Penélope Cruz har den mest fantastiske kobberøyeskyggen

Den's Penélope Cruz! På en rød teppe! Dette skjer nesten aldri "Jeg føler at jeg pleide å snakke om henne hele tiden, men i de siste par årene, ikke mye i det hele tatt. Hun's har to barn nå, så jeg'Jeg er sikker på at røde tepper ligger i ro'Jeg har vært høy prioritet (denne's for hennes nye film, Rådgiveren, som filmet sist sommer før hun var preg).

Jeg savner henne. Hun's 39 nå, og er ærlig en av de vakreste kvinnene. Fortell meg dette: Har noen noen gang sett et dårlig bilde av Penélope Cruz, noensinne? Bare ikke et problem som eksisterer i livet.

Som du vet, Pené's signatur skjønnhet utseende er vanligvis denne myke men voluminøse, nesten '60s-ish hår (unntatt det's alle touchable-like), pluss mørkne øyne og naken lepper. Men se på sminke i dette bildet og se om du oppdager en kul ny vri:

Den's kobber! Akkurat som jeg snakket om i går med Leighton Meester, bortsett fra dette er en øyeskygge, ikke en eyeliner, og det's en helt annen applikasjon. Men ... kobber! Vi må tenke på dette. I motsetning til vanlig vanlig gammel brun, se hvor glødende denne varmere fargen gjør at huden ser ut? Svært som en bronzer gjør, bortsett fra deg'Det må ikke gå gjennom det hele "3" formet rigamarol. Og det oppvarmer henne helt ellers naken sminke, noe som gir det mer liv.

Her's zoomen:

Jeg gjorde det't skjønner at hun hadde fregner & søt! Uansett, ser du på øynene, du'Legg merke til at skyggen går hele veien rundt, som det er i dag, og strekker seg over kransen på ytre kantene.

Top makeup artist Charlotte Tilbury var bak dette utseendet, og hun brukte sin egen Dolce Vita øyeskygge palett:

Ganske sikker på dataskjermen ISN'Ikke gjør disse fargene rettferdighet, men du får ideen. Jeg er den største fan av det skinnende kobberet med brune øyne, da det gir ansiktet et glødende, subtelt og tone-på-tone utseende. (Siden oransje er motsatt av blått på fargeskiven, er det's en mye mer "merke meg" effekt på blå øyne.)

Som Charlotte's linje isn't i Nord-Amerika ennå (selv om du kan bestille online), er denne Body Shop quad lik:

Make Up For Ever har en metallisk kobber:

Og NARS har denne frostede ingefæren og skinnende kobberduo:

Som jeg gjentar som en ødelagt plate hele tiden, det's nesten alltid viktig (med mindre du'går for en virkelig eterisk type utseende) til å "skape" skyggen med liner. Gjør det så nært som mulig på lashene, ideelt i vannlinjene, helt rundt og like fin en linje som du klarer. Jeg'Jeg er en dork med tegning, så jeg blir vanligvis bare rotete og så rengjør alt med en Q-tip for å få linjebredden jeg vil ha. Du kan få litt flicky på ytre kanter, men ikke for mye, siden dette øyet handler mer om skyggen enn den svarte kattøyefoten.

Falske pisker valgfritt. Mascara ikke valgfritt.

Hvis du'Jeg vil gjerne vite hva mer Penélope's har på seg det's denne rødmen på kinnene, og på leppene, kalt denne skyggen Penelope Pink, som ble oppkalt etter stjernen selv. (Sier Charlotte: "Når jeg gjør Penélope's sminke, gir jeg henne alltid en nydelig rosa / naken leppefarge inspirert av Dolce Vita-ikonene fra fortiden, som Sophia Loren, så jeg måtte bare lage denne fargen i min samling og kalle den Penelope Pink. ") Det's i samme fargefamilie som rødmen og begge harmoniserer perfekt med kobberøyet, uten å bekjempe det.

Jeg'Jeg beklager å si at det ser ut til å være en slags overdrakt leppeforing og injiserbar fyllstoffsituasjon også ... eller i det minste ser det ut som om det er noen av disse bildene. Hvorfor gjør celebs det? Ikke forstå behovet for å oppblåse overleppen. Noen, vær så snill å opplyse meg! (Jeg tror Biel er en vanlig lovbryter, og kanskje gjenstand for en fremtid før og etter.)

Nå som det's av brystet mitt, jeg'Jeg vil forlate deg med denne gorgeousness å tenke på. (Ingen lip problem i dette bildet!)

Mannen er jeg jaloux, nå av deg brune øyne, brunette damer, siden den'Jeg kommer ikke til å være den samme på fargen min. Kan noen vennligst gi denne sminke en tur og rapportere tilbake?

Få produktene

Si din mening

Er du fan av Penélope Cruz's skjønnhet utseende? (Og hva gjør du av toppleppssituasjonen?)

Hva synes du om denne øyeskyggen farge og applikasjon?

Forsøkt noen av disse produktene "eller har en egen reco?

Leave A Comment

+ 73 = 78