Най-добрите прически за 2010 г.

Eeks! То'последната седмица на 2010 г. "как се случи това?

Надявам се, че Дядо Коледа е добра за вас в събота и вие'да си отнемате известно време от тази седмица, за да се отпуснете, да ядете много, може би да сте под прикритие за пазаруване или две и след това да ядете и да се отпуснете малко повече. (О, а може би и да играете с някои от новите си красоти).

Докато ти'да правиш това - яденето и кърменето, тоест това'също така е време за размисъл за годината, която беше. И тук идва краят на красотата: през следващите няколко дни, нека'да вземете пътуване до паметта и да погледнете назад към най-красивите акценти от 2010 година. Започвайки днес с ... HAIR!

Ема Уотсън's пиксела

Толкова добре, че трябваше да покажа снимката два пъти. Ема'вдъхновеното от Миа Фароу разфасоване е там от гледна точка на радикални трансформации на косата, но мисля, че хазартът се е изплатил. (За разлика от това, Ашли Симпсън'опит. Съжалявам Ash.)

Разбира се, тя'ще трябва да нося повече грим за очите сега и да запазя веждите си в най-горната си форма на окосмяване ... но сериозно, сега, когато цялата коса е изчезнала, колко хубаво е това момиче? Нямахме представа.

SJP'изчезнали вълни

аз'че съм уморен от това, което се чувствам завинаги за това колко съм уморен от "Холивудската коса". Знаете ли, онези вълни, които очевидно са били направени с плоско желязо (защото са прекрасни) и които са се появили далеч, твърде често на червения килим през последните няколко години. По някаква причина, то'(като Стефани Прат и Хайди Монтаг и понякога Майли Сайръс), които като че ли ги предпочитат.

Новата гореща атмосфера е вълшебна вълна, подобна на SJP спортна тук (и аз в този пост!). Същата техника на плоско желязо, за да постигнете (освен, че определено искате да оставите горната трета по права линия), просто ги изчеткайте с добра четка за гребла (като Mason Pearson), за да изглеждат по-естествени и малко '70-те, като блондинския модел в тези снимки на пролетта на Марк Джейкъбс '11 показват.

Кери Ръсел'върхов възел

Лятото на 2010 г. определено беше лятото на върха, не? Надявам се, че ще остане с нас, дори и да е'е малко по-отблъскващ от човека стил'(само буквално) да се носят в горещо време.

Хареса ми Кери'най - добрата версия. То'малко малко балерина и малко разхвърлян. Инструкции за самообслужване тук.

Сиена Милър'Блондинките

Така. Може или не може да знаете, че съхранявам папка "прически" на компютъра си. Защото то'винаги е умен, за да донесе няколко идеи, преди да остави фризьора си да си върви с вас.

След "Дълбокото разтърсване на Големия взрив" от 2007 г., в който зъл, зъл човек преряза бреговете си до средната челна част, изисквайки пълни две години да ги отглеждат назад'носех цялата ми коса, страхувах се да не се случи отново. Докато не видях тази снимка на Сиена и знаех, че веднага трябва да има такива брекети. И бледа коса. 

Кейт Босуърт'на страничната плитка

А, да. Друга важна тенденция за коса през 2010 г. беше космите отстрани ... вероятно от Александър Уанг'пролетта '10 странични плитки, които Кейт Босуърт демонстрира толкова добре в реалния живот. дон'Ти просто обичаш да носи косата си така за вечер? То'това нещо, което е високо на ниско ниво (фантазия рокля, не толкова изящна коса), доведена до красота.

Знаменитост косач Чарлс Бейкър Страхан ми даде настръхвам страничен плитка (или bun) настойнически, който може да внимавате да следват.

Натали Портман'новата кошница

И говорейки за неща от страничните коси, никой не направи отстрани кокала по-добре от Натали Портман. (I'аз я говоря толкова напоследък, защото тя'изглеждаше особено красива и блестяща ... и всеки ден знаеше "тя"'които са бременни! Така че'вярно е това, което казват ...)

Тейлър Суифт'с прави коса трансформация

След като може би не-така-любезно посочвам, че съм нараствал уморен от T-Swizzle'(скъпи)'да отидете в подробности - знаете какво съм аз'аз говоря за), никой не беше по-доволен от мен, за да я видя с прави коса в AMA 2010.

Някои казват, че е перука; Казвам, кой го е грижа - все още изглежда добре и мисля, че трябва да насърчаваме тези промени. Сега ние просто трябва да се работи по този грим...

Кейт Мидълтън'с красиви отлични вълни

Точно както никога не съм мислил'd прегръдка блясък лак за нокти, Кейт Мидълтън ми пресъздава как се чувствам за консервативни hairdos. Нейният удар е убиец тук ... и макар че'не е изнервен или модерен (и, нека'това е, няма'не гледай на място на телевизионна коня), аз го обожавам.

аз'имахте някои искания за как да, така че останете настроени на това за 2011 година.

Рейчъл Билсън'цвят на Омбер

По отношение на цвета, голямата история за 2010 г. беше "Омбри", която наистина ви даде връх назад през есента. (I'тъй като добавеното подчертава отново по няколко причини, които аз'Ще вляза в пост скоро ... не че това означава, че не'Т все още обичат този външен вид.)

Рейчъл Билсън, мисля, е най-добрият носител на Омбре. Тя'има правилната прическа (без удари) и текстура (малко вълнообразна), което дава на това великолепно, плажно, калифорнийско виене. Ако ти'Искате да опитате този у дома си, проверете тези съвети от DIY от Луис Пачеко.

и...

Snooki'е

Майтапя се.

Исках да напиша:

Лейтън Мийстър'срязване, цвят, стил ... всичко!

Може би е започнало с Клюкарка косата ... или когато срещнах фризьора си, гореспоменатия Чарлз Бейкър Страхан, лично ... но аз съм просто влюбен в Лейтън'с пълна спирка на косата. Знам, че много често се превръща в цвета си - точно сега'малко по-тъмно, отколкото в този изглед, но това'винаги е някаква версия на топъл, богат, крехък тон, който бих искал да мога да нося. (Аз мога'T. CBS ми каза, че тонът ми е твърде розов.)

Лейтън'и текстурата винаги е съвършенство, и ако не го направя'не знам по-добре, аз'мисля, че всичко е естествено. (Разбира се, знам тайната: тя'който е онова, което Чарлз описва тук.) И аз обичам, че тя не го прави'Не нося същия стил през цялото време: няколко дни'наполовина нагоре, понякога възход, понякога просто разхлабени, стилни вълни. Ето защо Herbal Essences я задържа като говорител. Smart, прав?

Та, кажи ми...

Коя беше любимата ти прическа / цвят / стил на 2010 година?

Имате ли някой от тези знаменитости да ви вдъхнови да опитате нещо ново с косата си?

Кои тенденции за коса се надявате да отминете сега? (I'м мисля Snooki'но не'единственият Джърси Шор стил, който трябва да бъде пенсиониран ...)

Leave A Comment

27 + = 32