerer fundamentet ferdig & # x2014; arbeid de fregner, gurl! Den sterke brynene balanseres av de røde leppene (selv om jeg'Jeg er ikke sikker på om overtrækning på overleppen var virkelig nødvendig), og den høye, teksturerte hestehale gir alt en uformell luft. Jeg elsker ideen om en litt rotete ponny mot sophisto sminke og kjole.

Amy Adams

Cutie Pie Amy ser så strålende ut som noen gang, nesten perfekt hvis det var't for bortkastet makeup børstehår ved nesen hennes. (Dontcha hater det?) Jeg liker det hun gjorde'Jeg er for langt unna det som passer best for henne: knapt der sminke i disse flotte rosa gulltonene med subtil skimmer. Nettlesere er litt dristigere denne gangen, og vipper litt bitere, selv om de fortsatt er naturlige. Jeg føler at hun ser sitt beste ut med håret hennes, og denne slanke hestehale er ikke noe unntak. 

Cote de Pablo

Der's noe om Cote's ansikt som er så sympatisk, og jeg'Jeg graver henne helt opp her, i hvert fall langt unna. Den faux bob frisyren, tucked bak et øre og med en dyp side del, er bare geni, og så er hennes subtile utheving jobb. Jeg vil nok gjøre krøllene mindre skilt nær toppen, men det's picking nits, virkelig. 

Makeup-vis, jeg er forvirret av det som ser ut som et lengre sett med falske vipper (og tror det eller ikke, dette er ikke't den eneste gangen vi'll støte på dette problemet på denne røde løperen). Er det bare skygger? Jeg håper det, fordi det sikkert tar bort fra det som ellers er et veldig anstendig sminkeutseende.

Bella Thorne

Snakket om falske vipper, bestemte Bella seg for å gå 'også, og hennes ser litt tøffe, men ikke forferdelig. Hva jeg'Jeg er mer distrahert av her er leppene hennes. Den øvre, spesielt. At kan't være naturlig, ikke sant? Eeks, hva skjer med disse 17 år gamle kjendiser som får leppeinjeksjoner? 

Jeg liker hennes leppefarge, men det ser ut til at hennes makeup artist, Amy Oresman, la til litt gullglimmer over toppen, noe som er veldig på trening akkurat nå. Som vanlig kan jeg'Ikke få nok av Bella's hårfarge kombinert med de skinnende bleke gullene i de indre hjørnene av øynene. Hennes hud virker litt rød under grunnlaget...

Bella har på seg:Lipcrayon i Bright Berry

Greer Grammer

Jeg liker store bryner og jeg kan ikke lyve. Derfor, jeg'Jeg er virkelig tiltrukket av Greer's se her, til tross for noen betydelige problemer med vippene, rødmen og leppeforingen. Gawd, å ha brows som denne tho! Bare for moro, gå tilbake og se hvordan de så ut som forrige gang vi så Greer, på samme begivenhet i 2014. Hun vokste virkelig dem, va? (Og hun lyttet til meg igjen: trimming. Ha!)

Nå for de dårlige delene. Jeg har ingen anelse om hvorfor hun følte det nødvendig å pile vipper på toppen av vippene. Kjære, dine gigantiske brynder er der?'er ikke nødvendig. Blush er også for tung, og enda en gang er jeg tvunget til å kunngjøre det faktum at de gjør usynlig leppe. Ingen unnskyldninger.

Ariel Winter

Vel, isn't dette (99 prosent) nydelig? Ariel hadde den mest kreative sminke på denne røde løperen på en god måte, og hennes glitrende blå øyeskygge ble bare perfekt utført. Viskene er imidlertid en annen historie. Den ene er hengende og jeg kan't hjelper, men føler at hele utseendet ville'Jeg har vært kjøligere uten dem. Jeg mener, hun har allerede ugudelige råvarer ... pluss de fregner! Jeg dør over hennes fregner. 

Chloë Moretz

Dårlig Chloë, hun ser alltid ut til å ha dette under øyet krøllingsproblemet. At's må være irriterende. Ellers er det ingenting å mislike her, bare et aldersmessig nøytral røykfylt øyeutseende med senterparted Bardot hår.

Chloë har på seg:Concealer & # x2022; Pulver & # x2022; Eyeshadow & # x2022; Mascara & # x2022; Lipcrayon i Sedona Sands

Beth Behrs

Oh wow, Beth trenger en Lifetime Beauty Achievement Award for dette utseendet fordi det'er det beste jeg'har sett fra henne noensinne. Denne matte pinky-røde leppen er fantastisk, og så moderne, og jeg elsker at hun gikk lavt på øynene (ikke slik som amfAR burgundy horror). Selv hennes hår er bare rett og slett tørketørket, zigzag parted og tucked bak et øre. Se? Mindre er mer.

Anna Faris

Anna ville være klokt å ta noen tegn fra Beth, nei? De har lignende farger, og jeg tror med blondiner den's så enkelt å gjøre feil forflytning og ende opp som en Barbie-imitator. Anna gjør det ganske bra her. Det halve updo-håret med lysende retring virker datert, og øynene, brynene og kinnene er altfor hardt definert. (For ikke å nevne boobs. Hva skjer med bryster?!?) Jeg'Jeg elsker å se henne tilbake med den søte, stumpe boben. Alas, Anna har aldri vært den største på rødt teppe.

Sarah Hyland

Noen forteller meg hvordan det er mulig for Sara å gå fra denne fantastiske undervurderingen, i fjor's Grammys, til dette altfor solbrent, '80s Frost & Tip-Look-ensemble vi har her? Den'er et testament til hennes naturlige skjønnhet som hun gjør'Ikke se, som Cher Horowitz vil si, helt uheldig. Men mannen, ble sminkeartisten alltid tatt bort med kontur, bronse, rødme og øyenskygge. (For en gang er vippene og leppepinnene det minste av mine bekymringer.) Tilsynelatende's alle Charlotte Tilbury, men det viser deg bare at prestisje sminke kan'Ikke lag en tung applikasjon. 

Jeg vil også gjerne anmode om hennes brunette hårfarge tilbake. Virkelig ikke føler disse strikkene.

Kat Dennings

Kat er offisielt i en skjønnhetsrute. Hvor mange ganger har vi sett noen versjon av disse romantiske krøllene (som desperat trenger børsting, IMO) med brune røykige øyne og en marsala-ish leppe? Det føles som fem tusen. Denne spesielle henrettelsen er også langt fra sitt beste. La's hånden jenta noen leppebalsam, en hårpensel og noen nye farger å leke med. 

Kat har på seg: Lipstick i Cherry Jubilee & # x2022; Blush i Rose Petale & # x2022; Foundation & # x2022; Illuminator & # x2022; Øyenskygge i mokka Latte & # x2022; Eyeliner in Black & # x2022; mascara

Ellen Pompeo

Du'd antar aldri at den 45 år gamle på denne røde løperen ville drepe den i et av de mer risikofylte skjønnhetsutsnittene om natten: en haklengde, ensidig updo med en glødende teint og dristig kobberøyeskygge. Ta det, kiddos! Jeg applauder Ellen for å spille dette akkurat, og viser naturlig hud, lepper og pisker.

Ginnifer Goodwin

Med så mye skjønnhetskonfigurasjon i hennes fortid, husk 2013-Oscar-etterpartene? Eller 2012 American Music Awards?? Dette utseendet er definitivt på tamer-siden for Ginnifer. Ah vel, hun's en ny mor, så la's kuttet henne litt slakk. Selv om det's ikke det mest spennende utseendet, hennes hud er så latterlig feilfri som noensinne, og hun's rocking fortsatt den korte kuttet.

Katharine McPhee

Katharine virkelig spikret den helt uanstrengt glamour ting, og jeg don't vet hvorfor flere kjendiser don'Ikke følg denne universelt smigrende formelen. Berry-lepper, subtilt definerte øyne og lashes, naturlig hud, knapt blush og en slank, sideskjoldet oppdatering's alle jobber for henne. Legg merke til hvordan hun gjorde det'Ikke vær gal å definere brynene sine ... pendulen svinger tilbake, vennene mine.

Stana Katic

Jeg'Jeg er også en fan av dette enkle, pared-down skjønnhetsutseendet på Stana. Den's lik Katharine's, bortsett fra at leppene er sanne røde, og den flytende foringen er sterkere, med babyfliker. Jeg elsker den enkle tekstur hun's får på forsiden av hennes oppdatering så enkelt. På baksiden er håret bundet inn i en liten bolle.

Kristen Bell

Kristen er gravid, derfor ser det litt fyldere ansiktet ut her. (Først trodde jeg det kunne være fyllstoffer, men nei. Jeg sjekket.) Det ser ut til at sminkeartisten forsøkte å hakke ned hennes kinn med litt kontur, og jeg har ikke noe problem med det, heller ikke de litt klumpete piskene. Jeg'Jeg er ganske sliten av denne tousled / textured lob stilen, skjønt. En jevn, bouncy blowout ville'Jeg har vært best.

Kaley Cuoco

Akkurat da vi trodde at ting kan bli bedre for vår venn Kaley, hva med hennes nye korte hårklipp ... her går vi igjen med skjønnheten WTFs. Hva skjer med de strekende blonde høydepunktene? Hvorfor er tadpole browsene ikke fylt ut? Og mest av alt, hvorfor så mye brun øyeskygge og i den formen? Jeg'Jeg er så forvirret akkurat nå.

Bellamy Young

Bellamy har den peneste enken's topp hårlinje "Jeg'Jeg er bare en fan av denne krøllede viktorianske updo for den. Sammenligne og kontrast med håret sitt på Variety and Women in Film pre-Emmy-arrangementet i fjor. Vei sexier. Det er også noe med pannefyllingen her, og oopsie, hun's har en grønn ting i tennene hennes. (Stjerner! De'er akkurat som oss!)

Allison Janney

I fjor'S Mennesker's Choice Awards, bemerket jeg at Allison kanskje skulle tenke på hennes rødmeapplikasjon. Nå ser det ut til at hun gikk motsatt vei og gjorde det ikke'Ikke bruk nok. Jeg'Jeg elsker å se bare et hint mer farge i ansiktet hennes, og hun kunne miste disse janky falske piskene.

Lisa Edelstein

Ok, Lisa ser ut som hun'kommer til å jobbe på uformell fredag, ikke til en rød teppeutmerkelse som skjer på tv over flere land. Jeg'Jeg er alt for lett, men dette er kanskje litt for under-ferdig. Jeg har en følelse av det'er skrapheten av endene av håret hennes. Kanskje hvis det ble kuttet for å falle mer solid, ville hennes glambølger skille seg bedre ut. Jeg tror hun kan også bruke litt mer definisjon rundt øynene.

Caitriona Balfe

Et annet lavt nøkkelutseende, bortsett fra Caitriona, er lagret litt av bærleppestiften. Igjen, det gjør det bare ikke'Jeg føler meg ganske kjærlig nok, kanskje noen browsere eller sterkere øyeskygge ville gjøre det her. Håret ser ut som at hun gjorde det selv (og det'er ikke et kompliment). Den's limp og slang, hvor det må være hopp og fluffy.

Camilla Luddington

Jeg'Jeg er ikke sikker på hva som egentlig forstyrrer meg her, men noe føles uautentisk. Er Camilla altfor tanned? Er det det? Eller er det at hennes hår, hud og øyefarger er så likt at de're blande sammen i en karamellmasse? jeg kan'ikke finne ut det. Men jeg vet at hun trenger å kvitte seg med prom tendrils. Det ville hjelpe.

Sarah Rafferty

Hvis jeg hadde hår som så dette utrolig, tror jeg jeg'D skal i hvert fall være et smil. C'mamma, sarah! Det gjør ganske utsagnet med de røde leppene, selv om jeg'd detch de falske vippene (ønske jeg gjorde det't må fortsette å si det) og diffusere den pulverformige hudtekstur. Også, jeg lurer alltid på hvorfor kjendiser don'Ikke gå på tøffe bart hår før røde løp hendelser. Under hi-def kameraer, der's ikke gjemmer den virksomheten.

Gina Rodriguez

Ingen store klager her, bortsett fra jeg tror Gina ville se mer elegant ut med en naturlig lash. Ellers, jeg'Jeg graver dette litt '60s-inspirert senterdel med frostløse rosa lepper.

Taylor Spreitler

Jeg føler at denne generiske styling gjør Taylor ingen favoriserer. Hun'Det er en pen jente, men forestill deg hvor slående hun er'd være hvis hun fulgte i fotsporene til, sier Debby Ryan, og tok noen reelle farer med sminke, hårfarge og frisyre? Blondinen, jeg føler, vasker henne ut, og den tullete tekstur er veldig 'vært der gjort det'.

Daniela Ruah

Jeg'Jeg vil begynne med å klargjøre hva'fortsetter med øyet hennes. Daniela har et fødselsmerke der, og hennes høyre øye ser så mye mørkere ut enn henne igjen. Basert på det, liker jeg ganske godt hva hun gjorde med sminken hennes, denne neonrosa leppen er enestående, og det er fornuftig for henne å aksentere lepper mer enn øynene. Bare ikke sikker på om alt annen farger som skjer: grønne øredobber, lilla kjole, lilla nagler...

Jillian Rose Reed

Føler meg forferdet, jeg gjorde bare en Google Image Search på Jillian Rose Reed. Det var ikke't alltid denne måten. Og likevel velger hun villig til å stenge dette gule fundamentet, kolliderer kule rosa leppestift, røffe øyne i YouTube-stil og det som ser ut som syntetisk hår i myggfargenes burgunderfarger. Klart, vi don'ikke se øye til øye.

Sadie Calvano

Ha! Betcha lurte på, når jeg rullet ved første bilde, hvorfor jeg valgte Sadie som vårt siste skudd av natten (som tradisjonelt jeg redder for det mest tragiske). Hun's søt, hennes hår og sminke ser bra ut ... da så du nærbildet på den skummelt ensomme lash stripen, og du forsto. 

Dette er en mayday-situasjon hvis det noen gang var en. Først av alt, hvorfor velge vipper i det hele tatt, noensinne? De er ikke OK. Men så å ha en falle av, kan jeg bare anta det'er det som skjedde & # x2014; og fortsett din røde teppeopptak? Nei. Du kan'Ikke bare rock et sett med vipper som om du ville ha en enkelt ørering. Spesielt ikke disse latterlige insekter som ser ut.

Hvem hadde din favoritt skjønnhet se på denne røde teppet?

Leave A Comment

27 − 23 =