Naomi Watts 10 beste hår og sminke utseende | progressivenewsdaily.info

Naomi Watts 10 beste hår og sminke utseende

Oréal Paris har nettopp annonsert at Naomi Watts er med i sin familie av talsmenn, og jeg kunne ikke være mer spent. I hennes mange rødt teppeopptreden ser den 46 år gamle skuespiller alltid ut som det er svært komfortabelt i hennes hud, og hun ser aldri overdreven (eller overinjisert!). 

Faktisk, det's Naomi's kunnskap om hva som fungerer med hennes fine egenskaper og hårtype som jeg mest beundrer. Du'Jeg merker at hun aldri kommer fra hennes signaturhår (midtlengde og lysblond), og hun går heller ikke for ekstreme sminkeutseende (hun stikker vanligvis med en bær eller rød leppe). Og likevel klarer hun fortsatt å ha mye moro med sin skjønnhet.

Vil du se hva jeg mener? La's undersøke hennes 10 beste utseende.

1. Myke bølger, Spylte kinn og Stained Lips

Myke, løse, berørbare bølger med spylte kinn og flekkete lepper er en klassisk skjønnhetsformel som'er også helt romantisk. Naomi (som var en utrolig utkikkende 41 her) la kinnene og leppene skille seg ut og holdt øynene til bare mascara og champagneskygge med sterke brynder. Hvis hun gjorde dette utseendet i dag, jeg'D vil nok ha henne til å pusse ut de bølgene.

2. Senterpartier og krøllete røde lepper

Hvor bedårende er dette utseendet? De fleste ville ikke'Jeg er ikke i stand til å trekke av en lang bob med stramme krøllete krøller, men det ser fantastisk ut med Naomi's delikate funksjoner. Den sterke håroppstillingen krevde en like dristig rød leppe, og de lange, mørke vippene balanserer alt ut. Hun ser ut som en liten dukke.

3. Rett hår med stumpe ender og grå røykige øyne

Her's bildet som inspirerte min rant om lag. Som du vet, der's har vært en stor bevegelse de siste årene mot lag-mindre hårklipp med stumme ender, og Naomi's var en av de første i Hollywood. Jeg'Jeg er en stor, stor fan av denne frisyren for fine, rette håretekstur. Og det ser bare perfekt ut med lavnøkkel sminke og myke grå røykige øyne.

4. Deep Side Del og Dark Berry Lips

Dette er en av mine favoritter helt sikkert. Å skille håret over til den ene siden forandrer seg helt, for en dramatisk filmstjernes vibe. Da det'Det handler om bærleppen, som er litt mørkere enn Naomi's, og gir en nikk til vampy-leppene, uten å overvelde hennes rettferdige fargestoffer. Hun var 43 her ... gal!

5. Rett hår og myke røykfylte øyne

Enda en annen variant av Naomi's skjønnhetsformel er dette senterparted, stav-rett hår med mykt smudgy øyne. Legg merke til hvor blek huden hennes er, og at hun'Jeg prøver ikke å være ellers "rødmen" er super-subtil, og leppene har bare et hint av farge. Jeg elsker spesielt de litt klumpete rullebanene.

6. Retro Faux Bob og Peach Lips

En annen av mine favoritter! Naomi bærer disse retro frisyrene som ingen andre. Her håret hennes's har blitt krøllet til vintagey bølger, og deretter tucked i en faux bob som er så søt. Hun gikk for en sterkere rødme her, med matchende peachy-lepper og jet-svart mascara på lashene.

7. Hollywood Waves, Matt Skin og Cherry Lips

Kan du tro at Naomi er 45 her ?! Denne gangen er hennes hudfarge ganske mattere enn vi'Jeg har sett, med en matchende, ikke-skinnende kirsebærleppestift. Men det's hennes hår det's den virkelige stjernen "big, fluffy and soft", i de ultimate retrobølgene. Hun kunne lett tid reise tilbake til den gamle Hollywood-epoken, og passe helt inn.

8. Myke bølger, lange øyne og fargete lepper

Her'Det er en lett dag etter Look for Naomi som fremhever sin delikate skjønnhet. Håret's har blitt forsiktig curled og tucked bak ørene, jo bedre å vise henne frisk hud, sterke penner og definerte pisker. Jeg elsker bare disse fargete leppene på henne også.

9. Retro Waves og Red Lipstick

Dette er en dagtid variasjon på det gamle Hollywood-utseendet Naomi er et proff på. Det sidelengende håret er veldig Marilyn Monroe, men sminke er mer lav nøkkel "naturlig hud, dristige penner og en ren, men punchy rød leppe.

10. Soft Updo og Bright Red Lips

Last opp er et blikk fra tidligere i år, og hun's går litt utenfor hennes komfortsone med en ultra-klar rød leppestift. Likevel fungerer det veldig bra med fargen, og med den lette, enkle updo. Fin måte å slå den opp, Naomi!

Si din mening

Tror du at Naomi Watts er et godt valg for L & # x2019; Oréal Paris? Hvilke av disse ser er din favoritt?

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 29 = 35

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map