От котешки очи до червени блясък на устни: 33 от най-известната красота на знаменитости изглеждат напоследък

С наградите InStyle и gala amfAR, там'са били тона на красотата на знаменитост, за да се промъкне в последно време и тук'Още малко! Красивата Леа Сейдукс изпъква тази седмица'новата колекция на най-вдъхновяващия външен вид, заедно с Емилия Кларк, Алисън Бри и много други.

Тук'е най-хубавото в красотата тази седмица: 

Леа Сейдукс

Не'не получите по-добре от това! Леа олицетворява моята желана естетика на безпроблемна, естествена красота с няколко стилни екстри. Преди всичко, аз обичам косата си по този начин. Предполагам's Ombré, но контрастът не е'Твърде остър, а правният, центриран лоб доказва, че не'Необходими са изтънчени къдрици, за да изглеждат облечени. След това, нека'заради кожата й и колко е приятна. Че'причината тя носи дебелата черна подложка и дори фалшивите мигли (които са вкусни). Те са заобиколени от толкова много свежест, включително деликатно зачервените бузи и едва оцветените устни. 

Вторият ни вид Леа е съвсем различен. (Друга причина да я обичам: тя'е толкова смазан универсален!) Ето го'всичко е за дисковите вълни и златистото злато очи, съчетано с голи червило. Изглежда невероятно, разбира се, въпреки че мога'Т да помогне, но предпочитат първия. Когато Леа играе красивия си тен, това'е най-доброто.

Леа носи: 1. Сенки за очи в 90 конвоити 2. Сенки за очи в 95 Мираж

Емилия Кларк

Емилия е още една моя моя красавица, която също демонстрира точния вид коса и грим, които обичам. Никой не изглежда по-добре сега от нея в брюнетката! То'това е просто'не очевидно подчертава, и аз обичам начина, по който тя го обърна в частта. Нейните подписа червени устни и големи вежди са фокусът на грима срещу свежа кожа, спирала и намек за неутрален блясък на капака. 

Алисън Бри

Алисън изглеждаше невероятно късно. Това, което ми харесва най-много, е нейната текстура, която изглежда "реална" вместо грим. Също така оценявам, че тя играе очи с тонове мигли, вместо с тежки сенки за очи или облицовки (които могат да завладеят лицето й). Дори не съм'Не обръщайте внимание на тези фалшиви твърде много. Затъмнелите й вежди не са'прекалено прецизна, а останалата с нисък ключ държеше само с розов блясък и конска опашка.

Наоми Харис

Наоми отново го закопча. ние'Виждал съм я с лъскава коса напоследък, но аз наистина обичам и тези вълни. Те всички са изтрити, изглеждат докоснели, не са твърди. Не бих искал'Не променяйте нищо с грима си. Черната подплата в нейните вътрешни джанти по целия път прави очите й да се открояват, без да се налага да прибягват до фалшиви мигли.

Камила Бел

По-естествен поглед за Камила тази седмица, където тя остави подписа си вежди рамка лицето си, вместо да използват тонове на миглите / линеен / сянка за очи. Както обикновено, кожата й е безумно безупречна и обичам прасковия руж. Централната част и косата, закътани зад двете уши, правят това да се чувства полирано.

Лили Колинс

Още една седмица, друга снимка на Лили в червено червило. Все още ми харесват тези готически тонове, макар че би било хубаво, ако понякога го смесва. Какво не мога да направя'Тук се появяват миглите. С големите си вежди няма нужда. Също така мисля, че тя е и в една от тези между неудобни етапи с косата си. Мога'Изчакайте, докато се върне обратно в пълен Боб.

Оливия Мън

Трябва да създадем фонд, за да помогнем на Оливия да намери нейния перфектен молив за вежди, защото въпросът за съвпадение е текущ. (То'е твърде червено, нали?) Освен това винаги обичам какво прави за червения килим. Нейното лъскаво корало-розово червило е божествено със зелените си очи и лунички, и въпреки че тя'носещи фалшиви мигли, те не't се състезава за внимание. аз мога'Не вярвай колко дълго е косата й сега!

Джесика Бийл

Джесика не е'не съвсем ярък тук, както изглеждаше миналата седмица, но това все още е хубаво. Този път гримът е по-мъгляв, а косата му има повече вълни. Харесва ми това'Не я запълвайте с вежди (поне не очевидно), а по-дългите мигли в центъра на очите й я карат да изглежда буден.

В тази снимка определено изглежда, че Джесика е започнала да се занимава с Restylane ... твърде много, по мое мнение! Вероятно просто трябва да се уреди. Всичко останало е просто великолепно. Обичам меката текстура на устните й, безупречен руж и лек блясък на капака - всичко това в една и съща занижена роза.

Емануел Чрики

Емануел е една от редките красавици, които изглеждат най-добре (по мое мнение) с косата, всички лъскави и слепени назад. Това наистина показва кожата й и блестящите очи. Жалко, че използва фалшификати с черни водни линии и сянка, които не са необходими тук. Всичко останало е страхотно.

Фийби Тонкин

Фийби е сигурна! Тя е толкова красива и аз'помръкнах над онова, което правеше с очите й: блестяща сянка почти до веждите и яркочервена облицовка във водните линии. "Устните ви, само по-добре" червило балансира същия тон на клепачите и бузите. Също така ми харесва сладкото 'Краищата на косата й.

Също така хубаво. Тук Фийби отиде за по-традиционния женски поглед, съсредоточавайки се върху червеното червено червило и съвпадащите бузи, заедно с долните крака на куклата. Мисля, че често забравяме каква разлика могат да направят тези малки мигли! 

Кристина Хендрикс

аз'толкова щастлива, че отново видях Кристина с по-къса коса. Дългите вълни, "видяни на последно място" тук'Не я харесвам и по мое мнение. (Може би те се конкурират с гърдите си, не'Не знам.) Тя'също така обратно към червеното червило, което обичам на ултра-бледа кожа. Миглите са наистина страхотни.

Кейт Хъдсън

Харесва ми спортната Кейт! Тази странична плитка изглежда далеч по-млада от текстурираното възходящо, което имаше в наградите InStyle. Обичам и нейните тъмни, буци, естествени мигли. По-малко грим винаги е най-добре за нея, мисля. Единственото нещо, което аз'd промяна тук би било да правят тези свободни парчета по-прав. Защо са толкова навити??!

Тук'е пример за това, което харесвам за Кейт на червения килим. Тя изглежда най-добре с косата си настрани и прав, с малко текстура през нея. Тони за гримиране са всички заглушени праскови. Мисля, че фалшивите й мигли работят, защото те'подобни на текстура с истински мигли, а дължината е в центъра, което придава на очите й лифт.

Ел Фанинг

Винаги можем да разчитаме на Ел, за да ни донесе нещо творческо и тази седмица, тя не'Не разочаровайте. Опитала е новата тенденция да носят бургаски тонове върху очите, с изключение на много мека, чиста измиване и без изцеждане! Същият цвят е озвучен в руж и блясък на устните. С цветна барета в косата си ефектът е много сладък и подходящ за възрастта за 17-годишен.

Моника Белучи

аз'м умира над Моника'и колко страхотно изглежда тя като цяло (тя е 51!). Леко разцепените Бардот бретон са перфектни с вълнообразните си дължини. То'е определен стил, но не'Изглежда също така "направено". Също така харесвам свежата си кожа и мека грим, която включва подписа й с черна маргаритка. Нищо не е сурово.

Роузи Хънтингтън-Уайтли

След високата част на галерията amfAR, където Роузи имаше един от любимите ми изгледи от 2015 г., това се чувства като отпусната. ние'обратно към тежкия руж, черна подложка и фалшиви мигли. То'не е, че тя не'Не изглеждаш прекрасно "тя прави!", но тя'Просто не е толкова свеж. Много я предпочитам с по-малко грим.

Кристина Милиан

Пренебрегвам 90 процента плюс на Кристина'защото нейният стил'не е мой вкус. Но когато видях това, беше като: "Да! Накрая!" Тя наряза косата си на боб, а тя'това е най-прекрасното нещо, което някога сте имали. Разбира се, миглите са абсурдни, но определено постигаме напредък. Кожата и останалата част от грима й изглеждат много свежи.

Алисън Уилямс

Дали дъното на фалшивите мигли става нещо? Спомням си, че съм шокиран да ги видя на Гулиана Ранчик назад, когато (не че нищо не трябва да ме шокира), но сега аз'виждам ги на все повече и повече знаменитости. Включвайки Алисън тук, кой не'т нужда от тях изобщо. Очите й са толкова заети с мразовитите бели и метални розови сенки. аз'Аз също не е фен на начина, по който очевидно подчертават над нейната Купидон'лъка. Това каза тя, тя'все още е много привлекателен в този красив вид балерина.

Катрин Макфий

Katharine е гореща напоследък! Колкото по-малко грим тя носи, толкова повече ми харесва. Това е плажна и естествено секси. То'е добре да я видиш в разкъсани вълни, нормални мигли, свежа кожа и хубав розов поп по устните. 

Алиша Силвърстоун

Алисия изглежда страхотно тук, най-доброто, което има в доста време. Мисля, че косата й беше по-тъмна (и по-мрачна) преди? Медната блондинка е много по-допълваща към нейния тон на кожата. Фокусът тук е основно зелените обеци, които са приказен, и нейните хлабави "S" вълни в дълбока странична част. Харесва ми силната праскова руж и съвпадение на блясъка на устните, с естествени очи. Отлична работа!

Емили Дешанел

Емили е по-старият Дешанел (тя е 39 години), но тук изглежда по-свежа, отколкото миналата седмица. (И тя има второто си бебе през юни!) Аз обожавам дебелите си вежди и бръчки от миглите с тънки намеци от лилави линии под долните ребрени линии. След това тя отиде и сдвоява това с рубинче червило. Но това работи! Просто искам да прокарам вълните й повече.

Карла Гугино

Карла е намерила живота си и е бретон с права, средно дълга коса. Толкова сладка за нея, особено с линейката, за да извади зелените й очи. Целият поглед е толкова млад (тя е 44 години) и много по-добре от всички зелени очи на кореспондентите в Белия дом' Вечеря.

Ариел зима

Типичен вид "Ариел" за вашите "дебели" мигли, разпръсване на лунички и нещо меко и лъскаво на устните. аз'не съм влюбен в миглите, но те'не е и ужасно. Косата й изглежда сладка в разхвърляната плитка. Неговата парцава коса също е готина!

Сандра Бълок

Сандра изглежда по-млада с косата си надолу и също може да издържа по-малко грим, но аз не'Не харесвам това. Гримът на очите е силен, но не'Не се чувствам жестока и че червилото на праскова е толкова хубаво. Кожата й също е в отлично състояние и косата изглежда много блестяща (тя е 51!).

Дженифър Гарнър

Дженифър'кожата ми изглежда страхотно и аз аплодирам грима за очите й (такъв прекрасен край на миглите и леко засенчване). Просто искам да не го направи'О оставете голям ол' прекарайте пръста си от долната устна. Не'Нека устните й да изглеждат по-големи. Просто изглежда, че е забравила да се слее. аз'Аз също не съм луд за тази прическа.

Хана Симон

Хана хан'Т в снимки на червени килими от миналата година'награди SAG и аз'm щастлива да съобщим, че изглежда много по-свежа. Това е начин по-добър updo (страничен кита?), И не'Не приличам на лоша прическа. Пожелавам тя'd пропусна миглите, но розовите оцветяващи устни и дръзките руж са много хубави. Тя има прекрасна кожа!

София Вергара

Тук'някои класически София; Предполагам'е твърде много, за да се надявам, че тя'да направя нещо различно от дългите вълни и червеното си червило. Е, поне кожата й изглежда по-естествена и не е толкова изкуствена. Макар цветът на косата да е технически красив, аз'Не съм сигурна, че я обичам с по-леката коса. Тя изглеждаше по-учудващо като тъмна, блестяща брюнетка.

Рийз Уидърспун

Рейс обикновено е на място, така че не е сигурен какво се е случило с нея руж тук. То'но границата на клоуна ... но останалата част от косата и грима я спасяват. Винаги ще обичам косата й проста и права "ми напомня за прочутите й 2006 г. след разпадането Оскарите изглеждат с бретон. Тя наистина не е на възраст.

Дрю Баримор

Мислех си'бих искал да видя тази снимка на Дрю, тъй като ние рядко я виждаме на червени килими тези дни, въпреки че не е най-добрият й вид далеч. Оранжево-червеното червило е зашеметяващо и кожата му също е много хубава, но аз'не съм в тази прическа. От колко време се занимаваше с Омбри? То'е време да продължим, Дрю! Също така мисля, че формата на лицето й се нуждае от странична част и по-къса дължина.

Дита фон Тюсе

аз'м, включително Дита, защото знаеш какво? Дори и с подписа си тежък бурлески грим, тя все още изглежда по-хладна и по-свежа и по-скоро на тенденция от много знаменитости на червения килим тези дни! ние'никога няма да я види с лепкава контур, стъргване и т.н. Всъщност аз наистина оценявам нейното силно внимание към детайлите и колко перфектно тя изпълнява ретро-вдъхновената красота. Не че искам да виждам хората да правят това на улицата всеки ден, но грижата й е безупречна и толкова безупречна!

Кой имаше любимата ви красота напоследък?

Leave A Comment

+ 7 = 11