Η Penélope Cruz φοράει την πιο εκπληκτική σκιά ματιών του χαλκού

Το's Penélope Cruz! Σε κόκκινο χαλί! Αυτό σχεδόν ποτέ δεν συμβαίνει - αισθάνομαι σαν να συνηθίζω να μιλάω γι 'αυτήν όλη την ώρα, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια, καθόλου. Αυτή'Τώρα έχουμε δύο παιδιά, έτσι'Σίγουρα κόκκινα χαλιά καταφύγιο't ήταν υψηλή προτεραιότητα (αυτή's για τη νέα της ταινία, Ο Σύμβουλος, η οποία γυρίστηκε το περασμένο καλοκαίρι πριν την προετοιμασία της).

Μου λείπει. Αυτή's 39 τώρα, και ειλικρινά είναι μία από τις πιο όμορφες γυναίκες. Πείτε μου αυτό: Έχει δει ποτέ μια κακή εικόνα του Penélope Cruz; Απλά δεν είναι ένα πρόβλημα που υπάρχει στη ζωή.

Όπως γνωρίζετε, Pené'Η εμφάνιση ομορφιάς της υπογραφής είναι συνήθως αυτή η μαλακή, αλλά ογκώδης, σχεδόν '60s-ish μαλλιά (εκτός από αυτό'όλα είναι άγγιγμα), καθώς και τα σκοτεινά μάτια και τα γυμνά χείλη. Αλλά κοιτάξτε το μακιγιάζ σε αυτή την εικόνα και δείτε εάν ανιχνεύσετε μια δροσερή νέα συστροφή:

Το'του χαλκού! Ακριβώς όπως μιλούσα για χθες με τον Leighton Meester, εκτός από αυτό είναι μια σκιά ματιών, όχι ένα eyeliner, και αυτό'είναι μια εντελώς διαφορετική εφαρμογή. Αλλά ... χαλκός! Πρέπει να το σκεφτούμε αυτό. Σε αντίθεση με την κανονική πεδιάδα καφέ, δείτε πόσο λαμπερό αυτό το πιο ζεστό χρώμα κάνει το δέρμα της να μοιάζει; Κάτι σαν ό, τι κάνει ένας μπρούντζος, εκτός από εσένα'δεν πρέπει να περάσει από ολόκληρη τη μορφή "rigamarole" και να ζεσταίνει εντελώς το γυμνό μακιγιάζ της, δίνοντάς της περισσότερη ζωή.

Εδώ's το ζουμ:

εγώ δεν'συνειδητοποιούσα ότι είχε φακίδες "χαριτωμένο"! Εν πάση περιπτώσει, κοιτάζοντας τα μάτια, εσύ'θα παρατηρήσετε ότι η σκιά πηγαίνει όλος ο τρόπος γύρω, όπως είναι ο τρόπος αυτές τις μέρες, και εκτείνεται πάνω από την πτυχή στις εξωτερικές άκρες.

Η κορυφαία καλλιτέχνης μακιγιάζ Charlotte Tilbury ήταν πίσω από αυτό το βλέμμα, και χρησιμοποίησε τη δική της δουλειά Dolce Vita παλέτα σκιάς ματιών:

Πολύ σίγουρος ότι η οθόνη του υπολογιστή δεν είναι't κάνει αυτά τα χρώματα δικαιοσύνη, αλλά παίρνετε την ιδέα. Είμαι ο μεγαλύτερος ανεμιστήρας αυτού του λαμπερού χαλκού με καστανά μάτια, δεδομένου ότι δίνει στο πρόσωπο μια λαμπερή, λεπτή και ηχητική εμφάνιση. (Δεδομένου ότι το πορτοκαλί είναι το αντίθετο του μπλε στον τροχό χρώματος, αυτό'είναι πολύ πιο "παρατηρήστε με" επίδραση στα μπλε μάτια.)

Ως Σάρλοτ's line isn't στη Βόρεια Αμερική ακόμα (αν και μπορείτε να παραγγείλετε online), αυτό το τετράγωνο Body Shop είναι παρόμοιο:

Make Up For Ever έχει μεταλλικό χαλκό:

Και ο NARS έχει αυτό το παγωμένο τζίντζερ και το δίδυμο χαλκού:

Όπως επαναλαμβάνω σαν ένα σπασμένο ρεκόρ όλη την ώρα, αυτό'είναι σχεδόν πάντα απαραίτητο (εκτός αν εσύ'πηγαίνοντας για έναν πραγματικά αιθέριο τύπο εμφάνισης) για να "γείρετε" τη σκιά με την επένδυση. Βάλτε το όσο το δυνατόν πιο κοντά στις βλεφαρίδες, ιδανικά στις γραμμές του ποταμού, σε όλη τη διαδρομή και ως μια ωραία γραμμή όπως μπορείτε να διαχειριστείτε. Εγώ'm ένα κορμό με σχέδιο, έτσι συνήθως παίρνω απλά βρώμικο και στη συνέχεια καθαρίστε το όλα με μια άκρη Q για να πάρει το πλάτος γραμμής που θέλω. Μπορείτε να πάρετε λίγο flicky στις εξωτερικές άκρες, αλλά όχι πάρα πολύ, όπως αυτό το μάτι είναι περισσότερο για τη σκιά από το μαύρο επίσκεψη cat-eye.

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι προαιρετικές. Η μάσκαρα δεν είναι προαιρετική.

Αν εσύ'Θα ήθελα να μάθω τι άλλο Penélope's φορούν, αυτό'αυτό το ρουζ στα μάγουλα, και στα χείλη, αυτή η σκιά που ονομάζεται Penelope Pink, η οποία ονομάστηκε για την ίδια την αστέρι. (Λέει ο Charlotte: "Όταν κάνω το Penélope'το μακιγιάζ της, πάντα της δίνω ένα πανέμορφο παλτό / γυμνό χείλος χρώματος εμπνευσμένο από τα εικονίδια Dolce Vita του παρελθόντος όπως η Sophia Loren, γι 'αυτό έπρεπε να δημιουργήσω αυτό το χρώμα μέσα στην συλλογή μου και να το ονομάσω Penelope Pink.'s στην ίδια έγχρωμη οικογένεια με το ρουζ και ταυτόχρονα εναρμονίζονται τέλεια με το μάτι του χαλκού, χωρίς να το αγωνίζονται.

Εγώ'λυπούμαι που λέω ότι φαίνεται να υπάρχει κάποιο είδος αδρανοποιημένης επένδυσης χειλιών και ενέσιμης κατάστασης πληρώσεως ... ή τουλάχιστον φαίνεται έτσι σε μερικές από αυτές τις εικόνες. Γιατί κάνουν τα celebs; Δεν κατανοούν την ανάγκη να φουσκώνουν το άνω χείλος. Κάποιος με παρακαλεί να με διαφωτίσει! (Νομίζω ότι ο Biel είναι συχνός δράστης, και ίσως το θέμα του μέλλοντος πριν και μετά.)

Τώρα που's από το στήθος μου, εγώ'Θα σας αφήσω με αυτή την υπέροχη εικόνα για να μελετήσετε. (Δεν υπάρχει πρόβλημα στα χείλη!)

Άνθρωπος είμαι πάντα ζηλιάρης τώρα από σας καφέ-eyed, κυρίες μελαχρινή, δεδομένου ότι'δεν πρόκειται απλώς να είναι το ίδιο για το χρωματισμό μου. Μπορεί κάποιος παρακαλώ δώσε αυτό το μακιγιάζ να μοιάζει πάει και να αναφέρει πίσω?

Αποκτήστε τα προϊόντα

Έχετε το λόγο σας

Είστε οπαδός του Penélope Cruz'Η εμφάνιση της ομορφιάς; (Και τι κάνετε για την κορυφαία κατάσταση χείλη;)

Τι νομίζετε για αυτό το χρώμα και την εφαρμογή σκιάς ματιών?

Δοκίμασε κάποιο από αυτά τα προϊόντα ή πήρατε ένα δικό σας αντίγραφο?

Leave A Comment

− 3 = 5