Нека да анализираме сватбената коса и грима на Ким Кардашиан

Знаеш ли какво'на Крингей? Когато хората се отнасят към Ким Кардашиан'като "Америка'че можем да кажем, че можем да се надяваме, че ще се справяме с кралската сватба. "" О, не, може би списъкът с гости и ценовите тагове са подобни, но за мен това беше по-скоро превъзходно нещо като Триста и Райън. то'е малко прекалено удобно & # x2019;konvenientче Ким се е оженил за Крис. С К.'м, които вече са очаквали излъчването на "Ким и Крис".

Така или иначе! Бягайте настрана, кой не'Не обичате да се занимавате със сватба на знаменитости, питам ви? То'беше страхотно лято за това, като се започне с Уил и Кейт, разбира се, а след това Кейт Мос и Джейми Хинс. Сега имаме Ким и новия му мъж, Крис Хъмфрис (който в този момент наистина трябва да промени името си на Кардашиан и да го нарече ден). В събота те бяха съпричастни ... и аз неохотно ще изляза и ще кажа, че наистина обичам Ким'гледам. Така ме съди. Ти? Позволявам'да се обсъждат.

Първо първите неща. Обичам диамантената глава. LOVE. ТО.

Когато хората правеха цялото сравнение "принцеса", се страхувах'ще видим как Ким ходи надолу по пътеката в истинска диадема'това я накара да изглежда като беден човек'на Кейт Мидълтън (или нещо от това Циганска сватба шоу). Но това е по-скоро "арменска принцеса"'е екзотичен и бляскав и също така вълнуващ за онези от нас с проникновение в стила на Никол Ричи, които седят в челото, а не на върха на главата. Все още няма дума за това къде'макар че дантеленият воал (и роклята) са Вера Уанг, разбира се.

Обичам, че тя го сдвояваше с обикновен нискокачествен глиган. Ако само косата ми щеше да произведе една от тези величини. За тези от нас, които нямат разширения, чувам, че има нещо, което позволява да се направи. Трябва да проуча това, защото в опит да копирам Луси Лиу'(както и червило) за сватбата, която присъствах миналата седмица, дори изобилни количества от Редкън'и гел калъп текстуризер и цяла шепа от въртящи щифтове couldn'Не мога да помогна на моя размер S страничен кит. въздишка.

Сега нека'да преминете към грима. Както съобщих миналата седмица, Ким'Мария Дидиванович, питаше хората за идеи, които изглеждаха "излъчващи / естествени или секси / блестящи", но останаха спретнати до сватбата. Сега, не'Не знам дали'Само аз, но... нали'този вид лъчезарен, естествен, секси и глем наведнъж?

Мисля, че така. За мен изглежда по-малко пластмаса и маска, отколкото обикновено, макар и да е'това е възможно'само защото това е единствената горе-близка снимка, която мога да намеря и то'не е много добро качество. аз'Аз съм сигурен, че там'толкова много грим на тази чаша, както винаги.

Както и да е, нямаше'да бъдеш публичен външен вид на Ким Кардашиан без подписването на Кардашианските докосвания: милион фалшиви мигли, пушени очи, изпечена кожа и контури. Бих могъл да направя с по-малко драматично око тук, но ми харесва, че тя поне запази цвета на горния капак, вместо под очите, за по-чист външен вид.

Другото нещо, което трябва да се отбележи, е, че Ким претърпява обичайната си гола устна за розов блясък. И тя'носещи товари от моя любим грим категория: руж. Ура! Мисля, че розовите щрихи са това, което носи този облик на булчинска територия. аз'трябва да кажа, одобрявам.

Ако само роклята не беше'не съвсем боголюбив. (Въпреки че не бих искал'не очаквайте нищо по-малко. Ер, още ...)

Що се отнася до останалата част от семейството, добре, всички трябва да изглеждат като булка за деня! Сериозно костюмът беше черно-бял и майка Крис и дъщерите Кендъл и Кели Дженър също носеха здрави, дълги, без презрамки бели рокли. Хммм...

Тук'е цяла снимка на Кортни:

Дори гостите влязоха в екшън рокля като булка!

О, ЛиЛо. Сложи тези цици, момиче!

Кажи ми:

Ким беше прекрасна булка или също циганин-булка?

Как се чувствате за косата и грима?

Харесва ли ви черно-белият теми, или е прекалено прекалено ухапан всички гости в бели рокли?

Leave A Comment

+ 22 = 27